Голямата тема за малките масла - 10

• 94 168
  • 736
  •   1
Отговори
# 210
На дъщеря ми са и се появили стрии в областта на талията,т.к. понапълня доста напоследък.Дайте идея с какво масло мога да ги мажа,за да се поизравнят поне малко...ясно ми е ,че не могат да се махнат напълно.

Аз съм много доволна от шипковото масло за стрии то ми е фаворит. Ползвала съм също и кокосово и какаово, но за превенция на стрии. Чеетох, че и маслото от таману дава много добри резултати при вече съществуващи, но още не съм го изпробвала.
На нови или стари стрии си ползвала шипковото и какъв беше ефектът?

На стари стрии ползвам шипковото масло. Предполагам на нови ефекта ще е много по добър. Като цяло не изчезват / то и няма ка к да стане/, но състоянието на кожата, големината и дълбоината се повлияват.

# 211
martinidan  Peace  bouquet
Все пак довечера ще го заведа на кожен...да видим какво ще каже Rolling Eyes И при нас така...ту изчезне,ту пак се появи...Понякога е червено.Но ми се струва,че расте и после се свива newsm78

Аз преди години имах подобен проблем и се оказа алергия към препарат , по мои догадки беше Доместос, защото в тогавашния ни офис, чистачката разреждаше доместос с вода и в нея топеше кърпата, с  която ни почистваше бюрата. След посещение на кожения лекар и догадки, бях помолила чистачките да не ми пипат бюрото, аз си го почиствах с влажни бебешки кърпи и след прием на лекарства лактите ми се оправиха  Peace   От тогава не съм имала този проблем, но внимавам с какво ми почистват бюрото  Naughty

# 212
На дъщеря ми са и се появили стрии в областта на талията,т.к. понапълня доста напоследък.Дайте идея с какво масло мога да ги мажа,за да се поизравнят поне малко...ясно ми е ,че не могат да се махнат напълно.

Аз съм много доволна от шипковото масло за стрии то ми е фаворит. Ползвала съм също и кокосово и какаово, но за превенция на стрии. Чеетох, че и маслото от таману дава много добри резултати при вече съществуващи, но още не съм го изпробвала.
На нови или стари стрии си ползвала шипковото и какъв беше ефектът?

На стари стрии ползвам шипковото масло. Предполагам на нови ефекта ще е много по добър. Като цяло не изчезват / то и няма ка к да стане/, но състоянието на кожата, големината и дълбоината се повлияват.
Благодаря ти,задължително ще купя ,за да ги мажем.

# 213
Някой да е ползвал това масло? И имате ли някакви впечатления от по-продължителното му ползване newsm78?

# 214
  • София
Момичета да ви попитам слагате ли масла в кремовете за лице? Аз досега първо мажех масло и отгоре крем , днес купих нов крем и се чудя дали да не сложа маслото вътре ? А повече от един вид масло дали ще е удачно ?

аз съм сложила в моя крем-10-ина капки арганово масло, толкова бадемово и портокалово-1мл-беше ми подарък към поръчка от Ривана-ми крема ми е супер, много по-ефикасен от преди, няма никакви промени в него и ми действа страхотно на лицето

# 215
Благодаря ви за отговорите за стриите. Аз отслабвам и нямам още големи резултати, но имам две нови и ужасни стрии. Имам и стари доста по бедрата. Сложих няколко капки портокалово в бадемово масло и има ефект върху кожата,но за стриите е рано да се каже. От днес третирам и новопоявилите се със шипково. Ще си купя и пшеничен зародиш и май ще ги омешам. Виждала съм, че в старите теми го хвалите.

# 216
 Aradiq за  стрии на сина ми съм взела масло от Ему с шипково масло. Маже се всеки ден от близо два месеца, поизбледнели са, но са се скрили съвсем / а и не тая голяма надежда/. Той рязка напълня и затова му се появиха стриите, но откакто се маже всеки ден не съм видяла нова.

# 217
И аз нямам надежда да изчезнат, но самата стия с мазане изглежда по-добре. Като цяло състоянието на кожата се подобрява. Нататък мисля да пробвам и маслох от таману похвалиха ми го

# 218
Аз тук не мога да си намеря хума, никъде, а сигурно има и не знам къде да търся. Затова съм си взела кал от Мъртво море и веднъж в месеца мажа с нея (не повече, понеже наистина страшно изсушава).
Добър ден ,хума можете да си намерите във всяка една аптека Simple Smile

# 219
Здравейте!Взех си чаено дърво масло и наблюдавам огромен ефект.Две вечери си мазах пъпките резултата е повече от добър,чак се изненадах,това нещо е чудодейно  Laughing

# 220
  • София
Здравейте!Взех си чаено дърво масло и наблюдавам огромен ефект.Две вечери си мазах пъпките резултата е повече от добър,чак се изненадах,това нещо е чудодейно  Laughing
кое чаено дърво ползвате, имам предвид на коя фирма

# 221
кое чаено дърво ползвате, имам предвид на коя фирма
Етерика.

# 222
Здравейте, следя темата с интерес и преди време някой беше публикувал линк на нечий блог на английски с една чернокожа лейди, свързан с маслата и по-точно със съдържанието им на олеична и линол.... киселина, съотношението им, ако някой може да помогне, мерсии.

# 223
  • България <3
Здравейте, да питам какво мислите за маслата от Зоя? Някой ползвал ли е аргановото за коса?

# 224
  • Русе
Голяма част от нас пазаруват от Зоя, маската са си ок, да не кажа и много хубави, че ще е реклама. Аз слагам арганово на косата, но в комбинация с жожоба и малко чаено масло и розмарин.

Общи условия

Активация на акаунт