Вид коняк

• 4 036
  • 10
  •   1
Отговори
  • на правилното място, в точното време
Не съм сигурна, дали е правилното място,но пускам темата с молба да споделите мнения и евентуално познания за видовете коняк. Мъжът ми харесва коняк, веднъж вече взех Курвоазие, но сега има повод и като че ли ми се иска да сменя марката. Попрочетох малко из нета, но ми се иска хора, които са наясно и познават напитката, да споделят мнение. Видях цени от 10 до 4000 евро.  Таргета ми е до 70-80 лв. Благодаря!

# 1
  • София
Не съм сигурна, дали е правилното място,но пускам темата с молба да споделите мнения и евентуално познания за видовете коняк. Мъжът ми харесва коняк, веднъж вече взех Курвоазие, но сега има повод и като че ли ми се иска да сменя марката. Попрочетох малко из нета, но ми се иска хора, които са наясно и познават напитката, да споделят мнение. Видях цени от 10 до 4000 евро.  Таргета ми е до 70-80 лв. Благодаря!
Henesi! Pove4e mi haresva.
V momenta mi se preinstalira  klaviaturata, sajalavam za ezika.

# 2
Строго специфичен е вкусът на всеки един коняк. Зависи какви нотки му харесват, но можеш да пробваш най-продаваната марка в целия свят McDowell's.

# 3
  • на брега на морето
Мартел е добър.
И арменският Арарат също.

# 4
По принцип харесвам отлежали коняци Extra Old, а не  V.S.O.P
Скоро си взехме нашенския Евсиняк - производство на Евсиноградската царска изба. 20 годишен Extra Old, струваше около 70лв. Невероятен е и не отстъпва на Хенеси, който по принцип ми е фаворит.

# 5
  • град-държава
Bisquit. Peace

# 6
О, този Евсиняк,  ми стана интересно.... и аз ще се постарая да го опитам.
ММ донесе от грузия някакъва водка и грузински коняк, странен е, различен.
Мисля, че в руските магазини Берьозка, го има.

# 7
Арманяк.

# 8
Отлежала Плиска. Имаше някъв гръцки Кавардакас...с много интересен вкус на горчив бадем.

# 9
  • на правилното място, в точното време
Много благодаря за включванията!  Колебая се между Хенеси и Мартел.  Ще се радвам да прочета още мнения, макар че наистина е много индивидуално и специфично.

# 10

Общи условия

Активация на акаунт