Голямата тема за малките масла - 10

• 94 135
  • 736
  •   1
Отговори
# 150
Аз ползвам масло от японска камелия,ето това:

Нанасям го сутрин и вечер.Някой път след него слагам крем,но в повечето пъти самостоятелно.
Изключително съм доволна,мниго добре ми действа на кожата  Peace
Направо съм се влюбила в тази марка   Blush.
За сега освен камелията имам и масло от карите и шампоан с арган,амалаки и камелия.
Смятам полека лека да си взема и от другите масла на Fushi  Flutter

От къде го купуваш   bouquet 

Момичета, благодаря за отговорите  Hug  относно маска + масла

За по лесното измиване на маслата, както и за затопляне на скалпа аз слагам почти винаги ракия или друг алкохол, но лятото не  Naughty  Миналото лято като се намазах и после на басейна косата ми лъхаше на алкохол, но само в моя нос  Mr. Green , което пак е много  hahaha

# 151
  • Русе
Моето алое е това
Скрит текст:
Моля кажете дали е хубаво, ако не е дайте съвет от къде да си взема качествено. Ползвам го, като директно го нанасям на скалпа или на лицето с цел хидратация.

# 152
Моето алое е това
Скрит текст:
Моля кажете дали е хубаво, ако не е дайте съвет от къде да си взема качествено. Ползвам го, като директно го нанасям на скалпа или на лицето с цел хидратация.
На това си пише,че е гел С алое вера, а не гел ОТ алое вера. Цялата работа идва от тази Guar Gum (Гуарова гума), която играе ролята на стабилизатор и прави тази "маска" на лицето ти.

# 153

Нанасям го сутрин и вечер.Някой път след него слагам крем,но в повечето пъти самостоятелно.
За сега освен камелията имам и масло от карите и шампоан с арган,амалаки и камелия.

От тук http://www.organicbrands.gr/index.asp
Тук гледам,че също има Fushi http://www.feelunique.com/brands/fushi-wellbeing

# 154

Скрит текст:

[/spoiler]

От тук http://www.organicbrands.gr/index.asp
Тук гледам,че също има Fushi http://www.feelunique.com/brands/fushi-wellbeing

Благодаря ти    bouquet

# 155
Цитат на: ______Freya_______ link=topic=824628.msg30111491#msg30111491
[/quote
+1 Знам,че ползваш качествено алое и ще ми е интересно да го сравниш с други.

Мога да сравня само с едно, което приятелка ми беше дала да пробвам, купено от аптека. На него на първо място в състава пишеше вода. Като вид го бяха докарали прилично желе, но дори аромата не беше толкова гаден, като на хубавото алое  Joy Другото-беше от сок от цели листа алое...
Моето алое е това
Скрит текст:

Изглежда добре, особено съдейки по цената за този грамаж, трябва да е много хубаво. Хубавото е, че на първо място в състава е алоето, не вода. Но пише, че е сок, което не се знае дали е от цели листа и колко точно е сгъстено с тая гума гуар. Иначе е от най-хубавия сорт алое (те са стотици). Другото, което ми е малко съмнително, че не пише никакви стабилизатори, а алоето без стабилизатори не може да запази полезните си свойства. Най-вероятно има някакви, но не ги пише. Може и да са естествени, на моето са естествени.

На моето на първо място пише "Стабилизиран гел от алое вера"-Това е само сърцевината. Има и стабилизатори, които са с неизвестни за мен имена, които в началото малко ме стреснаха, но после се поинтересувах по-подробно и се оказа, че всички са натурални. Дори парабени се добиват от растения  Peace

______Freya_______ ти още ли му се чудиш, дали да го вземеш от твоята приятелка?

Viki&Niki ползвай си го това. За косата си го слагай в маски с отмиване. Ефектът пак е страхотен. Заздравява косъма и го подхранва и хидратира. За лицето, ако искаш го смесвай с масла, като от него слагаш по-малко. Аз вечер си правя на дланта няколко капки шипково масло, няколко арганово, алое, колкото грахово зърно, и с тази смес мажа околоочния контур и цялото лице.
Алоето има  рН като това на косата и кожата.

# 156
Mari Lin, Гуаровата гума е стабилизатор.  Peace
Иначе не му се чудя, ще си го взема, но някой ден, засега не ми трябва. А и смятам да го използвам за пиене.

# 157
Mari Lin, Гуаровата гума е стабилизатор.  Peace
Иначе не му се чудя, ще си го взема, но някой ден, засега не ми трябва. А и смятам да го използвам за пиене.

А, аз реших, че е просто сгъстител  Blush hahaha

Скрит текст:
За пиене има други, които също можеш да ползваш и за маски. Но предполагам си запозната Peace

# 158
  • Русе
Благодаря ви момичета, ще го измажа и ще взема друго после, препоръчаха ми това Все пак моля и за други идеи, от някой нашенски сайт.

# 159
  • Велико Търново
Аз мисля да си взема алое на прах, http://www.zoya.bg/Био-алое-вера-на-прах-100-г.4694?filters=_D0_B0_D0_BB_D0_BE_D0_B5_20_D0_BD_D0_B0_20_D0_BF_D1_80_D0_B0_D1_85-s и да го ползвам в маски за коса.

# 160
Аз мисля да си взема алое на прах, http://www.zoya.bg/Био-алое-вера-на-прах-100-г.4694?filters=_D0_B0_D0_BB_D0_BE_D0_B5_20_D0_BD_D0_B0_20_D0_BF_D1_80_D0_B0_D1_85-s и да го ползвам в маски за коса.
Ей сега стоя намазана с това алое, смесих го с нийм на прах и малко масълца. Такава плетеница стана на главата ми, че не знам как ще се мия  ooooh!

Ползвах алоето веднъж и като балсам (смесено с вода), много добре се представи, сега пак ще го направя.  Peace

# 161
Нещо не ми отваря линка, но аз имам това на ХенаФокс. Доволна съм, но за лице повече. Мисля, че гелът щуе хидратира повече и смятам да си го взема в месец, в който не прекаля с другите продукти.

# 162
Аз си купих алое вера на прах, за да го пробвам, но сравнявайки с гела - нямат нищо общо.
Ще го доизхабя в маски за кожа и коса, пари съм давала Laughing, но няма да го купя отново.

# 163
Какво ще кажете за този гел от алое
http://www.marvi.bg/gnc-aloe-vera-ovlajnqvasht-i-uspokoqvasht-ge … e-57-gr-3412.html
Става ли да го слагам в маските за коса  newsm78
В упътването не пише да става за коса..та затова питам  Blush

Последна редакция: вт, 10 фев 2015, 20:49 от alex.viki

# 164
Дивиана, на мен ми харесва, че ми ги прави бъркочите на консистенция като на кремообразна консистенция и мисля, че почиства лицето, но наистина не е кой знае какво и мисля да пробвам с алое вера. Искам нещо да ми хидратира хубаво скалпа.

Общи условия

Активация на акаунт