365 тайни от моя живот / 3-та тема/

• 349 863
  • 2 418
  •   1
Отговори
# 2 310
Иначе аз говоря за това да не смееш да кажеш на партньора си за подобни нагли намеци от страна на много близки, от страх той да не се обърне срещу теб и да те искара теб виновна. Това е липса на доверие между двамата.
Точно това имах предвид и аз.
"Да го събудя посред нощ" беше съвсем условно, а не задължително време при казването на смущаващите ни тайни на партньора в живота ни.

# 2 311
Каквото и да е доверието, всеки човек реагира индивидуално.
Анонимната потребителка трябва най-добре да прецени дали директния подход е най-добре или по-заобиколен. Във всеки случай не трябва да премълчава. Мисля си ,че такива пишман коцкари при отказ могат да забъркат някоя история, която ще и донесе само главоболия.

# 2 312
Роналд, именно.
И ако твоята жена ти изтресе такова нещо за брат ти?
Как би постъпил?

# 2 313
Писна ми все да се съобразявам да не нараня чувствата на този или онзи...и накрая пак излизам лошата.Иска ми се мир и хармония да има, а се оказва,че не съм оправдала нечии очаквания.Явно е трудно да се повярва в добрите намерения. Накъде отива този свят, еййййй....

# 2 314
Защото те са свикнали ти да се съобразяваш и да мачкаш егото си и винаги ще го очакват от теб . Имала съм го този период и винаги бях все лошата.
 Та реших първо да съм добра за себе си и после за другите и ... ами в дадени случаи ако не ме обичат поне ме уважават.
  Тъй щото егоизма в известна степен е и себеуважение .

# 2 315
Писна ми все да се съобразявам да не нараня чувствата на този или онзи...и накрая пак излизам лошата.Иска ми се мир и хармония да има, а се оказва,че не съм оправдала нечии очаквания.Явно е трудно да се повярва в добрите намерения. Накъде отива този свят, еййййй....
Знай, че не си само ти. и аз съм така, само че Лошия.

# 2 316
Станах донор на яйцеклетки, заради една жена, която съм виждала 2 пъти. Тайна е, но ми се искаше да го споделя, дори анонимно, защото ще съм много удовлетворена, ако нещата се получат. Надявам се някой ден на децата ми да се върне някоя добрина.

# 2 317
Станах донор на яйцеклетки, заради една жена, която съм виждала 2 пъти. Тайна е, но ми се искаше да го споделя, дори анонимно, защото ще съм много удовлетворена, ако нещата се получат. Надявам се някой ден на децата ми да се върне някоя добрина.
браво, много благородна постъпка.

# 2 318
Радостта  ,безгрижието изчезнаха някъде newsm78
Обожавах да пътувам ,радвах се ката дете.
Къде изчезна всичко ,ще си дам почивка тази зима и дай Боже на пролет да се ухиля Hug

# 2 319
Ненавиждам коледно-новогодишните празници; свързаните с тях клишета и комерс; цялата декорация; суетнята; отбелязването тип "като на кино", защото "така се прави" и "винаги така сме го правили".

Не мога да го кажа на никой от обкръжението си, всички им се радват.

# 2 320
Ненавиждам коледно-новогодишните празници; свързаните с тях клишета и комерс; цялата декорация; суетнята; отбелязването тип "като на кино", защото "така се прави" и "винаги така сме го правили".

Чак да ненавиждам не , но съм напълно съгласна.
   Досадно ми е като ми се насажда от медии и къде ли не кое как и защо се празнува .
  Тази година ми е важна Коледата - да се съберем заедно поне за дни.

# 2 321
Още не съм сложила елхата.
И хич не ми се занимава с украси.

# 2 322
  • Лутаща се
От години не украсявам в къщи. А и в службата, нито в сегашната, нито в предишната някой украсяваше.
Не ми липсва.
Аз пък с голяма досада прибирах украсата след празниците.

# 2 323
  • София

+1.
Докато се наканя да украся, става поне 20 декември. А, започвам от началото на месеца да се глася да го направя.

# 2 324
Аз не обичам празниците по принцип. Цялата излишна тупурдия ми е отвратителна, а блъсканицата в магазините още повече. Допълнително и от медиите едно и също.
Добре, че и хората около мен си празнуват/непразнуват както си искат.
Елха обаче си украсявам, ако имам възможност естествена и хич не ми се иска да я развалям. Държа си я най малко до руската Коледа. Винаги и аз се каня от рано, но все в последния момент я украсявам.
Жармен за теб е друго, разбирам те!

Общи условия

Активация на акаунт