365 тайни от моя живот / 3-та тема/

• 348 642
  • 2 418
  •   1
Отговори
# 2 370
  • Бургас
Ужасна година имах и аз.
Дано с идването на 2016г нещата тръгнат в нова и по-добра посока.

# 2 371
Татко почина. На Бъдни вечер.Беше най-великия човек за мен и нищо вече няма да е същото. И не обичам Коледа

# 2 372
  • Пловдив
red soul, съболезнования! Загубих баща си, когато бях на 9, нищо не може да запълни тази липса. Искрено те прегръщам, бъди щастлива от факта, че толкова години е бил до теб. А той винаги ще е покрай теб на мисъл разстояние, ще те закриля и обича от вечността.

# 2 373
  • София
Странно, но на мен изминалата годинами беше хубава. Надявам се другата да е още по - добра.
Странно наистина.

Много странно, наистина.
Защо да е странно.Трябва да има и такива хора.Радвам се а тебе.Рядко четем положителни постове.
За мене тази година беше средна работа.И по лоши съм имала.
Имам чувството че влизам в някаква депресия.
Най накрая дойде момента в който мога да кажа,че искам второ дете.Но този страх....ще ме побърка

# 2 374
Снощи се обяснявах в любов на бнд. Направих анализ на връзките му, коя става, коя не, завърших посланието с "дгд". Той ми прати палче.

Толкова съм бездушна, безчувствена, искам си го обратно. Което няма как да стане. Тайната е че не искам него, а парите му. Боли, да си свикнал да разполагаш, и изведнъж, бам- 460 лв. заплата.

# 2 375
Защо си такъв мазохист?

# 2 376
Защо си такъв мазохист?

Е, айде сега мазохист....Човека й е пратил палче   Crazy
 Не са парите му, Дарил. И ти прекрасно го знаеш ама ако ти по-харесва да се самозалъгваш, продължавай.....

# 2 377
Да, мазохист е, защото това продължава от години. Не знам как иначе по друг начин да го определя  33uu

# 2 378
Харесва ми. Вчера ми остави детето за няколко часа. Новата кака караше колата му. Докато той бе в гръб, аз с лявата ръка милвах детето, с дясната показах среден пръст на каката, и не е за пръв път. На нея съм й забранила да се снима с детето. Ужасна съм.
Новата кака е ромка. Не съм расист, ама и директорка имахме...
Абе, обичам го.

# 2 379

Най накрая дойде момента в който мога да кажа,че искам второ дете.Но този страх....ще ме побърка

Не искаше ли да се развеждаш? Rolling Eyes

# 2 380
Харесва ми. Вчера ми остави детето за няколко часа. Новата кака караше колата му. Докато той бе в гръб, аз с лявата ръка милвах детето, с дясната показах среден пръст на каката, и не е за пръв път. На нея съм й забранила да се снима с детето. Ужасна съм.
Абе, обичам го.

Дари, детето не е ли при теб?

# 2 381
Абе, обичам го.

Звучиш като прекалила с питиетата.... И да, ако си финансово добре по-лесно се преглъща раздяла Peace Ходиш по почивки, спа, излизаш често, правиш си скъпи подаръци....

# 2 382
За мен си болен човек  Shocked

# 2 383
  • Пловдив
Дари, не ти липсват парите му, липсва ти Той, парите са били бонус.

# 2 384
Каси-не е при мен. Аз трябваше да съм на работа от 08.00, в 11 ще отида. Редуваме се- една седмица е при мен, една- при баща си. Трябваше да е в сборна градина, татко му каза че ще го гледа и няма да ходи. Като почне училище не знам как ще разнасяме освен сака с дрехи и раница, домашни...Обезверена съм.

Питиетата- довечера. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт