Голямата тема за малките масла - 10

• 91 864
  • 736
  •   1
Отговори
# 540
  • Стара Загора
За това питах, който го е ползвал, дали няма да омазнява.

# 541
  • Пловдив
mystic woman ,това пачули на Ривана ухае ли на нещо ?
Изобщо споделете кои не етерични масла,имат аромат освен кокосовото и какаовото.
Не съм го отворила още... Laughing Ако не ти е спешно,утре ще пиша. Peace

Моето кокосово е без аромат.
А... и на шипковото не усетих мирис?Трябва ли да има?

Последна редакция: вт, 10 мар 2015, 12:33 от mystic woman

# 542

Слага се съвсем малко, разтрива се на ръцете и с леки движения се нанася на косата. Аз го слагам на почти суха коса, но въпреки това ако е влажно времето, преди да изляза слагам лак за коса.

# 543
  • Стара Загора

Слага се съвсем малко, разтрива се на ръцете и с леки движения се нанася на косата. Аз го слагам на почти суха коса, но въпреки това ако е влажно времето, преди да изляза слагам лак за коса.
Благодаря   bouquet

# 544
mystic woman, не ми е спешно   Wink  Взимала съм различни кокосови  от   iherb и ухаят прекрасно,на бонбони Рафаело  Heart Eyes .  Имат и кокосово без аромат . Шипковото ми (пак от там) ,си мирише на масло.

# 545
  • Пловдив
Потвърждавам Пачули си има аромат,точно какъвто го помня от един масаж Grinning Силен е.
Но проблем имам с тия капкомери на шишетата...хич не пускат капки както трябва ooooh!

А моето шипково не мирише.

# 546
  • София

Но проблем имам с тия капкомери на шишетата...хич не пускат капки както трябва ooooh!

А моето шипково не мирише.
Махни капкомера и готово (аз така процедирах с шипковот). Интересно обаче, маслото от чаено дърво си капе без проблем.

# 547
  • Пловдив
Да,махам,ама нали ми трябва и капки да отмеря... Laughing

# 548
Да Ви сопделя имам си масло от чаено дърво поръчано от Чужд сайт онлайн .
Просто не вярвам на БГ , какво да направа изхождам от презумцията че
 а) ние нямаме австралийско чаено дърво , че да седннем и да го продаваме на такава ниска цена 4.45лв. Ривана за 10мл. срещу 10лв. за същата разфасовка от чужбина.
б) вчера бях до Римедиума да купувам лек. и си викам абе дай да купя едно чаено за да направя сравнение всички във форума са доволни може аз да бъркам Mr. Green

Сега да споделя :
Нищо общо нямат 2 те масла !!!
единственно много леко се засича мириса ама наистина леко като консистенция НЕ сипвах на пръст на хартия на пвц повърхност... различни са.

Това е викайте ми както искате но от БГ бг масла няма да си купувам индустрията ни е като сиренето българско хляба и т.н.

# 549
Да Ви сопделя имам си масло от чаено дърво поръчано от Чужд сайт онлайн .
Просто не вярвам на БГ , какво да направа изхождам от презумцията че
 а) ние нямаме австралийско чаено дърво , че да седннем и да го продаваме на такава ниска цена 4.45лв. Ривана за 10мл. срещу 10лв. за същата разфасовка от чужбина.
б) вчера бях до Римедиума да купувам лек. и си викам абе дай да купя едно чаено за да направя сравнение всички във форума са доволни може аз да бъркам Mr. Green

Сега да споделя :
Нищо общо нямат 2 те масла !!!
единственно много леко се засича мириса ама наистина леко като консистенция НЕ сипвах на пръст на хартия на пвц повърхност... различни са.

Това е викайте ми както искате но от БГ бг масла няма да си купувам индустрията ни е като сиренето българско хляба и т.н.
А би ли споделила, кое точно и от къде си купила от Чужд сайт онлайн?
Благодаря предварително

# 550
# 551
Благодаря ти, pinko Това като количество е 30мл и цената му става повечко.  Grinning
Аз ползвам на Българска роза Карлово и цента за 10мл беше над 7лв, дали е по-хубаво от Ривана...? Имате ли впечатления от маслата на Българска роза Карлово? Аз ще си го използвам  Grinning

# 552
  • гр. София
http://www.feelunique.com/p/Absolute-Aromas-Carrier-Oil-Wheatgerm-150ml

Това масло какво е според Вас?  newsm78 Превеждам си го като консервирано....аз ли греша нещо? Ако е така какво означава това? И изобщо чисто масло ли е или не?

# 553

Това масло какво е според Вас?  newsm78 Превеждам си го като консервирано....аз ли греша нещо? Ако е така какво означава това? И изобщо чисто масло ли е или не?
Масло от пшеничен зародиш - както пише, препоръчва се за суха кожа или като добавка в смеси с други масла за удължаване на тяхната трайност или пък за миксове от няколко.

# 554
  • гр. София

Масло от пшеничен зародиш - както пише, препоръчва се за суха кожа или като добавка в смеси с други масла за удължаване на тяхната трайност или пък за миксове от няколко.

Аз разбрах, че е от пшеничен зародиш, но не е ли евтино? Чисто ли е според вас, да не е някаква смесица или нещо друго?  Thinking Явно, че не е студено пресовано.

Общи условия

Активация на акаунт