АСТМА -тема 30

• 74 046
  • 747
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Имуномикса е много добър, но моето дете за съжаление не може да го пие. Разреждам го със сок, но не и не. Давала съм Биозин кидс, ефект не видях от него. Аз пих биозин през цялата втора бременност и се скъсах от кашлици и хреми.
Давала съм изопринозин, от него ефект съм видяла, дори и при начална фаза на разболяване се е оправяла само с него, но то си е химично лекарство.  Tired
Май на саностол пак ще се върна, но те пък са си витамини само. Ако искате да давате с цел да не се разболяват (до колкото е възможно) нашата педиатърка ни препоръча да давам осцилококцинум профилактично, също инфлуцид, в периодите на грип, но не едновременно двете.

# 16
Биозин давах за уж подсилване месец преди детето да тръгне за първи път на детско заведение. Давала съм към 2-3 бутилки. Ефект никакъв.

# 17
Здравейте!Отдавна не съм писала,защото си сменихме жилището и нямах време.Децата 20 дни бяха болни с кашлица и субфебрилна Т,къде със спазъм ,къде без.Изпиха по 2 АБ без видим ефект и накрая все пак им мина,и аз не разбрах от какво.От около 10 дни пият Марсианци Имуноактив новото сиропче(бетаглюкан,бъз и шипки) и май има ефект.Аз съм с ужасна спастична кашлица и хрема вече 5 дни ,а мъжът ми от 3 е с грип,а дребните удържат фронта,поне засега.Не знам дали е от сиропа,но може и да е.

# 18
  • София
klem4e извинявай за въпроса, но в какво се изразява тази нарушена резорбция на червата? Питам, защото малката е с доста странни изпражнения и не знам вече какво да я правя и на какво се дължи. Беше с лактозна непоносимост, но от 3 седмици давам мляко с лактоза и нещата уж бяха добре, но преди 1 седмица пак се започна с доста странни изхождания, по няколко пъти на ден, къде с топчета, къде комбинация от каша с вода, понякога има и слуз, много се извинявам за обясненията. Embarassed Сега съм на етап биогая в по-голямо количество, но ефект няма. Tired Питах педиатърката ни да не е от млякото, ако трябва да мина пак на безлактозно, но тя каза, че ако е от него е щяло да е още щом го дам, а не след 15 дена. Може и на лични, да не спамим темата?

# 19
  • Sofia
Записвам се с пожелание за по-малко болни деца Peace

# 20
  • Plovdiv, Bulgaria
Относно имуностимулаторите...Миналия ден ходих до Лечител,да взема Саменто и се заприказвакме с продавачката.Тя ми каза,че и дъщеря й преди години е била с астма.По нейни думи,за деца с такова заболяване,били подходящи не имуностимулатори,а имуномодулатори,най-вече това саменто и черен бъз.

# 21
  • София
И аз съм давала саменто на дъщеря ми, и аз и съпруга ми го пихме 2 години по схема. Резултатът - след като спряхме да го пием съпругът ми влезе в болница от един безобиден вирус с болки в гърлото и тотален срив на имунната система. Имаше толкова много левкоцити, че го пращаха в хематологията при раково болните, не знам дали има връзка, преценявайте.
А дъщеря ми пък в крайна сметка стигна до вадене на третата сливица и трапанация на ушите. Не знам до колко помага саментото с други думи.
А колкото до черния бъз - и него сме пили, ефект - антибиотици след спирането му.
Може ние да сме някакви каръци.
Иначе точно по тази логика съм давала изопринозин, който е имуномодулатор.
ОТ всичко изброено от него съм най-доволна, но имайте едно наум с имуномодулаторите. Не знаете как бъркат в имунната система и как я програмират. АЗ нямах избор, защото дъщеря ми имаше едно заболяване, което се лекуваше само с изопринозин в продължение на месеци, после сме пускали чернодробни ензими, защото той вреди на черния дроб, ако се взима продължително, но това за нас беше по-малкото зло.

# 22
  • на плажа
Саменто не съм давала, но винаги след черен бъз синът ми се разболява.

# 23
Саменто не съм давала; есента давах черен бъз месец и половина, веднага след това почнах Имунобор капсулите(бетаглюкани и ехинацея). Разболя се по-сериозно чак средата на януари.Определено съм доволна  Peace

Моя приятелка дава есента саменто на децата, никакъв ефект; после почна коластра на абофарма, определено е доволна  Peace

# 24
Имам питане към вас: Може ли от уголемена трета сливица да се получава секретиране и от там детенце да прави асматичен пристъп?Водих я моята бамбина на УНГ ,но ми казаха че трябва да премине пристъпа и хремата и тогава може да прегледа обстойно за трета сливица/за протокола на 7 г  е/

# 25
Мимичета, аз има въпроси. Тъй като чета подробно опътването на всички витамини, и се оказа, че масово има аспартам в тях и подобни боклуци, купих на Михаил на LR - VITA AKTIV. Някой ползвал ли ги е досега. Пие ги само от около седмица, и не мога да кажа мнения. И също така ако ми кажете и мнение за Аквасорс, ще съм ви благодарна.  Hug
Принципно може да направи пристъп от стичащите се секрети. Мария беше години наред с тежка астма, махнахме сливиците и тя се стабилизира.

# 26
  • София
слънчев ден не знам отговора, какво казва доктора? При нас нямаше връзка с третата сливица - голямата ми дъщеря имаше проблеми с третата сливица (големи проблеми, чести отити, загуба на слух накрая) и стигнахме до ваденето й, хремите й винаги бяха задни, от което кашляше (като по-малка боледуваше от бронхиолит и се оправяше с вентолин сироп), но свирене не е имало, астма няма. Когато я водихме на алерголог преди операцията и се чудехме дали да извадим и другите две сливици, защото са огромни (почти допрени една до друга) алерголога каза, че не препоръчва, защото тогава може да развие астма, тъй като е алергична и предразположена, а сега поне са някакъв филтър (иначе са здрави, просто големи). В крайна сметка и нашия УНГ лекар потвърди същото и каза, че не вади другите две, дори и да искам, точно поради риск от астма.
Този имунобор с котешкия нокът ми звучи малко като Саментото.
Забравих да напиша, че дъщеря ми пи по схема респивакс. Peace

# 27
В момента сме на AD Liquid for kids. Той е с всипко - ехинацея, котешки нокът, бета глюкан, цинк и какво ли ош не. Еми пак ср разболява. Сега довършва бутилката и край с имуностимулантите. То ми писна вече да го тъпча това дете е химии и боклуци и ефект никакъв.

# 28
marychery, витамини не давам, колкото може набавяме с плодове и зеленчуци, ядки, ленено семе, полезни храни  Peace преди няколко години имаше голям скандал с марсианците, че имали аспартам  Twisted Evil сега изрично при рекламата казват-без аспартам.
Имунобор с котешки нокът е този за възрастни, не бих купила. Бетаглюканите и ехинацеята са полезните в случая  Peace Раличка даваше на малката Бетаглюкан 300, доколкото помня , много добро действие Simple Smile Просто човек трябва да намери какво действа на неговото дете  PeaceУспех на всички в тази нелека задача  Hug

# 29
В момента сме на AD Liquid for kids. Той е с всипко - ехинацея, котешки нокът, бета глюкан, цинк и какво ли ош не. Еми пак ср разболява. Сега довършва бутилката и край с имуностимулантите. То ми писна вече да го тъпча това дете е химии и боклуци и ефект никакъв.
Съгласна съм с теб само ги тъпчем със всякакви сиропи без резултат - поне по-леко и бързо да карат настинки и вируси и това без ефект,май си хвърляме и то немалко пари на вятъра. Писна ми вече какво ли не пробвах. И накрая  пак вентолини, кортикостероиди, антибиотици и разни други е писна мииииииии.Кога ще  излезем от този омагьосан кръг не знам, отчайвам се.
Знам , че трябва хубава и качествена храна - ама откъде  newsm78, спорт, чист въздух.....офф извинете ме  Sad

Общи условия

Активация на акаунт