365 тайни от моя живот / 3-та тема/

• 349 878
  • 2 418
  •   1
Отговори
# 2 265
Баща ми ме натоварва изключително много с безумни предположения.Дразни ме съвсем умишлено и именно това ме вбесява.  Rolling Eyes

# 2 266
Заради една шега от моя страна си навлякох гняв и остри думи. Не очаквах такава бурна реакция и нахвърляне. Буквално гледах така: smile3556
Скапах нещата.
...

Не знам трябва ли да се сърдя за това, което ми се каза или напълно си го заслужавам.

# 2 267
Много тъпо ми стана днес, че колежка обсъди на събрание външния ми вид и това че, той привличал, така да се каже, нашите контрагенти. И това най-малкото, защото нито се гримирам, нито специално си правя косата, нито се обличам с нещо по-различно от дънки и туника, нито пък обстановката, в която работим предполага флиртове и закачки. Вероятно поведението на въпросната е продиктувано с цел да ме засегне, заради мое желание, което е тълкувано като  странност- предпочитам да не да ходя с тях на събирания, разни коледни банкети и тиймбилдинги. Не ме разбирайте погрешно, обожавам работата си, не бих я сменила за нищо на света, но с колегите държа да приключа отношенията си, когато външната врата остане зад гърба ми, по същия начин, по който семейството и личния ми живот остават пред външната врата на местоработата ми. Приятелства на работното си място не бих желала да завързвам- кафенца, шопинги, гостувания по семейно му- не.

# 2 268
Чувствам се ужасно, изпаднах в жестока депресия, от която незнам дали ще мога да излезна. Нямам сили, нито желание да направя нещо по въпроса  Tired

# 2 269
Мен винаги ужасно ме е дразнело това. Опитвали са се да ме накарат да се чувствам лошо от това, но една масова част от колегите ми са неприятни хора, няма как да се прежаля на нещо повече от работнл общуване. 

# 2 270
Очите пак ми се надуха от рев, а той дори не подозира. С нетърпение чакам други ден да проведа разговор, в който да ми се изяснят някои работи и да си правя сметка за нататък.

# 2 271
Дразни ме шефката ужасно от няколко дни, а иначе си я харесвам, човек е... Само че е ужасно зла напоследък..дойдоха й някои неща в повече, но другите ми две колежки са на нейната възраст, само моя милост- с около 20-25 години по-млада от тях...и си го изкарва понякога на мен май, щото на другите не смее.. Пък аз не искам да й се впрягам, казвам й "добре" или "не беше точно както казваш, но няма проблем" - и си върша работата. Мислех си, ще й мине след ден-два, ама станаха повече дни и не й минава... Сега почнах май инстинктивно да й го събирам- ако не се оправят нещата май ще се наложи да й кажа едно-две изречения накръст...Надявам се обаче да мине и без тия мерки...  Praynig

# 2 272
Чувствам се ужасно, изпаднах в жестока депресия, от която незнам дали ще мога да излезна. Нямам сили, нито желание да направя нещо по въпроса  Tired
Я се вземи в ръце.

# 2 273
  • Бургас
Снощи се побърках. Трябва да ми идва и гърдите ме болят. Напипах си под мишницата един лимфен възел /дано да е това/ и тъй като е с топчеста структура си изкарах акъла. Утре си записвам час за ехография, че много се притесних.

Хубаво е прегледа да се прави след цикъл, първите чисти дни.

Точно така, изчакай да мине цикъла и след това преглед ! И споко, не си вкарвай филми преди прегледа !  Hug
Ходих на ехографски преглед. Казаха ми, че всичко е наред, но още не мога да се отърва от усещането, че ми има нещо. Тези дни щях да полудея от притеснение.

# 2 274
Здравейте и от мен ! Аз съм вече мъж на възраст , сериозна възраст бих казал . Преди няколко години се разделих със съпругата си , бях много отчаян и объркан , тя си имаше любовник . Реших да и направя магия за любов , все още сме заедно , имаме и внуци , но понякога много ме е страх да не разбере моята тайна . Мисля , че малко ми олекна като си признах на Вас . Но има и нещо друго едното ми внуче е с тикове и така ме гризе съвестта , да не би Бог да ме наказва за това което извърших . Малко съм объркан и отчаян .

# 2 275
В момента мразя съпруга си!

# 2 276
Безпаричието ни е налегнало здраво, то да се чудиш как от 1 лв да го направиш 10  ooooh! ooooh!
Добре, че се отказахме от сватбата, която толкова искахме, защото щяхме да се подлудим...
Оказва се, че и други разходи и съвсме не го виждам как да стане  Sad

Изплаках си го

# 2 277
Колата ми отказа да запали тая сутрин... Sad Не че няма други начини, ама като е свикнал човек.. А и много задачки са се насъбрали за тази седмица, без колата не знам кое по-напред и кога...  ooooh!

А и се опасявам че няма да ми е много по джоба поправката...

# 2 278
Страшно близък човек на ММ си позволява да ми прави неприлични предложения, кани ме да му гостувам сама, отказвам му, но не действа. Надявам се да се откаже, не мога да кажа на мъжът ми защото ще го нарани ужасно.

# 2 279
Страшно близък човек на ММ си позволява да ми прави неприлични предложения, кани ме да му гостувам сама, отказвам му, но не действа. Надявам се да се откаже, не мога да кажа на мъжът ми защото ще го нарани ужасно.

Не си права изобщо! Сподели с мъжа си, едно че, накрая ти ще излезеш виновна, второ, не ти ли неприятно, че негов близък всъщност го предава?

Общи условия

Активация на акаунт