Индийски сериали, филми и традиции ~ Тема 13

• 88 747
  • 742
  •   1
Отговори
# 210
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Така, така...носи в куфара дефибрилатор... hahaha hahaha hahaha
Дан се не капичне Сантош, ако земат стая и останат насаме. Мой да получи сърдечно мъждене жената Joy Joy Joy Joy Joy

# 211
Скрит текст:
Ухааа, погледнете само какви невероятни снимки на Анас и Депика/ Сурадж и Сандия от днес са пуснали зад кадър!!! Изглежда двамата са на някакво специално място, където ще се наслаждават на любовта си. Със сигурност ще видим още много романтични моменти с двамата сладури. Както винаги са толкова готини, сладки и прекрасни - пълнят ми душата!!! Облечени са уникално и си личи че много се забавляват заедно. Анас дори снима Депика - не мога да им се нагледам ... smile3525 newsm76 Two Hearts  love001 Two Hearts  Kissing Heart txtloves newsm44 smile3521

Рокси bouquetБлагодаря ти от сърце Hug както винаги най-актуалните снимки. newsm51    Довечера ще ги видим в тези толети Joy Анас чак пък и на фотограф се прави Laughing Laughing Тая Мена винаги ме разсмива Joy  снощи се появи кажи речи за пет минути и пак беше забавна. Сантош като и се появи Laughingи тя беше готова  да роди Joy Joy Joy от уплах  hahahaмилата.

Загадката на серията  е в прословутия куфар. Лекарства в цял куфар Thinkingили някаква апаратура свързана с операцията Thinking
Иначе си мисля,че ще бъдат в отделна стая.  Другите са лесни Арун с Чоту, Сантош с Чави Joy         Двамата нищо няма да направят Heart Eyes ще го мъчи до Свети Валентин, а нищо чудно и след това Thinkingкато разбере, той пък ще я пази и така Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning

Няма за какво да ми благодариш! Аз супер много се изкефих на снимките - Анас го раздава супер фотограф, а Депика е отличен модел. Много са готини ... txtloves txtloves txtloves

Даже една фенка беше писала, че и тя искала да му позира - то кой не би искал ...  Mr. Green  Mr. Green Mr. Green

Ще видим къде ще ги настанят - ясно е, че жените ще са в едната стая, а мъжете в другата - но би било супер Сурадж и Сандия да са си отделно. Каквото и да стане важното е, че ще имат много нови, готини и прекрасни моменти заедно.  Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts newsm41

Дори в момента снимат на това място. Преди малко актрисата в ролята на Чави пусна снимка от там, но се беше снимала сама.   Heart Eyes

Този път трябва да се отбележи, че състава за пътуването е увеличен - за пръв път и Чави и Чоту отиват с тях. Но ще е готино и забавно ...  Joy Joy Joy

За Мена съм съгласна - и аз това си помислих. Така подскочи като видя Сантош, че още малко щеше да роди преждевременно ... 
hahaha hahaha hahaha

# 212
Ени, Бубе - благодаря ви за подробните разкази на новите серии на "Светлината" във Войо! Тези епизоди са супер - сериала е невероятен ...  smile3525 newsm76 Two Hearts

Утре ще е много смешно с паспорта - Менакши ще направи всичко да си го върне обратно, та Сурадж, Сандия, Сантош и бащата да заминат и тя да е спокойна. За целта даже ще се завре в боклука. Много е забавна ...  Joy Joy Joy

Днес също се смях на епизодите по БТВ! Просто Сандия и Сурадж ме разбиха с техните истории. По-късно ще гледам да разкажа основното. Много ми хареса като се забиха в килера на лелята - тя така го бутна в стената - първо му запуши и устата. После като чуха, че лелята идва се набутаха един в друг още по-навътре. После целите в вар - всички разбраха къде са били.  txtloves txtloves txtloves  Kissing Heart smile3521

Сандия даже не опази пападама на Сантош и птиците го изкълваха - така се хилих ...
  rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 213
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy JoyЗизке човек винаги трябва да е оптимист  Joy Joy Joy Joy Joy
Работата ако не стане сега ще стане някой друг път  Joy Joy Joy Joy Joy JoyОбаче и да няма секси белъо  Сурадж и Сандия пак ще излезнат на разходка ,ще си погукат ,ще се поснимат пак  е нещо  smile3521.Те от близо 100 серии все им се случваха гадни работи и сега като са пак заедно си имат колкото време искат ,за да си направят кекс тъй ,че нема нужда от бързане   smile3521Е Сурадж вероятно не е на моето мнение  ама това е то положението в момента  hahaha hahaha hahaha

Точно така Ени! Съгласна съм с теб - човек винаги трябва да е оптимист!!! Дори да не стане веднага кекса - Сурадж и Сандия ще ни зарадват с други общи, готини и романтични моменти, а после ще направят и него. Важното е да са заедно и да им се наслаждаваме ...  newsm10 newsm76 Two Hearts  Kissing Heart txtloves txtloves txtloves

Много се забавлявах с постовете ти - само така - имаш ли време хвърляй поглед на сладурите ...   Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Аватарчето на Сурадж и Сандия от снощния епизод е уникално - двамата са толкова сладки! Дано някой направи и от момента като се гушкаха и където той тръгна да я целува. Много му отива в бяло, а тя с това жълтото беше супер ...
  smile3521 smile3521 smile3521  Flushed Two Hearts  ppp Oha!

# 214
Зизу, ще ме умориш преждевременно! Joy Joy Joy
Скрит текст:
Припомни ми как, в тежки за мен години,попаднах случайно в мамата и то в тема, където ти пишеше за хралупи, пакети и ......,смяла съм се наглас и след това се регистрирах. Не бъркам, нали?
Момичета, аз не съм по писането, но ако нямате нищо против, мога да онагледявам някой интересни моменти. Hug
Скрит текст:
Почивам си като правя колажи,а индийските сериали са много хубави и цветни за тази цел.
Зиз, може да ми постнеш някой и друг линк на епизоди от Булката с особено вълнуващи романтични моменти м/у Ананди и Шив / за сравнение/. Heart Eyes

# 215
# 216
Уфф.. Сандия колко още ще крие каквото и да е там ooooh! как ли ще излезе от ситуацията и този път Heart Eyes

# 217
Момичета, аз не съм по писането, но ако нямате нищо против, мога да онагледявам някой интересни моменти. Hug
Скрит текст:
Почивам си като правя колажи,а индийските сериали са много хубави и цветни за тази цел.

Разбира се, че нямаме нищо против Тара! Продължавай все така - винаги правиш уникални колажи!!! Този ми хареса супер много - благодаря ти ...  smile3525 newsm76 Two Hearts  Kissing Heart  love001 txtloves smile3521 

# 218
  • София
Уфф.. Сандия колко още ще крие каквото и да е там ooooh! как ли ще излезе от ситуацията и този път Heart Eyes

Ще   го   приспи    Joy Joy Joy Joy Joy Joy  newsm10
 smile3525 newsm51 newsm62 newsm51

# 219

Как ще го приспи?  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Ох ще ме разбият ...  Joy Joy Joy

Току-що изгледах днешния епизод в Индия, но беше с гадно качество! По-късно като го пуснат като хората пак ще гледам. Много ми харесаха сцените между Сурадж и Сандия. Мястото където отидоха е невероятно ...  Two Hearts Two Hearts Two Hearts

Двамата в крайна сметка са в една стая! Сурадж успя да вземе отделна стая за него и Сандия - направо си иска човека да е с жена си. В стаята горе как я гушкаше през кръста. Тя се прави на дръж ми шапката - иска й се, ама все още държи фронта заради тайната си. После той взе една роза - тръгна към нея и леглото. Какво ли ще стане ...  txtloves txtloves txtloves  Kissing Heart Two Hearts newsm44 Oha!

За следващата серия дадоха как Сурадж се събужда в леглото, а Сандия е отвън и пие хапче. Той идва и я прегръща като й честити Свети Валентин. Тя изпуска торбата с хапчетата и той я взима. Интересно става.  smile3521 smile3521 smile3521

Когато Миха има време и пусне превода ще е още по-готино да ни се изясни всичко. Без нея сме загубени ...
  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 220
  • София
"Светлината на моя живот" в Индия 10.02.15г.

Епизодът започва с разговора на Сантош и Мена:

"Аз знам,че сега ти е по- трудно да поддържаш домакинтството. Все пак си бременна. За това отиди при майка си. Тя да се грижи за теб. Тук ще остане етърва ти. Във вас ще ти е по-добре." Mr. Green
Мена:
"Не,не майко  Mr. Greenкакво говориш,оставам си тук. Никъде няма да ходя" Grinning Grinning Grinning

Сантош прави забаележка на Емили, като вижда,че не пуска малката Пари да се сбогува с тях. Казва и че нямат добри отношения,но за внучките си е готова на всичко.

Емили е във фризьорския салон. Има клиентка и се чуди как ще гледа детето Rolling EyesМоли Мохит да я вземе с него в офиса. Той и отказва,но тя не го разбира правилно.  Булбул и Пари си играят.Шофьорът идва да вземе Булбул, а тя иска да заведе Пари в тях Grinning Grinning GrinningЕмили въобще не разбира какво става. Тя си мисли,че Мохит е взел детето.  Шофьорът идва да я пита за двете, тя
му разрешава да ги вземе Heart Eyes
     Като я завежда в тях. Анкита иска веднага да и се обади. Но шофьорът и казва,че Емили е разрешила...... Laughing

Дават пресните ни курортисти, Laughing  доволни щастливи, как пристигат и се любуват на морето и хубавата природа.
Още не е слязъл от колата и ,закачките със Сурадж започват. Деца които си изпускат някаква играчка под колата им, го молят да им помогне като му казват "чичо" вместо "батко". LaughingБаща му го подкача,че вече остарява..Сандия и тя се забавлява,че вече така щяла да му казва Laughing Laughing
       На рецепцията Сурадж пита за стаите, жената му казва,че има две на тяхно име.  Моли я да провери за още една. Арун му казва,че брат и е поръчал две- нали Чави и Чоту са непредвидени Heart EyesСандия на мига се съгласява с положението.   Но в този момент се освобождава още една стая. И пак проблем,че била отдалечена от другите две Mr. Green
       Сурадж си примира от щастие, а тя се чуди как да я откажат Heart EyesНо.. този път Сурадж е по-бърз Hug Joy Joy

Мена се прибира с Мишри и вижда Емили която е приготвила специални ястия, подредила е празнична маса. LaughingЕстествено пита защо. Обяснява и,че днес Мохит е взел детето с него на работа и е заслужил специално отношение.
        Мена се чуди как да развали изненадата Joy JoyТози път не и се получава Wink Wink WinkИзненадата е за нея JoyЕмили и приготвила нанизани люти чушки с кукла на нея Joy JoyКазва и,че който си завира носа там където не трябва, получава това Laughing
      Добре се забавляват Mr. GreenДокато Мохит не се прибира и не разбират,че детето го няма Mr. Green

Дават Сурадж и Сандия в хотелската стая txtlovesСтои до прозореца,гледа как вали навън, и се чуди как да се измъкне Embarassed Embarassed Embarassed
       Сурадж се приближава, хваща я за ръка и я пита за какво си мисли:
"Сега е нашият шанс да бъдем заедно,мина доста време от последния ни път. Трябва да съживим спомените си" txtloves
       Опитва се да го избегне, но той я спира и я пита какво става. Тя сменя тактиката Laughingобръща се Laughingи му казва,че е "чичо", да го кара по- спокойно. Отива в спалнята и го поглежда с усмивка Laughing Той взима една роза и приема шегата и Wink
       "Няма накъде да бягаш повече, тази вечер си моя" txtloves

В следващата серия: Става на сутринта и отива да и честити" Деня на влюбените". Прегръща я, а тя си изпуска торбичката с лекарствата  bouquet

# 221
Мац, да ти кажа в прав текст...мноу ми дреме кво има в третия куфар Mr. Green

Нещо грам не мой вденем това чудо на сценарната мисъл и усещам желание от страна на кретените да ме правят на балък. Naughty

Бих обобщила така...Граминя кат е искала да пази тайна прословутото донорство, да си беше стояла настрани. Кво ми се прай на Лили Иванова пудела сега? ooooh!

Зиз,подкрепям те на 100%. И на мен започна да ми става тъпо  от това криене! Hug

Миха,благодаря за превода!  bouquet

# 222
  • София
Скрит текст:

Как ще го приспи?  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Ох ще ме разбият ...  Joy Joy Joy

Току-що изгледах днешния епизод в Индия, но беше с гадно качество! По-късно като го пуснат като хората пак ще гледам. Много ми харесаха сцените между Сурадж и Сандия. Мястото където отидоха е невероятно ...  Two Hearts Two Hearts Two Hearts

Двамата в крайна сметка са в една стая! Сурадж успя да вземе отделна стая за него и Сандия - направо си иска човека да е с жена си. В стаята горе как я гушкаше през кръста. Тя се прави на дръж ми шапката - иска й се, ама все още държи фронта заради тайната си. После той взе една роза - тръгна към нея и леглото. Какво ли ще стане ...  txtloves txtloves txtloves  Kissing Heart Two Hearts newsm44 Oha!

За следващата серия дадоха как Сурадж се събужда в леглото, а Сандия е отвън и пие хапче. Той идва и я прегръща като й честити Свети Валентин. Тя изпуска торбата с хапчетата и той я взима. Интересно става.  smile3521 smile3521 smile3521

Когато Миха има време и пусне превода ще е още по-готино да ни се изясни всичко. Без нея сме загубени ...
  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

love001Хубав епизод HugОтговарям ти веднага, това са си мои мисли. Че не са правили нищо,не са.

Приспала го е LaughingПри такъв арсенал от хапчета Laughing Laughing   дошли са и  в помощ на нашето  момиче Joy Joy Joy

Все ми е тази кога ще го правят. Те са царе в това  да  правят нещата бавно Heart Eyesтака,че друго не съм очаквала. Харесва ми начина по който винаги завъртат ситуацията.  Той целия сериал е направен така txtlovesВинаги всичко се точи по много време. smile3503
В куфара си е сложила униформата  smile3503
  newsm51

# 223
"Светлината на моя живот" в Индия 10.02.15г.

Скрит текст:
Епизодът започва с разговора на Сантош и Мена:

"Аз знам,че сега ти е по- трудно да поддържаш домакинтството. Все пак си бременна. За това отиди при майка си. Тя да се грижи за теб. Тук ще остане етърва ти. Във вас ще ти е по-добре." Mr. Green
Мена:
"Не,не майко  Mr. Greenкакво говориш,оставам си тук. Никъде няма да ходя" Grinning Grinning Grinning

Сантош прави забаележка на Емили, като вижда,че не пуска малката Пари да се сбогува с тях. Казва и че нямат добри отношения,но за внучките си е готова на всичко.

Емили е във фризьорския салон. Има клиентка и се чуди как ще гледа детето Rolling EyesМоли Мохит да я вземе с него в офиса. Той и отказва,но тя не го разбира правилно.  Булбул и Пари си играят.Шофьорът идва да вземе Булбул, а тя иска да заведе Пари в тях Grinning Grinning GrinningЕмили въобще не разбира какво става. Тя си мисли,че Мохит е взел детето.  Шофьорът идва да я пита за двете, тя
му разрешава да ги вземе Heart Eyes
     Като я завежда в тях. Анкита иска веднага да и се обади. Но шофьорът и казва,че Емили е разрешила...... Laughing

Дават пресните ни курортисти, Laughing  доволни щастливи, как пристигат и се любуват на морето и хубавата природа.
Още не е слязъл от колата и ,закачките със Сурадж започват. Деца които си изпускат някаква играчка под колата им, го молят да им помогне като му казват "чичо" вместо "батко". LaughingБаща му го подкача,че вече остарява..Сандия и тя се забавлява,че вече така щяла да му казва Laughing Laughing
       На рецепцията Сурадж пита за стаите, жената му казва,че има две на тяхно име.  Моли я да провери за още една. Арун му казва,че брат и е поръчал две- нали Чави и Чоту са непредвидени Heart EyesСандия на мига се съгласява с положението.   Но в този момент се освобождава още една стая. И пак проблем,че била отдалечена от другите две Mr. Green
       Сурадж си примира от щастие, а тя се чуди как да я откажат Heart EyesНо.. този път Сурадж е по-бърз Hug Joy Joy

Мена се прибира с Мишри и вижда Емили която е приготвила специални ястия, подредила е празнична маса. LaughingЕстествено пита защо. Обяснява и,че днес Мохит е взел детето с него на работа и е заслужил специално отношение.
        Мена се чуди как да развали изненадата Joy JoyТози път не и се получава Wink Wink WinkИзненадата е за нея JoyЕмили и приготвила нанизани люти чушки с кукла на нея Joy JoyКазва и,че който си завира носа там където не трябва, получава това Laughing
      Добре се забавляват Mr. GreenДокато Мохит не се прибира и не разбират,че детето го няма Mr. Green

Дават Сурадж и Сандия в хотелската стая txtlovesСтои до прозореца,гледа как вали навън, и се чуди как да се измъкне Embarassed Embarassed Embarassed
       Сурадж се приближава, хваща я за ръка и я пита за какво си мисли:
"Сега е нашият шанс да бъдем заедно,мина доста време от последния ни път. Трябва да съживим спомените си" txtloves
       Опитва се да го избегне, но той я спира и я пита какво става. Тя сменя тактиката Laughingобръща се Laughingи му казва,че е "чичо", да го кара по- спокойно. Отива в спалнята и го поглежда с усмивка Laughing Той взима една роза и приема шегата и Wink
       "Няма накъде да бягаш повече, тази вечер си моя" txtloves

В следващата серия: Става на сутринта и отива да и честити" Деня на влюбените". Прегръща я, а тя си изпуска торбичката с лекарствата  bouquet

Миха, хиляди благодарности за подробния превод на епизода в Индия!!! На мен супер много ми хареса.  smile3525 newsm76 Two Hearts

Голям смях с Емили и децата - ама като е разсеяна така е. Мена и тя не пада по-долу. Ще има да се чудят къде е малкото докато не им го докарат от дома на Анкур ...  Joy Joy Joy

Нашите курортисти са страхотни! Само не разбрах как се казва мястото, където отидоха, но е прекрасно. Има море, палми - красота!!!  В колата как се бяха накачили всички - а Сурадж и Сандия само се гледаха влюбено ... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Много се смях на сцената с децата дето наричаха Сурадж "чичо" - Сандия не пропусна да се посмее и да се пошегува с него - опасна е. Но и Сурадж е бърз - за нула време успя да резервира отделна стая за него и Сандия ...  newsm44   Kissing Heart  Two Hearts

Моментите в спалнята им са ми много любими - Сурадж как си гушна Сандия! Тя се чуди как да се измъкне, ама човека няма търпение отново да бъдат заедно интимно. Само как казва:   "Няма накъде да бягаш повече, тази вечер си моя" - ох така ми се иска вече да ги видим така заедно. Крайно време е да му каже истината. Ще видим какво ще измисли Сандия сега, но съм сигурна, че пак ще има готини моменти. Утре явно двамата ще ходят и на разходка - ще се прегръщат, ще се снимат. Какво по-хубаво от това пак да ни зарадват с нови романтични моменти. Големи сладури са двамата ...
  txtloves txtloves txtloves Flushed Praynig Flushed smile3521

# 224
love001Хубав епизод HugОтговарям ти веднага, това са си мои мисли. Че не са правили нищо,не са.

Приспала го е LaughingПри такъв арсенал от хапчета Laughing Laughing   дошли са и  в помощ на нашето  момиче Joy Joy Joy

Все ми е тази кога ще го правят. Те са царе в това  да  правят нещата бавно Heart Eyesтака,че друго не съм очаквала. Харесва ми начина по който винаги завъртат ситуацията.  Той целия сериал е направен така txtlovesВинаги всичко се точи по много време. smile3503
В куфара си е сложила униформата  smile3503
  newsm51

Е едва ли го е приспала с хапчета, ама със сладки приказчици и гушкане, може и да е успяла. Тя е изобретателна - все ще измисли нещо ... Mr. Green Mr. Green Mr. Green

За куфара и униформата не се бях замисляла - но защо й е там? Макар, че може да си я е взела барабар с хапчетата. Току виж заловила някой нарушител в курорта ...  Joy Joy Joy

Иначе си права - Сурадж и Сандия са царе на това. Вярно при тях нещата не стават веднага, а по-бавно, но пък това ми харесва. Самият начин, по който се развива връзката им от самото начало е толкова интересен и пленяващ. Двамата са супер и много се обичат. И да се забавят, после ще свършат работата ... 
txtloves txtloves txtloves  Kissing Heart smile3521  ppp  Hands Clap

Общи условия

Активация на акаунт