365 тайни от моя живот / 3-та тема/

• 350 412
  • 2 418
  •   1
Отговори
# 525
Хаха, Тонка..то кой ли не ме видя-сума ти и  време висяхме на булеварда..)) Зле е, щото отвътре още много щети, електрониката в няма и тн. Но ще я оправят.
Днес ме сюрпризираха също с доста кофти новина-явно катастрофата е била предупреждение да не витая в облаците..

# 526
  • Бургас
Аз започнах да се плаша, че няма да се справя с новата си работа. Всичко ми е супер ново /то наистина няма нищо общо с това, което съм работила досега/ и ме е шубе. Мъжа ми твърди, че и за предната работа съм говорила така  Laughing
Притеснявам се и как ще успея да се справя и с новата работа, и с ремонта на новото жилище /за което тепърва трябва да уреждам и пиша сделката/.

# 527
Не мога да реша, сърцето ли да слушам или разума си...
Навремето,все сърцето си слушах, и затова сега положението ми хич не е розово,съжалявам,че пренебрегнах разума,ама е късно ooooh!

# 528
  • в 1001-та нощ
miss july  Peace явно си перфекционист  Peace Ще се справиш, разбира се - с всичко - човек се мобилизира в такива моменти. Една нова работа, макар и в позната област - изисква адаптация към новите условия, колеги, изисквания ....

Тъкмо ще добиеш опит в нова сфера, от моята гледна точка - това е плюс  Peace

# 529
  • София
Джулка, ти докато се чудиш, няма и да се усетиш как се справяш с всичко.  Hug

# 530
Напрегнато ми е заради разговора, който ще водим довечера. Най-вероятно любовната приказка ще приключи. Хем ми беше  хубаво някой да е влюбен в мен и да ме боготвори, хем съм наясно че с тези негови комплекси бъдеще нямаме. От сега нататък като се запозная с мъж първо ще го питам дали не е зодия Скорпион, после ако не е ще си казвам името...
И приятелките ми са заети да пием по вино и да си споделя...  Sad

# 531
  • Бургас
miss july  Peace явно си перфекционист  Peace Ще се справиш, разбира се - с всичко - човек се мобилизира в такива моменти. Една нова работа, макар и в позната област - изисква адаптация към новите условия, колеги, изисквания ....
Не съм перфекционист, а бъзла  Laughing Докато стана перфектна в работата доста време ще мине и я стана, я не стана. Изпаднала съм в самосъжалителна фаза  Mr. Green

# 532
  • в 1001-та нощ
И това ще мине  Peace После ще се кефиш на новата работа и новата къща  Peace

# 533
Послушах разума да се омъжа за човек, когото не обичах. И добре, че избягах тогава  Peace Не трябваше да слушам разума  Peace Щастлива съм, че "избягах" и не се обвързах с този човек  Peace

Аленка, сигурна ли си, че в онзи момент не си послушала сърцето си, а след време разумът е оценил постъпката ти? Peace

-----------------------------------------------------------------------------------------

Искам да ми се случи нещо, но не съм сигурна ще се получи или не нещо хубаво от това и не смея да направя и крачка  Whistling

# 534
Много съм благодарна на един човек, но не го показвам. Хем се обвинявам, хем не намирам начин да го направя. Неудобно ми е, а всъщност трябва да ме е срам, че изглеждам като неблагодарница

# 535
  • в 1001-та нощ
неЖност, ами друг човек обичах, но не исках да правя семейство с него, просто си го обичах - голямата ми любов Simple Smile И тръгнах да се омъжвам за подходящия мъж, който ме боготвореше ... и беше готов да си затваря очите. Обаче с времето все повече се дразнех от него. Очаквах да го обикна, но не .... Неизбежно беше да си тръгна дали преди или след сватбата - беше въпрос на време  Peace

След това се събрахме с любимия за 2 седмици и незнайно защо изстинах напълно към него (необяснимо, явно си бях взела, каквото ми е било нужно  Crazy)... Имах нужда от промяна - смених града и се изолирах, без нет и т.н. - докато си сложа ред в главата. След като дойдох на себе си, пак смених града и започнах живота си отначало  Peace

Сега съм омъжена и слава Богу - разумът и сърцето бяха единодушни и драми няма  Peace

# 536
Аленка, за едно и също говорим/пишем, но по различен начин. Wink  Опитала си се да послушаш разума ( сватба, организация ) , но в следващия момент сърцето те е накарало да се опомниш и да избягаш, което с течение на времето си разбрала, че е било правилно решение. Просто в първия ти пост стана леко объркване и за това друга съфорумка също те пита кое си избрала - разум или сърце. Peace
Ти си една от любимите ми съфорумки  Heart Eyes и се радвам, че си се вслушала в сърцето. Hug

# 537
  • в 1001-та нощ
Благодаря  Hug повече не направих тази грешка  Blush

# 538

птеродактил, аз не бих пренебргнала разума.

разума греши, а сърцето, не .
има една хубава песничка на милена по тоя повод ..
сърцето ще те съди !

разумните избори не винаги са най правилните .
няма по голямо щастие от това човек да е влюбен ..
а с разум няма как да си влюбен .

# 539

няма по голямо щастие от това човек да е влюбен ..
а с разум няма как да си влюбен .

Значи слушаш яйчниците си все пак в крайна сметка.  Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт