Мнения за др. Веселина Костова МЦ Света София

• 5 971
  • 13
  •   1
Отговори
Здравейте
Да изкажете мнение за др.Костова?

# 1
Здравейте! И аз се включвам с молба ако някой е следил бременността си при др. Костова и има мнение да го сподели?!
Един път съм ходила при нея и нямам кой знае какви впечатления, мила, спокойна, обяснява. Това е  Wink Знам, че едва миналата година се е преместила в Бургас от Пловдив, може би това е причината за малкото мнения за нея!

# 2
Здравейте аз си водих бременността при Д-р Веселина Костова , много съм доволна от нея , така се случи че и тя бе на смяна когато трябваше да ме приемат за принудително раждане , и моето съкровище дочака следващата и смяна за да се появи с нейна помощ на бял свят. Живот и здраве при следваща бременност пак бих се записала при нея Simple Smile

# 3
Благодаря за споделеното мнение Simple Smile   bouquet

# 4
аз водя консултациите си при нея ... жената е много мила и обеснява всичко ...

# 5
  • Бургас
И аз съм на консултация при нея. Много мила, винаги приветлива, обяснява много, разяснява какво вижда на ехографа (знаете има доктори, които мълчат като риби). Обръща достатъчно внимание на всички, независимо колко човека чакат в коридора. Аз съм ужасно предубедена, че бургаските гинеколози са ужасни, но тя успя да ме спечели  Heart Eyes

# 6
И аз съм на консултация при нея. Много мила, винаги приветлива, обяснява много, разяснява какво вижда на ехографа (знаете има доктори, които мълчат като риби). Обръща достатъчно внимание на всички, независимо колко човека чакат в коридора. Аз съм ужасно предубедена, че бургаските гинеколози са ужасни, но тя успя да ме спечели  Heart Eyes

Много точно ! Преди да отида да се запиша при нея ходих при една във военна болница отношението беше ужасно  като исках да се запиша при нея ми каза че можело да направи консултация и да ми даде за изследвания чак след месец чак се потресох ... на другия ден си записах час в Света София при д-р Костова и жената ми обясни всичко че и снимка  ми даде на мъника  bouquet
Отношението е страхотно няма да съжалявате  Peace

# 7
вода си при нея ЖК за сега съм много доволна,обяснява ,винаги спокойна ,усмихната .

# 8
Радвам се, че има и други доволни освен мен Simple Smile Аз съм решила даже живот и здраве да си я избера за раждането и смятам на следващата консултация да я питам Simple Smile Лека и безпроблемна бременност момичета Simple Smile

# 9
Здравейте, очаквам второто си дете и искам да се запиша на консултация при д-р Костова, но разбрах, че тя вече не работи в МЦ Света София. Може ли някой да ми предостави нейни координати? Може и тук, може и на лични...

# 10
  • Бургас
Костова през декември ми каза, че известно време няма да практикува. Бях в 8 месец и ме насочи към друг гинеколог.

# 11
А можете ли да ми препоръчате добър гинеколог, при който да се запиша.. 

# 12
  • Бургас
Костова ме насочи към Татарова. Не мога да споделя мнение обаче, след като тя приключи се следих и родих във Варна. Има доста мнения в темата за Дева Мария, можеш да провериш там.

# 13
Много благодаря за бързия отговор... Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт