Искам да кажа ... (22)_02.02-08.02

• 71 766
  • 2 525
  •   1
Отговори
# 1 905
  • Euskal Herria
Добър ден! За мен е утро, преди малко се събудих. Обаче който си ляга сутринта...  Сега - кафе и хайманосване. Съботата ни е ден за пазаруване и разходки. Денят за чистене ми е понеделник - тогава съм сама и никой не ми се пречка.
Харесвам снимките, които показвате. За моите - ще прегледам компютрите и хардовете и направо ще направя албуми. Навремето в испанската тема показвахме, че и много информация пишехме за местата на снимките. Обаче не ми се връща толкова назад в годините, но ще видя, може и да ми дойде музата  Joy.

# 1 906
  • София
Днес всички ще правят сладкиша на Белинда, само че както е видно от линка, не е на Белинда Laughing Моля ви, не ме вкарвайте в грях, не крада чужди рецепти Laughing
Моят ухае чудно. Пласирах едно бурканче сладко от сливи. Сложих и малко орехи. Доволен bowuu

С режима днес ми е ден за въглехидрати до следобяд. Та обядвах картофки. Много приятно, беше ми писнало от месища. Разбърках си и малко извара с обезмаслено кисело мляко и черен пипер, добре се получи. За следобед ще си изпека тиква Simple Smile Довечера шницел със зелена салата.

Децата се прибраха. Казах на малкия шош, че ако опита за обяд малко спаначена супа/ той нищо зелено не яде/, ще му отменя наказанието без таблет, което му наложих сутринта, задето за пореден път го хванах да си бърше мазните ръчички и устата в дрехите. Получих страхотен скандал Rolling Eyes

# 1 907
  • Луната ни пази
Напоследък моята кокона не мога да я накарам нищо да яде. Всъщност яде само плодове, вчера например една палачинка 3-4 ябълки и 2 банана. Да, знам, че не е малко, но е само това. Днес и правя мляко с ориз и мусака, дано това яде, по принцип ги обича. Но като и сложа да се храни и казва: - После!

# 1 908
  • Варна
YanaDG, твоята дъщеря ли беше стюардеса, много красива или се бъркам?

# 1 909
 Crossing Arms Нямате изчитане направо... А и при нас от сутринта на няколко пъти спира тока (аварии), та горкия UPS се поти тука като за световно.

Тъкмо сте на вълна "билети", да се пофаля  4470 Колега на мъжа ми, впечатлен (или досадЕн  Laughing ) от факта, че често пускам на стената си във фейсбук различни часто от "Фантомът на операта", ни подари три билета за представление на първи март в Операта на Букурещ.  
Бяхме замислили друго за тези почивни дни, но с най-огромна радост ще променим плановете. Били сме доста пъти в Букурещ, но все на концерти, все набързо, сега за първи път ще отделим 1-2 дни само за шляене и разглеждане. Дано има какво, че от това което съм видяла досега пътьом, освен смазваща грандоманщина друго не ми ме влизало в полезрението.

# 1 910
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Бърдс, мисля, че има какво да се види в Букурещ. Бях попаднала веднъж на снимки в един блог, изглеждаха вълшебно- леко оръфани класически сгради, зеленина, фонтани, въобще много средноевропейски.

# 1 911
  • Варна
BirdsFlu, има една или две теми за забележителностите и заведенията в Букурещ, искаш ли да ги изровя?

Харесвам този град, което май е малка лудост и именно грандоманщината винаги ме е впечатлявала и учудвала на първо място.

# 1 912
Чудни места сте показали!
Скалите на с. Миланово над Лъкатник:
Скрит текст:

# 1 913
BirdsFlu, има една или две теми за забележителностите и заведенията в Букурещ, искаш ли да ги изровя?

Харесвам този град, което май е малка лудост и именно грандоманщината винаги ме е впечатлявала и учудвала на първо място.

Да, ще съм ти благодарна, аз влизам в туристическия на високосна година и не мога да се ориентирам добре там.

Бърдс, мисля, че има какво да се види в Букурещ. Бях попаднала веднъж на снимки в един блог, изглеждаха вълшебно- леко оръфани класически сгради, зеленина, фонтани, въобще много средноевропейски.

Това звучи обнадеждаващо.

Не искам да кажа нищо лошо за града, просто досега съм гледала него по друг начин, а не като на туристическа дестинация.

# 1 914
Айде и аз сложих сладкиша ,който показа Белинда  Grinning Много мъничка ми се вижда дозата обаче,ако го харесаме другия път направо удвоявам .У нас сладки неща се ядат на килограм  Mr. Green В интерес на истината аз от години правя подобен сладкиш,но без канела и сладко и сиропиран , все се дърпах да слагам плодове ,че се притеснявах да не стане кишав  Thinking Ще споделя по-късно резултата и благодаря за рецептата  Hug

# 1 915
  • Луната ни пази
Чудни места сте показали!
Скалите на с. Миланово над Лъкатник:
Скрит текст:

Уникална красота...

Родопите...

Скрит текст:

# 1 916
Аз само да каже, че козунакът който правих онзи ден се получи като тухла. След цялото "втасване", плетене, пак "втасване" и печене, видях на кухненския плот една покрита купичка, в която се оказа че кротко си стои разтворената мая.

# 1 917
Добро утро  smile3507

Жаки,  разбира се че ще ти покажа снимката ама не знам кога си на линия  Hug

Видях, че Чек е споменала Флоренция! Най-красивото за мен място  Heart Eyes отидох да я видя,защото съм страхотен фен на филма "Ханибал" . За един Антъни Хопкинс какво прави човек  Mr. Green

Умирам от глад, отивам да изследвам хладилника  Mr. Green

# 1 918
yulmana, начи, ако познаваш най-уникалният образ, който аз познавам, те признавам.  Laughing
Та, знаеш ли го Пецата от Тодоричане, яко метълистко копеле, което знае всичко за всички възможни групи и изпълнители, но на  което не му пречи да се носи обаче с бели чорапи и плетени обувки.

Shagya, Родопи са най-красивата българска планина.

Чек, такова чудо и със заплахи не можеш да ме накараш да направя.

Не харесвам концерти, организирани у нас.

# 1 919
Видях, че Чек е споменала Флоренция! Най-красивото за мен място  Heart Eyes отидох да я видя,защото съм страхотен фен на филма "Ханибал" . За един Антъни Хопкинс какво прави човек  Mr. Green

Забравих Ханибал. Мотках се много под колонадата от която има една запечатана в главата ми сцена.  Laughing

Чек, такова чудо и със заплахи не можеш да ме накараш да направя.

Някакви кулинарни носталгии налягат от време на време мъжа ми и дъщеря ми и реших да ги зарадвам, но мисля че както я карам, по-скоро ще ги излекувам.

Общи условия

Активация на акаунт