Индийски сериали, филми и традиции ~ Тема 13

• 88 746
  • 742
  •   1
Отговори
# 165
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Имам един въпрос за Малката булка. Тази, която срешна Джегдиш в колежа, в нея ли се влюбва и напуска Ананди или е друга.
Това е Гаури, момичето дет го ожени баба ти Peace
Той се влюбва в нея и се развежда с Ананди, ама после я разлюбва и си се прибира дома...ама нема Ананди вечИ hahaha hahaha hahaha

Мац, аз нали казвам същото... hahaha hahaha hahaha hahaha

Ай ся под стола... Mr. Green

# 166
До кат не видим, нема да повервам, че некой може да направи химията на РазвратИ  Naughty А иначе ако не приключат сериала скоро, то със сигурност ще заформят поредния съпруг на АнандитУ. Сюжетната линия Алок-Ануп ми е много тъпа. Вече смучат глупости от пръстите си само и само да продължат снимките. С излизането на Сидарт всичко замина на кино - и послания и сюжет. Дано Мишока се окаже добър актьор та да внесе малко свежест в бозата, инак не виждам на какво разчитат сценаристите  newsm78 newsm78 newsm78

# 167
До кат не видим, нема да повервам, че некой може да направи химията на РазвратИ  Naughty А иначе ако не приключат сериала скоро, то със сигурност ще заформят поредния съпруг на АнандитУ. Сюжетната линия Алок-Ануп ми е много тъпа. Вече смучат глупости от пръстите си само и само да продължат снимките. С излизането на Сидарт всичко замина на кино - и послания и сюжет. Дано Мишока се окаже добър актьор та да внесе малко свежест в бозата, инак не виждам на какво разчитат сценаристите  newsm78 newsm78 newsm78
Марвело Hug дума не може да се издума по въпроса със прилика между Мишока и РазвратИ.
Но пък той може да внесе своята свежест как се вика hahaha hahaha hahaha hahaha

Просто не е случайно това, че е там Peace

# 168
Марвело Hug дума не може да се издума по въпроса със прилика между Мишока и РазвратИ.

Случайности нема мац  Hug, вероятно следващото послание ще е, че кат ти тръгне на колектори, нема отърване.  hahaha hahaha hahaha hahaha Жив, умрел - важното е да е колектор  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

# 169
  • Варна
Имам един въпрос за Малката булка. Тази, която срешна Джегдиш в колежа, в нея ли се влюбва и напуска Ананди или е друга.
Това е Гаури, момичето дет го ожени баба ти Peace
Той се влюбва в нея и се развежда с Ананди, ама после я разлюбва и си се прибира дома...ама нема Ананди вечИ hahaha hahaha hahaha

Мац, аз нали казвам същото... hahaha hahaha hahaha hahaha

Ай ся под стола... Mr. Green
И значи е тази дето е сегар че аз изобщо не чух да й споменават името  newsm78

# 170

Случайности нема мац  Hug, вероятно следващото послание ще е, че кат ти тръгне на колектори, нема отърване.  hahaha hahaha hahaha hahaha Жив, умрел - важното е да е колектор  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!
rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao

# 171
Зизу Hug Кво ми се търкаляш. Ай ти каже какво е посланието от тия тъпотии  Joy Joy Joy Joy Joy

# 172
Зизу Hug Кво ми се търкаляш. Ай ти каже какво е посланието от тия тъпотии  Joy Joy Joy Joy Joy
Еми да де...същото... hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 173
Ей на това му викам " да ти иде от вътре". Голема фога е РазвратИ  hahaha hahaha hahaha

# 174
Сладур бе... rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao

# 175
  • София
"Светлината на моя живот" в Индия 09.02.15г.

Анкур с Анкита и Булбул идват на гости в дома на Рати.

Анкур казва на Булбул да не прегръща толкова силно леля си, а да отиде да даде подаръците на децата.
Мена тръгва да ги посреща Laughingно Сантош и казва,че това не е нейна работа, да си гледа домакинството. LaughingАнкур вижда,че отношенията им са напрегнати...
 Сантош и Арун са много щастливи,че са дошли да ги видят.  Анкур се извинява,че заради него семейството им се е разделило на две.
Арун:
"Ние сме ти,благодарни,че ни отвори очите за синовете ни. И възрастните правят грешки понякога. Благодарение на теб избегнахме голяма загуба."
Анкур ги моли да му разрешат да им направи подарък.  Резервирал е почивка за четиримата.

Сантош му казва,че не могат да оставят Чави и Чоту сами. #Crazy 

"За мен не е проблем, да ви пратя всички. Моля ви съгласете се. Това е моето извинение за всичко което се случи. Приемете подаръка ми, правя го от сърце."
Сурадж се сеща,че Сандия ще тръгне на работа и няма как да заминат.
Тя им  казва с половин уста,че си е взела отпуска, за да бъде с тях. Wink И така се съгласяват да заминат.

Анкур и Сандия си говорят в кухнята. Тя го пита защо ги праща на почивка.
"Каквото и да ти казвах до сега ти не ме слушаш. Този път ще го направиш. И ти, и Сантош имате нужда от почивка.  Сурадж усеща,че съм недоволен от него. Радвам се заедно с теб, за това че успяхме да го накараме да осъзнае грешката си. Не искам да чувства неприязън към мен. Знаеш,че съм недоволен от теб. Ти знаеш причината."

В този момент минава Сурадж и чува края на разговора.  Но си мисли,че и се сърди заради него. Казва си ,че непременно ще я попита по-късно. Laughing

Сандия и Сурадж си оправят багажа за пътуването.
"Виждам,много промени в теб, откакто се прибрах. Не носиш дрехите които ти бях купила. Решил си да започнеш живота си наново Heart Eyes а си облякъл  старите, не знам какво да си мисля Heart Eyes"

"Майка ме накара да осъзная грешката си. Бях съкрушен. Отначало когато се разделихме, вътрешно ми се искаше, веднага да призная грешката си. Чувствах се слаб и безпомощен. Тогава тя ми каза ,че те обвинявам несправедливо. Осъзнах всичко това, а тези дрехи ми го напомнят."
Казва му ,че всичко е минало. Да не се връщат назад.
Пита я, за какво и се сърди Анкур.  Казва му,че братята и сестрите от време на време имат малки спорове, но не е нищо сериозно.
Докато подреждат багажа, той вижда един куфар в повече.
"Виждам още един куфар Winkобичам изненадите които ми правиш. При последната се оженихме втори път Hug"
Булбул идва и им разваля рахатлъка Laughingкато ги моли да спи при тях. С физиономии, ръкомахане се опитва да я спре, но няма ефект EmbarassedСандия с тридесет каратова усмивка се съгласява Laughing Laughing

На сутринта всички са готови, а Мена се тръшка,че и оставят три деца на главата. А те с етървичката ще си почиват и, то на луксозно място Laughing LaughingСантош пристига да и даде  hahahaразпореждания.

В промото на следващия епизод: Сурадж поръчва отделна стая за двамата Laughing Laughing Laughing а тя му казва,че ще спи със Сантош и Чави. Но Winkрецепционистката им казва,че може да им осигури и трета стая Laughing

# 176
"И ти, и Сантош имате нужда от почивка".
Красноречив намек, че Сандия е донора. Wink
И още по красноречив, че бебе скоро няма да има.

# 177
 ooooh! ooooh! ooooh! От щуротийте на Сидарт един нормален клип не мога да намеря. То не е шофиране с алкохол, катастрофи, неприлични целувки на обществени места Shocked

Зиз Hug ако имаш метни танца с мустаците   bouquet

И като иде реч за химия - РазвратовИ са неповторими  Peace

https://www.facebook.com/video.php?v=754699681237225&set=vr. … ype=2&theater

# 178
"И ти, и Сантош имате нужда от почивка".
Красноречив намек, че Сандия е донора. Wink
И още по красноречив, че бебе скоро няма да има.

Бебе мой заченат некъде към 2000 серия...аз съм го предрекла Naughty
Пък и почвай с кандилата за по-бърже....ама там май и кандила нема помогнат Joy Joy Joy Joy

Мервелита Hug не пазим аз клипове.... Peace

# 179
ooooh! ooooh! ooooh! От щуротийте на Сидарт един нормален клип не мога да намеря. То не е шофиране с алкохол, катастрофи, неприлични целувки на обществени места Shocked

Зиз Hug ако имаш метни танца с мустаците   bouquet

И като иде реч за химия - РазвратовИ са неповторими  Peace

https://www.facebook.com/video.php?v=754699681237225&set=vr. … ype=2&theater
Начи немат равни... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Егати химията и металургията Party Party Party Party Party Party Party

Няма кои просто да им се намажат ни на красота, ни на химия, ни на присъствие на екран. Peace

Прекрасни, сладки, истински химици... Mr. Green Crazy Crazy Crazy

Общи условия

Активация на акаунт