365 тайни от моя живот / 3-та тема/

• 350 412
  • 2 418
  •   1
Отговори
# 555
Все повече осъзнавам, че мъжът ми не ме обича. Много ми е болно и самотно.

# 556
Коя е "русата" книга от която е усещащата с яйчниците?
Тази май
Скрит текст:

# 557
Направих първата крачка... и изпитвам страх. Дано е било за добро Praynig

# 558
Преди време послушах разума си, сега всеки път щом го видя сърцето ми подскача. Знам, че беше за мое добро, знам, че иначе щях да се хвана като удавник за сламка. Но.... сърцето... не слуша.

# 559
Обвързан мъж (гаджета, без брак и деца) започна да ми обръща прекалено много внимание. Истината е, че не съм безразлична към него, напротив.. но вече съм се набърквала веднъж в такава история и знам какво се получава.. Истината е, че не знам какво да правя.. хем ми се иска, хем не ми стиска.
Извини ме, ако не искаш съвет, но аз все пак ще ти го дам:
Хубаво е, че не ти стиска. Към обвързани мъже не се правят стъпки, това е закон. Какво като няма брак и деца, пак е обвързан. Като те чета, имаш съвест. Прекрати всякакъв контакт. Сама пишеш, че знаеш какво се получава.

# 560
  • София
Скрит текст:

В този ред на мисли с бившия станахме много близки приятели след раздялата, дори така е по- пълноценно приятелството. С някои хора просто трябва да си приятел, а не партньор.
Сегашната ми половинка не знае за това, криво ми е, че го крия, но мисля, че ще го нараня, ако му кажа, че се чувам с бившия.  Confused
А ако настоящият ти каже да не се чуваш с бившия какво правиме? Тайни от този род и приятелства са опасни!  Peace

Разбира се, че ще се съобразя максимално с настоящия.
... `ми тооо, нали затова е тайна   Wink

# 561
  • София
Забавлявам се в сайт за запознанства.

# 562
опитаха се да ме изпързалят финансово, усетих навреме,
но когато става от човек, от когото не си очаквал, чувството е много гадно

# 563
  • София
Не мога да реша, сърцето ли да слушам или разума си...
Навремето,все сърцето си слушах, и затова сега положението ми хич не е розово,съжалявам,че пренебрегнах разума,ама е късно ooooh!
"На времето" бях в същата ситуация...и...послушах разума...
Дълги години не знаех дали постъпих правилно,дали взех вярното решение...Много мислих.Помислих и какъв съвет бих дала на дъщерята ако се отзове на същия този кръстопът...И с годините стигнах до категоричното заключение,че правилният избор е да се вслушаш в сърцето си.Вече съм абсолютно сигурна в това. Peace

# 564
  • София
Научих такава хубава във финансово отношение новина, че чак не мога да повярвам в нейната реализация. Дано, пък ако не - здраве да е.

# 565
Много  съм добра в даването на акъл за чуждите лични животи, но когато трябва да оправя своя се чувствам в задънена улица...  Whistling

# 566
Приятел, с когото имаме много особени отношения близо година не разговаряше с мен.
Причината - запознанството му с една жена, местене при нея в друг град и т.н.
Преди седмица ме потърси. Не му се получили нещата, изнесъл се.
Наоплаква ми се няколко дни и пак изчезна.
А аз се чудя, как точно се очаква от мен да се държа.

# 567
  • Бургас
Приятел, с когото имаме много особени отношения близо година не разговаряше с мен.
Причината - запознанството му с една жена, местене при нея в друг град и т.н.
Преди седмица ме потърси. Не му се получили нещата, изнесъл се.
Наоплаква ми се няколко дни и пак изчезна.
Явно те ползва като кош за душевни отпадъци и очаква да се държиш като такъв.

Тони, пожелавам ти очакванията ти да се сбъднат, че и отгоре.

# 568
Относно избор между разум и сърце...не съм сигурна,че слушайки сърцето съм направила Добър избор.

Да. Любов. Да. Интелигентен и предприемчив мъж. Но ...

# 569

изслушваш го 1-2-3 пъти по схемата
при сериозен рецидив и липса на тотална адекватност - шут

Общи условия

Активация на акаунт