365 тайни от моя живот / 3-та тема/

• 350 412
  • 2 418
  •   1
Отговори
# 2 160
Разбирам те - идеално . Понякога човек си е себедостатъчен и това не  е лошо.

# 2 161
Ще имам бебе  Praynig искам да кажа на мама,на сестра ми,но искам първо да чуя сърце..не искам да бързам.Стоя и гледам в една точка...плаче ми се...

# 2 162
  • София
Слънчогледче, честито, момиче!  Hug
Извинявам се, ако бъркам, но ти ли беше тази, която много искаше бебе и която си намери коте?  Blush

# 2 163
  • До морето
И аз мисля, че е тя  Grinning Честито и от мен!

# 2 164
Извинявам се, ако бъркам, но ти ли беше тази, която много искаше бебе и която си намери коте?  Blush

Същата  Hug

# 2 165
Ще имам бебе  Praynig искам да кажа на мама,на сестра ми,но искам първо да чуя сърце..не искам да бързам.Стоя и гледам в една точка...плаче ми се...

Честито!  Hug
Поплачи си, излей емоциите.

# 2 166
Сънфлоуър, разплака ме.   Hug

Радвам се за теб, всичко ще е наред, пък и да си поплачеш няма нищо лошо. 

# 2 167
sunflower, Hug Поплачи си, чуйте сърчицето и ви пожелавам да си изживеете най-голямата радост!

# 2 168
  • Пловдив
sunflower_sunny от все сърце се радвам за теб, излей си емоцията не виждам нищо лошо в това.

# 2 169

Embarassed Embarassed Blush ах тези треньори.... Blush

# 2 170
  • София

Същата  Hug
Скрит текст:
Страхотно! Честито!

# 2 171
  • на последния етаж
Честито и от мен!  Hug

Последна редакция: пт, 20 ное 2015, 12:43 от Лита

# 2 172
  • Варна
Слънчогледче,
честито и от мен. Много добре си спомням трепета и страха да кажа на когото и да било, ако можеше щях да крия, докато родя Mr. Green Пожелавам ти най-силно и стабилно тупкащото сърце и всеки преглед оттук нататък да ти носи радост и спокойствие. И най-хубавото бебе, естествено, накрая Simple Smile
п.п. и да знаеш, че бебе и коте заедно са най-милата и разтоварваща гледка Heart Eyes

# 2 173
  • София
sunflower, радвам се, че поличбата с котето се сбъдна! Бъди спокойна, не го мисли, доколкото ти е възможно! Ние сме с теб!

# 2 174
Благодаря ви момичета,че с вас мога да си споделя  Hug Нека всички сме здрави и да имаме вяра.Целувки за всички ви....радвам се,че ви има. Hug

Общи условия

Активация на акаунт