Отговори
# 495
ше има ли кс  newsm78

# 496
# 497
# 498
# 499
  • Варненска клюкарка
Бел  Hug и аз го гледам   Wink най ми е тежък момента Бихтер като се гръмна и се свлече  Tired

Според мен точно там Хазал отвя Берен.... Бихтер говори говори говори....а Нихал каза всичко с един нечовешки вик....направо ме смрази с него....Силен беше момента когато Бихтер се гръмна в сърцето, но и на другата сърцето стана на парчета Rolling Eyes Много силна сцена, а нали съм статистичката на диспансера трябва да споменем и рейтинга на последна серия - 23,4%....
И после както каза Надето празните очи на Нихал...далечни и невиждащи нищо около себе си.... Rolling Eyes

# 500
ама аз за туй идвам  Mr. Green Joy Joy Joy да си по гърмя на воля

# 501
  • У Диспансера ...♥♥♥

За тва нещо ще се жени Иън , майко мила викам тия журналя са объркали не е тя, ама чета, чета, тя била  ooooh! ooooh!
Систър  Heart Eyes Hug

# 502
Мъка мъка Mr. Green

# 503
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Аре стига ма...тва не е НикитУ Naughty

# 504
Бел  Hug и аз го гледам   Wink най ми е тежък момента Бихтер като се гръмна и се свлече  Tired

Според мен точно там Хазал отвя Берен.... Бихтер говори говори говори....а Нихал каза всичко с един нечовешки вик....направо ме смрази с него....Силен беше момента когато Бихтер се гръмна в сърцето, но и на другата сърцето стана на парчета Rolling Eyes Много силна сцена, а нали съм статистичката на диспансера трябва да споменем и рейтинга на последна серия - 23,4%....
И после както каза Надето празните очи на Нихал...далечни и невиждащи нищо около себе си.... Rolling Eyes
Вай бе, Shocked че такива рейтинги има ли?
И на мен Хазал ми хареса в този момент както, и в сцената за която споменах, иначе преди, и след АФК като цяло не ме впечатли. Ще я видим как, ще е в новото Дизи.

# 505
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Ей го НикитУ  Mr. Green

# 506
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ма тя била бе, виж и пръстена, тя е  ooooh!

# 507
  • По света и в нас.

За тва нещо ще се жени Иън , майко мила викам тия журналя са объркали не е тя, ама чета, чета, тя била  ooooh! ooooh!
Систър  Heart Eyes Hug
#Crazy #Crazy #Crazy

# 508

Вай бе, Shocked че такива рейтинги има ли?
И на мен Хазал ми хареса в този момент както и в сцената, за която споменах.

Има имаааа Laughing а Времето лети Laughing

# 509
  • У Диспансера ...♥♥♥
Я виж бенката до устната, как да не е тя  Naughty

Общи условия

Активация на акаунт