ВалЙо, ТрифУне, да знайти как Убичам, флюбИна през лозИту да тичам! - 57

• 37 179
  • 748
  •   1
Отговори
# 285
  • Оптимист по принуда

А ти къде са вреш и кви ги вършиш?

Праа пуказнО, кък стават рабутити  hahaha
П.П. Ноу ти ходат бЯли бИрмуди с черин чураБ hahaha

# 286
  • Куциндрел
Лъкиту и тя са прибира. hahaha hahaha hahaha

Деми, така е, модна съм ут все. Joy Joy Joy

# 287
  • Оптимист по принуда

Тя да кажИ дЕ е одИла  hahaha hahaha hahaha

# 288
  • Куциндрел

Тя да кажИ дЕ е одИла  hahaha hahaha hahaha
Явну за чураБи, ама дали е купила.... hahaha hahaha hahaha

# 289
  • Once there was a Hushpuppy...
Аз идвъм разстренъ, Цец да мъ гуша. Щот знаи, как мъ изкараха простъ ромкъ в ина темъ Rolling Eyes

# 290
  • Varna
Пъпи,
Я горе главата бе какчИ. дЪн ти пука.  Hug
Преди малко тъкмо прочетох, че заради злобни подмятания много хора са напуснали форомО.
Я дай таА тема да я видя.
Горе главата какчИ Hug Знам, че те боли, същата съм и аз такваС чуствителна. Ама сЯ кУ не ти дам кураШ, няма съм кака ти Делта бе Hug Hug Hug Hug

кУ знаЙш как са мЪ обиждали ooooh! чак не можех да сЪ пУзная, аС ли съм тВа, не съм ли аС Crazy

# 291
Делте Hug
ето - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=826697;topicrefid=5, от края на 1 стр. след моя пост за това, че при налепи от ангина първо опитваме със сода да ги махнем на сина ми. Как съм можела, шЕ гу Убия тува дите ooooh! Нямам думи! А, съм убедена, че всички ни поне веднъж в живота са ни намазвали с пръст /или слагали в лайка/ сода. Па, оште шавами Rolling Eyes Да са чуди и да съ маи чувек как тъка newsm78

# 292
  • Куциндрел
Аз идвъм разстренъ, Цец да мъ гуша. Щот знаи, как мъ изкараха простъ ромкъ в ина темъ Rolling Eyes
Гушам тъ, Пъпи, гушам тъ.

# 293
  • Varna
Пъпи,
Душко, това за содата за хляб и аз съм го правила на диването. Беше на 2 годинки. И след като забеляза, че му минава, сам ме водеше до  содата за хляб.  При него действах с тампонче за уши. Първо във чай от лайка и след това го омацвахме в сода за хляб.
Я, не си го слагай на сърце. Ей, за тВа е тази тема тука. Ни сЪ карамИ, нИ сЪ биЙм, ни сЪ праЙм на гинийки многознайници.

# 294
  • Куциндрел
Пъпи, не го слагай на сърце. Peace

Аз Кафето си я харесвам, а ти си ми кукундрела... и не мога да взема отношение там м/у вас.

Тук ши та гушам, Пъпишанче.

# 295
Цец, и аз Hug
Делте, най-ме хвана яд, че аз не им казвам да го правят. А, споделям как предотвратявам даването на АБ, когато това може. Точно по темата. А, те шмъ изядът ooooh!
Мина ми Peace

Шъ апнъ малку, да са успокуя Joy

Чай, чи видях чи си писалъ, Цец Peace
Скрит текст:
То, това мойто не беше насочено само към Кафето. Аз също съм с други впечатления от нея Peace от други теми. Но, ме дразни изопачаването, преекспонирането, натирването, тъпите сравнения с урините.....това масово учудване и заклеймяване на содата. Все едно ги карам, или съм си утрепала детето. Не се притеснявай, не е нужно да вземеш отношение. Аз нали се изясних Wink

Айди и вии да апните пу нешту Wink

Марчи, как върви диетатъ newsm78 Глей, как тъ фанах с тоз угромен сандуич и ти гу изтърва hahaha

Лъки, какту винаги трапезатъ ти е идеалнъ Laughing

Последна редакция: пт, 13 фев 2015, 17:53 от Hushpuppy

# 296
  • Varna
Я вИнага да си признаЙ коя е тъс мискинка Ут темЪтЪ дет съЙ изпляскала дибидюс по китка Shocked

вИнага да сЪ УгащИ щот пак ШнастинИ smile3513

Лелеееей, чак като го постнах видях, че е мискин хихихи, чИ и пищофа чак сиЙ заАпал Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 297
  • през девет земи в десета, в едно царство-господарство
Хъшенце, ей тъй съм - яж, ни яж  ooooh!

# 298
Хъшония  Hug и от мен

От възмущение ми се затри речта  Joy пИни ина хумеопатия какината и да не ти дреме!
Тоооо и аз се изумявам от 5 годишни с биберони, памперси, па даже не могат да говорят/от лиготия, не щото имат проблем/
А родителите им сякаш от друг свят идват  ooooh!
Маааа  hug  търпи се заради вас  Heart Eyes

те тУка тЕ можеш да си боднеш и пийнеш ку не си пудготвена  Drunk

# 299
Трънче - миси Hug шъпиинъ ино винце. Шъ гледами ниакуй филм и съм гутова Peace

Марчи Hug, яж, кат ти съ иде Peace
Аз ич не убичам да стуя гладнъ. Е, вярно до скоро не ми личеше, но вече с годинките започна. Ама аз съ ни спирам Mr. Green Па си лапам, кът кога бех 48кг. Rolling Eyes

И друго важно да кажа за всичките мили кукндрелас.
Четох, че имало течен колаген - ощти е скъпу тува чудо добавка. Мъ с негу можелу да изчезни целулита Shocked Аз съм във възторг, мъ не и от ценатъ Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт