Голямата тема за малките масла - 10

• 94 174
  • 736
  •   1
Отговори
# 240
Какво се има в предвид

1 рециново масло,1 глицерин, 1/2 бадемово масло,1 вит А.
1ч.л. ли? и 1 вит А- една ампула ли?

Аз също първо нанасям балсам, преди шампоана и ми се отмиват по-добре маслата. Но пък и ги разбивам на майонеза с прясно мляко и лимон вече и може и от тази консистенция да се отмиват по-лесно  Thinking

# 241
  • Стара Загора
Какво се има в предвид

1 рециново масло,1 глицерин, 1/2 бадемово масло,1 вит А.
1ч.л. ли? и 1 вит А- една ампула ли?

Аз също първо нанасям балсам, преди шампоана и ми се отмиват по-добре маслата. Но пък и ги разбивам на майонеза с прясно мляко и лимон вече и може и от тази консистенция да се отмиват по-лесно  Thinking

Така беше дадена рецептата ,за това така го написах.Аз си смесих по-голямо количество-40 мл рицин.,40 мл глицерин, 20 мл бадемово масло и едно шишенце вит А-5мл.(реших,че 40 мл е твърде много).Добре се намазах и имам за още 2-3 пъти  Simple Smile

# 242
  • София
Още утре ще си купя нужните пподукти за еластисайзъра, но се чудя, дали ефекта не е дошъл и от ампулата?
И да попитам, аргановото масло на Ривана дали е хубаво?

# 243
  • Стара Загора
Още утре ще си купя нужните пподукти за еластисайзъра, но се чудя, дали ефекта не е дошъл и от ампулата?
И да попитам, аргановото масло на Ривана дали е хубаво?
Да, най-вероятно и ампулата е помогнала  Peace.За първи път я ползвам и нямам впечатления от ефекта й, но косата ми още в банята след шампоана се усещаше много мека-като след маска.А Денсифика на мен доста ми изсушава косата.
Аз често си правя маслени маски, но не съм усещала такъв ефект.Особено лесното измиване  Grinning най-вероятно от глицерина  Thinking

# 244
Аз съм го правила без ампулата и също ми беше мека косата след това. Но при мен глицеринът много добре хидратира. Може и при вас да е от него.  Peace

# 245
От къде го купувате този глицерин ? Извинявам се,ако въпросът ми е глупав,но не съм се замисляла...от аптека ли ?  Blush

# 246
От къде го купувате този глицерин ? Извинявам се,ако въпросът ми е глупав,но не съм се замисляла...от аптека ли ?  Blush
Да, от аптеката. Аз последно си взех цял литър  Mr. Green

# 247
ФреяHug , ще си взема и аз още утре Laughing

# 248
  • Стара Загора
Аз съм го правила без ампулата и също ми беше мека косата след това. Но при мен глицеринът много добре хидратира. Може и при вас да е от него.  Peace
И при мен сигурно е от глицерина  Peace
Аз ще заменя маслените маски с "еластисайзър-а" Grinning.Много ми харесва ефекта  Heart Eyes

# 249
Момичета,
може и да е коментирано, но не видях - как отмивате маслата от косата си? Пробвах маски само от масла, масла + алкохол, жълтък, хума, кисело мляко, дори сапунени ядки - нито веднъж не успях да си измия косата от първия път! Пък да я мия 2 пъти на ден хич не ми се нрави.

Благодаря ви за отговорите, момичета!
Винаги си мия косата само по веднъж с шампоан, следващия път ще пробвам с балсам преди това.
Иначе идеята на всичко друго, което слагам е точно такава - да стане като майонеза, с надеждата да се измие по-лесно.

# 250
Ех,много хубави рецепти давате  Heart Eyes

# 251
Когато смесвате масла с глицерин, слагате ли по скалпа?

# 252
Аз многократно търсих течен витамин А и Е и все ми казват, че няма. Намира се по аптеките единствено витамин С.

# 253
Аз многократно търсих течен витамин А и Е и все ми казват, че няма. Намира се по аптеките единствено витамин С.
И аз не намерих  Peace

# 254
  • Стара Загора
И аз не намерих  Peace
Много странно  newsm78 много пъти съм си взимала вит А и вит Е -винаги съм намирала дори и по малки аптеки.Само, че вече не са на ампули а в шишенца.
Аз нанесох от глицерина и по скалпа-дори го втрих с 5 мин. масаж  Grinning.Да не би да не е хубаво Thinking

Общи условия

Активация на акаунт