"Бурята" приключи,започна "Урагана"-Уилям Леви и Химена Наварете-тема 32

• 17 440
  • 751
  •   1
Отговори
# 45
какво значи хубава музика hahaha и ти ли за сашка васева hahaha hahaha хора това ви казвам,хич няма да ме отпусне... Mr. Green Mr. Green

аз искам ли да си пиля нервите...неее...това е естествен процес hahaha hahaha

# 46
Кате,как ще ни писне от мис вселена... hahaha hahaha целия съм в слух hahaha hahaha фавортката на Сулейка коя е била...кажи мис Индия или нищо не казвай hahaha hahaha

# 47
Ayer fue un cumpleaños, amigos en común ....било е май рожден ден... newsm78

# 48
Кате,а нещо за тази дама??? Пише си с Химе... Thinking

Swan
@Swanbird
MUO, Director of Talent Development...also check out my posts on twitter/@BeautifulNOut

New York, New York
missuniverse.com

Последна редакция: чт, 05 фев 2015, 01:03 от iss0o

# 49
аа каква сашка...на тази не съм и твърде голям фен...да не казвам че въобще не съм hahaha hahaha ами знам ли каквото ви успокоява Thinking

на мен това ми действа много успокояващо,има страхотен глас...може би сте чували кавъра на бионсе,но хич не и се получава Mr. Green Mr. Green

е как коя Тони...мис Пуерто Рико Joy как коя Mr. Green Mr. Green е от топ 5  мис Ямайка определено,просто друг избор нямало ,но....жури какво да правим hahaha

# 50
Ximena Navarrete @ximenaNR  ·  Jan 27
Segundos que cambian tu vida👑Felicidades a la nueva @MissUniverse Colombia👏disfruta! Cuida a mi @Swanbird love u Es😜

Thinking
1 week ago · Doral Miami
Besides a great show, wonderful winner, and finally getting out of Miami after the snow; the highlight was finally meeting my friend! @williamlevyg #newfriendsforlife #niceguy #bucklist #missuniverse (credit WL)

http://instagram.com/p/yYd4A1Kb4s/

# 51
Кате,а нещо за тази дама??? Пише си с Химе... Thinking

Swan
@Swanbird
MUO, Director of Talent Development...also check out my posts on twitter/@BeautifulNOut

New York, New York
missuniverse.com
тази жена ми е позната покрай химе и мис вселена но нищо не знам..но е близка на химе...от това което съм виждала в туитър

като цяло си мисля,че химе не се е отръвала все още поне не Mr. Green Mr. Green ..мисля че тя усеща че нещата не е хубаво да ги огласява Mr. Green ...ако го беше зарязала,щеше да е по-звучна Mr. Green Mr. Green

# 52
Ayer fue un cumpleaños, amigos en común ....било е май рожден ден... newsm78
да разбира се...когато са на купон вкъщи....тя е там...защото му е съквартирантка hahaha ..когато са на купон навън...са на рожден ден на познат hahaha hahaha  това са педалски оправдания hahaha hahaha с извинение....тези ми разбиват всички представи за разделени хора hahaha hahaha

е каква мис пуерто рико ooooh! ...тази дори не може да се нарече точно красива... Mr. Green пък стана мис фотогенична даже...и това много и беше....е в топ 5..вече за мис ямайка ясно,там нямаше много избор hahaha ..че те умниците и на последно място я поставиха ooooh! ooooh! а за мис индия нещо...минимално поне Mr. Green Mr. Green

# 53
ама сме в много добро настроение..бе ей.... Mr. Green Mr. Green

Elizabeth Gutierrez @Elygutierrez19  ·  5h 5 hours ago

Pensando en Uds!!! Que tenga un día maravilloso!!!😍💋😘💃☺️✌️ очи на сърца целувки..танцувщи емотиконки hahaha hahaha

Elizabeth Gutierrez @Elygutierrez19  ·  53m 53 minutes ago

De esos momentos que hacen que todo tenga sentido!!! Love my K..... And our lil friend #bumblebee😍👑🐶 http://instagram.com/p/yskJnvi6WN/

# 54
ами знам ли аз ..с тия люти чалги съм наплашена hahaha hahaha но това е наистина готино парче..не ме успокои ,но ме зареди hahaha аз си мислех да се лекувам..с ненаситния...но утре не е събота,нито неделя hahaha hahaha

WXLN ‏@WXLN29 23m23 minutes ago

виж ти как обиждат уилям...и на грозен вече hahaha hahaha интересно,че на цялата снимка и Кокоса се подава...фенките на химе наистина са смахнати....много е далечно всичко не може да разбереш дали им се иска само или вярват каквото си пишат
Este hombre feo no es @willylevy29 miren cautelosamente y notaran que no es el .
този грозен мъж не е уили леви

# 55
не хич не е той hahaha hahaha просто при ели е карма да и се лепят такива каквито приличат на него..като еднояйчни близнаци hahaha hahaha фенките на химена са не по малко смахнати ..откога ви казвам...вижте човека даже грозен го изкараха hahaha hahaha
а сега като го загледах...той с тениската на девата от гуаделупе обаче hahaha hahaha вярващ

# 56
ооо Уилям тепърва ще "погрознява" hahaha за пред феновете...е естествено,че се правят ,няма сега как да гледаш бялото и да казваш че е черно...ми просто някои са се вманиачили по-малко други повече hahaha

Уилям си е красив,това е несериозно да се отрича...но пък ми е неприятен Thinking което компенсира,но жив и здрав,хората и него нямт право много а го притесняват...все пак личния му живот Mr. Green Mr. Green публичен е професионалния живот Mr. Green

# 57
Кате,на мен ми се струват съвсем сериозни hahaha hahaha какво какво  как да нямаме право да го притесняваме...хубаво...известните имат личен живот..но уилям много умело си набутва и продава неговия....хубав пиар си трупа...в такъв случей..какво притеснение,какви пет лева...получава каквото той и скъпата му бивша ли каквато е там...провокират с години Mr. Green Mr. Green жалко за химена..но и тя пък държи да се прави на много смела и инатлива между шамарите hahaha hahaha

# 58
е и от мен не сте чували че е грозен hahaha hahaha .... Thinking но всеки случей не ми е и красив нито магнетичен...просто защото ми е противен..много.... Mr. Green Mr. Green

аз също мисля като Тони...той предизвиква медиен интерес...продава си новините по списания...какво даде на ели какво не...за някоя друга операция hahaha ...до химена едва ли достига hahaha и пак него да не го притесняват...ай сиктир Mr. Green Mr. Green

# 59
нямах предвид Уилям само...и Химе ..и Ели ако искате..никой  не може така да ги притеснява..едно е да се интересуваш...друго да тръгнеш сметка на някой да държиш hahaha несериозно е..гледа си интереса човека,продава си,който го харесва харесва..който не.... Mr. Green Mr. Green

тя и моята вина не е малко,много ви въведох навътре.. и подробно..но все си мислех че няма да ви държи толкова дълго hahaha hahaha хайде спете си спокойно,при вас е къничко нали Mr. Green Лека!

Общи условия

Активация на акаунт