Искам да кажа ... (22)_02.02-08.02

• 71 896
  • 2 525
  •   1
Отговори
# 1 890
Отказвам се да чета назад, това е най-бързо изписаната тема май, какво правите бе, хора?!
Събудих се и се разсъних набързо като видях какъв сняг ни е затрупал, всеки от собствената си камбанария гледа - как ще обуя ботуш да ходя на контрола в понеделник, идея си нямам. Ще маам с чехлите, па ако падна, и без това отивам към Ортопедията Laughing

# 1 891
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Добро утро!
Няма по-хубав момент в деня от първата глътка сутрешно кафе Party. После ме чака чистене и писане, и пазар, но за момента съм се размазала в пълно блаженство с чашата в ръка.

# 1 892
  • Перник
Успях!   Party

# 1 893

Поздрав от мен  Joy

# 1 894
Билка, от къде са снимките?

# 1 895
Първата Скопие център, бяхме там на едно изложение. Едни големи статуи, фонтан, хареса ми атмосферата. Но хотелаааа, трагедия, иначе държат цени 80-90 евро, дограмате зееше един пръст и шумът от булеварда беше ужасен.

# 1 896
Добро утро Simple Smile
Днес ще ми готвят. Аз само ще пускам перални и сушилни.

Снимките на Билка са от Скопие, Охридското езеро и Халкидики. Пише го в името на всеки файл.

# 1 897
аз ви пожелавам лека нощ с Адажио Албинони  и Дейвид Гарет / харесва ми макар малко да е ала гей  Joy / , а музиката тя е вълшебна .

Заслужаваш да те подразня: имам билет за концерт през март  Simple Smile

# 1 898
Не мога да го харесам Дейвид Гарет и това си е.

# 1 899
  • София
За първи път пуснах малкия с батко си на двора да правят снежен човек и ще се пръсна от ужас. Само коли, излизащи на заден, са ми в главата. Дворът по принцип е пълен с деца, а сега със снега още повече, та всички внимават, обаче аз какви черни краски имам в гравата, не е за приказка. Едвам се сдържам да слезна да си го прибера, но той беше толкова щастлив, че излиза да играе с "големите", че сърце не ми дава да му подрежа крилцата. Освен да се скрия някъде да го наглеждам Rolling Eyes Ех, как нямам тераса към двора, да му се не знае Close

А, снимки ли пак сте развявали снощи Grinning Ехсхибиционистки такива Mr. Green

# 1 900
  • Луната ни пази
О, валъри, аз съм по подреждането. Може днес да подредя всички шкафове като в аптека и утре пак ще ми се сторят разхвърляни и винаги има какво да метна в коша.

Тук при нас е като в зимна приказка, толкова е красиво и бяло.

Закусих добре, пия кафе и ставам, че имам работа. Домакинска. Без готвене.
Нино, и аз съм така в подреждането. Подредя, след половин час е пак хаус.
При нас зимната приказка е по покривите, по земята е кал  Crossing Arms
Пих кафе, закусих и сега пак пия кафе, гледам новини и ви чета.
Миднайт, направо ме ужаси с твоите змии. Обаче снощи сънувах срещата ти с кучето. Имам херпес сутринта. Мен много ме е страх от кучета, а ти ме довърши с тези поражения, че и от твое собствено куче Sick
Жаки, ние това лято сме запланували Родопите, искам в твоя хотел, но на лични. За мен е без значение къде е, важното е да е в Родопите. Искам и в къщата на Тонка (онази, от сватбата).  bowuu   bouquet

# 1 901
Аз всяко лято планувам разни обиколки и все до никъде не ми се стига.
А на доста места ми се ходи.

Пейзажни снимки сега като разглеждах албумите нямам. Simple Smile Тук-там по една снимка и това е. На всички останали са децата, или заедно.

В Румъния ходихме през 1-2месеца до преди няколко години, но от там снимките не съм качвала в нета.
Та нямам какво да покажа. Simple Smile

# 1 902
Янечек аз не се дразня . Искрено  ти се радвам .
 Аз не обичам много публичните прояви или концерти и стълпновения.
Мизантроп съм и обичам тишина и покой.
 В Гарет има нещо дразнещо все пак ,ама ми харесва как свири.
Снежец и ние си имаме ,ама не съм си подавала носа навън Grinning През прозореца изглежда добре .

# 1 903
  • някъде ... тук ...
Изчетох всичко и видях  много хубави снимки!
Доходи ми се на още повече места  Crazy

Аз днес оставих мъжете да си търсят къде да карат и си останах вкъщи. Голям сън му ударих - от 10 до 10. Ама сега съм екстра.

Накиснах един боб за довечера. Да взема да погледна и сладкиша на Белинда ли  newsm78
Ама... голям мързел ме е нападнал.

# 1 904
  • Луната ни пази
Това лято абсолютно твърдо съм решила Барселона, а и вече знам пътя до летището в Букурещ  Mr. Green
Моето дете умира за самолети. Вчера ниско летя агросамолетче, ние сме на 6я етаж, тя гледа през прозореца и се възхищава. Накрая обаче тъжно въздъхна и каза, че искала да види и да се води на гоооолям самолет. Вече съм обещала. Ще ползвам Яна за пътеводител, а и време ще имам достатъчно. Това ще е през юли, а през август- Родопите.
Скрит текст:
река Дунав от ферибота

Принцът на бял кон- намерих го в конеферма в Румъния, момчето наистина е много красиво, вечерта го видяхме в пълният му блясък  Embarassed

Еменският каньон

Общи условия

Активация на акаунт