"Бурята" приключи,започна "Урагана"-Уилям Леви и Химена Наварете-тема 32

• 17 443
  • 751
  •   1
Отговори
# 60
# 61
ее ако връщаме лентата много назад..кой много виновен...кой по-малко... hahaha hahaha има някакъв вид пристрастеност  Thinking hahaha hahaha най-забавното е че всичко започна от една нескопосана латино сапунка  Joy

напротив...има един термин...карма се нарича.... hahaha hahaha и на уилям ще му се стовари най накрая..или то всъщност му се е стоварило...но наказанието ..може да му е да няма отърване от нея hahaha hahaha

каква е  тая мода...не я разбирам... Thinking hahaha

# 62

Аз друго не разбирам...в този клуб има и  много други  хора,не е само компанията на Уилям...каква трябва да си, да отидеш да се правиш на ди джей пред всички...много ми е ниско... ooooh! тя не е на 18-20 да се забавлявя по този начин...на 37, майка на две деца,...облечена така... ooooh! На мен ми е неприятно ...

# 63
алооу ти с нескопосаната латино сапунка...бурята беше хубав филм... Mr. Green Mr. Green hahaha hahaha ...ами пристрастяващо си е....но ние не пак сме в нормата...много изтрещели има hahaha това нашето си е постижение hahaha

тук рожден ден не се споменава hahaha онзи път с онзи александър си честитиха....а тук...miaminights #havingsomefun

Quien dijo que la noche es para dormir?Somewhere here.... And there...#us #miaminights 😉😘😉☺️💃💃💃

# 64

Аз друго не разбирам...в този клуб има и  много други  хора,не е само компанията на Уилям...каква трябва да си, да отидеш да се правиш на ди джей пред всички...много ми е ниско... ooooh! тя не е на 18-20 да се забавлявя по този начин...на 37, майка на две деца,...облечена така... ooooh! На мен ми е неприятно ...
е на уилям явно не му е неприятно hahaha hahaha

# 65
Ели има недоизживяна младост hahaha hahaha много простее като цяло и с визия и с това...уви...не за първи път hahaha

# 66
# 67
аау не само..тоя да не бях го видял преди да заспя...този педал ми е в кошмарите hahaha hahaha

Лека нощ!

# 68
Лека нощ!
Утре ...ако има снимки Thinking.... от тях ще се разбере реакцията на Химе Thinking....Аз очаквам Уилям да не е в настроение....не знам защо... Wink

# 69
Добър да е денят ви! hahaha

на химе явно вчерашния ден е бил много хубав hahaha hahaha щом ни обича толкова много hahaha hahaha целувките вече са и грандес Grinning

Ximena Navarrete @ximenaNR  ·  6h
besos muy grandes Love you .......

# 70
Здравейте!

K retweeted
Larissa @QueridaLarissa  ·  15h 15 hours ago

Hombre que se respeta no se deja controlar por su novia psicópata.
мъж който се уважава,няма да се остави да го контролира годеницата му психопатка hahaha hahaha

че ели и психопатка ли е...това е опасно Mr. Green тя може да го и убие докато спи hahaha hahaha

# 71
Привет Буреносни!

Дано Девата на морето им помогне  да вземат правилните за живота си решения! Praynig Praynig Praynig

Дано Девата на морето го благослови с Любов,на която няма да може да устои и която ще срине бариерите му!  Praynig Praynig Praynig

на химе явно вчерашния ден е бил много хубав hahaha hahaha щом ни обича толкова много hahaha hahaha целувките вече са и грандес Grinning

Crossing Arms аааа,преди часове уточнихме,че ще  са наистина за нас...Уилям няма общо.... Naughty

Обаче ....е сладурка....може да и е много кофти,но....няма да го покаже...напротив.....предизвиква....
 Като се замисля.... Wink Thinking и аз бих постъпила така....
 WinkНа мен ми харесва,без обаче Уилям да има общо Naughty....или поне не пряко.... Thinkingто иначе ,че я поставя в абсурдни ситуации сама да отреагира на негативизма... Imp Angry
Но щом показва дух Thinking....ще се оправи,каквото и да става ....
/ ама трябваше същото и за конкурса.... Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms/

# 72

Crossing Arms аааа,преди часове уточнихме,че ще  са наистина за нас...Уилям няма общо.... Naughty

ами аз нищо не съм казал....само отбелязах че много ни обича...кой говори за уилям...
 newsm78 newsm78
а тя винаги си е сама срещу негативизма..това не е новост hahaha hahaha

# 73
Химе е свикнала да опира пешкира ,както се казва...тренирана е,няма страшно hahaha hahaha толкова пъти вече

въпроса е не само да си преглъща и пак същото Mr. Green Mr. Green ...не трябва да може вече абсурдно е...

аз и на тоя уилям не мога да му се начудя...как няма да му стане така съвестно ...не престана да си върши простотиите...и всичко пак към момичето...и той си заравя главата в пясъка...и така един цикъл непрестанен hahaha hahaha ...

# 74
абе тя избира да си преглъща,никоя не я насилва,като си иска да си продължава....стига сте я оплаквали..сяшаш някой е починал hahaha hahaha една жена сама си определя стойността и това което заслужава и толкова Thinking Thinking кви са тия драми толкова тук hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт