Индийски сериали, филми и традиции ~ Тема 13

• 88 747
  • 742
  •   1
Отговори
# 255
 wavey wavey wavey
Миха  Hugмерси за превода на епизода от Индия smile3525
Софи Hugмерси за екзотичните снимки  smile3525Оооох иска ми се и на мене да ида на някое топло място ,а не да трябва да студувам тукааааа  smile3518
Роси Hug мерси за снимката и клипа  smile3525
Ох новичката серия беше много хубава smile3521Мена голяма изненада получи като си навря носа там дето не му е работа  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy JoyВ паничката вместо нещо вкусно кукличка на конец намери  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy JoyЕмилито от много работа си изгуби детето ,сега ще има да го търсят пък то при Анкур  smile3521
А като стана дума за Анкур ееее браво  издигна ми се в очите като изпрати Сурадж и фемили на готино място smile3521Голяма красота и Сурадж и Сандия ще имат възможност да и се насладят в следващите серии  smile3521.Сурадж късметлия ,намери се отделна стая за него  и за Сандийчето ама пък тя миличката с тия толкова хапчета дето ги пие май наистина хич не и до джиджи биджи  smile3518Пък той се натокал завалията за кеккс ама няма да го огрее според мен ,Ама бяха много сладки в стаята  Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two HeartsСпоред мен Сандийчето да вземе и да му каже какво става ,тогава хем той ще се  успокои ,че няма да има кекс хем и тя няма да трябва да го лъже .
Не знам дали ще се разбере истината ,дали ще има кекс обаче е сигурно ,че на Св.Валентин ще са щастливи което мисля е най-важното  smile3521

# 256
Бубе ...и после  вече на другия ден почнаха да търсят паспортите и се разбра ,че го няма паспорта на Сандия
Всъщност не на Сандия,на Сантош липсва паспорта Laughing Менакши ги обърква и при мисълта ,че Сантош ще остане,бързо..бързо го доставя Joy Joy

Леле Софи мерси че си ме поправила  Hug.аз май не само с едно око съм гледала ами и с едно ухо съм слушала ,а другото е боло настроено на друга честота  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Тара Hug много красиви колажи си направила   bouquet
Момичета гледах го този епизод с последната романтика преди гадните серии .Оооох ама много хубавки много  smile3521
Зизке  мерси за клипчетата със Шив и Ананади  HugГолеми са сладури и те ама и Анандито и тя  бая му бяга на Шив обаче той напорист не се дава лесно  smile3521

# 257
wavey wavey wavey
Миха  Hugмерси за превода на епизода от Индия smile3525
Софи Hugмерси за екзотичните снимки  smile3525Оооох иска ми се и на мене да ида на някое топло място ,а не да трябва да студувам тукааааа  smile3518
Роси Hug мерси за снимката и клипа  smile3525
Ох новичката серия беше много хубава smile3521Мена голяма изненада получи като си навря носа там дето не му е работа  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy JoyВ паничката вместо нещо вкусно кукличка на конец намери  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy JoyЕмилито от много работа си изгуби детето ,сега ще има да го търсят пък то при Анкур  smile3521
А като стана дума за Анкур ееее браво  издигна ми се в очите като изпрати Сурадж и фемили на готино място smile3521Голяма красота и Сурадж и Сандия ще имат възможност да и се насладят в следващите серии  smile3521.Сурадж късметлия ,намери се отделна стая за него  и за Сандийчето ама пък тя миличката с тия толкова хапчета дето ги пие май наистина хич не и до джиджи биджи  smile3518Пък той се натокал завалията за кеккс ама няма да го огрее според мен ,Ама бяха много сладки в стаята  Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two HeartsСпоред мен Сандийчето да вземе и да му каже какво става ,тогава хем той ще се  успокои ,че няма да има кекс хем и тя няма да трябва да го лъже .
Не знам дали ще се разбере истината ,дали ще има кекс обаче е сигурно ,че на Св.Валентин ще са щастливи което мисля е най-важното  smile3521

Съгласна съм с теб Ени! Най-важното е Сурадж и Сандия да бъдат заедно и да са много щастливи. Дори да почакат малко с кекса, ще го направят - важното е всичко да е ОК! Тя ако му каже, той с радост ще й помага и ще се грижи за нея. А сега така се е наточил - иска си я!!!  newsm10 newsm76 Two Hearts Two Hearts Mr. Green

Много се смях с Мена и аз! Те двете с Емили няма да се разберат - едната все си вре носа, където не трябва - другата си затри детето. Олеле мале ...  Joy Joy Joy

Анкур излезе печен. На супер екскурзия прати нашите ....  Hug Hug Hug

Новия епизод и на мен супер много ми хареса! Най-вече Сандия и Сурадж в стаята - такива сладури. Той така си я гушна. Важното е да ни радват с готини, сладки и романтични моменти. Сега са на почивка и трябва да й се насладят максимално ...
txtloves txtloves txtloves  Flushed Heart Eyes

# 258
Така се забавлявам тази вечер с вас - направо си представям Сурадж и Сандия как се наслаждават един на друг и сега Сандия ако не забременее няма за кога вече luvbed Joy  Благодаря на всички за материалите, които пускате Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug  Бубе благодаря за епизодите по Войо и на теб Миха за превода  Hug Hug

# 259
Момичета гледах го този епизод с последната романтика преди гадните серии .Оооох ама много хубавки много  smile3521

И аз го гледах!!! Направо ми напълниха душата Сурадж и Сандия - тя като се върна от работа през нощта беше толкова тъжна, че е закъсняла и няма да могат да бъдат заедно със Сурадж преди полета. После си облече сарито - седна до него и го хвана за ръката - той разбира се се събуди ...  smile3521 После си поговориха малко - той й донесе кафе - хареса ми как обърна чашата, за да пие точно от там, където тя е пила. А като си я гушна - вдигна я на ръце и на леглото - целувки, прегръдки, погледи ...  txtloves txtloves txtloves Сандия тръгна да си слага шалчето на лицето и той през него пак целувки - после го дръпна и стана работата ...  Oha! Flushed Two Hearts На сутринта като му помагаше също бяха много сладки - той като си я гушна и й каза да чуе сърцето му как бие за нея - уникални ...  Two Hearts Two Hearts Two Hearts После като и звънаха по станцията - той облече костюм и после тя пак отиде при него - гушкаха се. Абе великолепни моменти ... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 260
Така се забавлявам тази вечер с вас - направо си представям Сурадж и Сандия как се наслаждават един на друг и сега Сандия ако не забременее няма за кога вече luvbed Joy  Благодаря на всички за материалите, които пускате Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug  Бубе благодаря за епизодите по Войо и на теб Миха за превода  Hug Hug

Радвам се, че си се забавлявала с нас Ани!  Hug Hug Hug

Тази вечер доста се посмяхме - благодаря ви за готината компания. Забавлявах се от сърце ...   smile3525 newsm76 smile3521

Направо си представих Сурадж и Сандия как се наслаждават на почивката си, както и един на друг ...
  txtloves txtloves txtloves

# 261
Момичета Hug Heart EyesЕпизод 867 Laughing Heart Eyes Heart Eyes

Laughing Laughing Laughing Те наистина си лягат Heart Eyes  Joy Joy Joy

txtloves newsm51

http://www.india-forums.com/forum_posts.asp?TID=4164119&TPN=140

Последна редакция: ср, 11 фев 2015, 02:32 от soffita

# 262
Момичета Hug Heart EyesЕпизод 867 Laughing Heart Eyes Heart Eyes

Laughing Laughing Laughing Те наистина си лягат Heart Eyes  Joy Joy Joy

txtloves newsm51

http://www.india-forums.com/forum_posts.asp?TID=4164119&TPN=140

Софи, златна си! Веднага откри епизода - сега ще си го пусна!!! Ухааааа, какви снимки само - лягат си и още как. Сурадж и Сандия така са се награбили, че направо един върху друг на пода - после и на леглото ще се прехвърлят има време. Да сменят малко обстановката ... txtloves txtloves txtloves  Kissing Heart Two Hearts smile3525 smile3521  Flushed Oha!

# 263
Уаууу, изгледах и този момент и мога да кажа, че съм направо очарована!!! Сурадж и Сандия са уникално готини и сладки. Първо като се гушнаха и после Сурадж предложи да потанцуват - тя си качи краката върху неговите и така започнаха техен си танц. Изведнъж залитнаха - Сурадж наведе Сандия и започнаха да се гледат влюбено! А после вече направо легнаха на земята - и там си стана каквото стана. Гушкане, галене, погледи - първо Сандия върху Сурадж - после той върху нея. Великолепен момент - невероятни са ... txtloves txtloves txtloves Two Hearts Two Hearts  Kissing Heart  love001 newsm76 smile3521  newsm44 Oha!

# 264
# 265
Влизам на бързо да драсна и аз няколко реда по темата.

Относно куфара и аз като Миха имам предположение, че носи униформата в куфара. Представям си я, да се яви на Сурадж като полицайка за Свети Валентин. От тези като по ергенските партита  Mr. Green, но уви по скоро не. По вероятно е, да им дръпне някаква важна реч.  Wink

А относно почивката, аз си мисля, че Анкур ги е пратил в Гоа - туристическата перла на Индия.

Тара, много добре ти се получават колажите. Харесва ми. Hug

# 266
Момичета   bouquet пуснаха сериите на Светлината от войо Peace Party Party Party
Кацнаха вече в Сингапур Peace..ха-хахаааааа ..Сандия как изревнува Сурадж  от стюардесата в самолета Joy Joy Joy ама и той как я изгледа Laughing Laughing Laughing а Сантош я успокоява ,че няма страшно,Сурадж е неин,няма да и го вземе,само му помага да си върже колана Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing..друго нещо си е с превод,не съм предполагала такива думи в устата на свекървата. rotfImbo rotfImbo...Бубето ще ви ги разкаже подробно Peace

Последна редакция: ср, 11 фев 2015, 12:28 от soffita

# 267
Момичета   bouquet пуснаха сериите на Светлината от войо Peace Party Party Party
Кацнаха вече в Сингапур Peace..ха-хахаааааа ..Сандия как изревнува Сурадж  от стюардесата в самолета Joy Joy Joy ама и той как я изгледа Laughing Laughing Laughing а Сантош я успокоява ,че няма страшно,Сурадж е неин,няма да и го вземе,само му помага да си върже колана Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing..друго нещо си е с превод,не съм предполагала такива думи в устата на свекървата. rotfImbo rotfImbo...Бубето ще ви ги разкаже подробно Peace

Супер! Най-накрая сериите в Сингапур на български.  newsm44 newsm44 newsm44

Аз още не съм гледала, но този момент отлично го помня ...  Mr. Green

Сандия вярно много ревнува - само като видя стюардесата дето закопчава колана на Сурадж и така пригледа. Обича си го - как ще й пипат мъжа ...
  Two Hearts  Kissing Heart rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 268

Тара, прекрасни колажи - благодаря ти!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Кирионка - хубави предположения! Той Сурадж много си обича Сандия в униформа - и така да му се облече за Свети Валентин ще е много доволен ...  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Мястото на което са определено е курортно и много красиво ... 
   smile3521

# 269
Изглежда днес ще снимат как Сурадж и Сандия празнуват Свети Валентин!!! Ще бъде много романтично и красиво. От рано тази сутрин екипа на сериала подготвя мястото за срещата на двамата влюбени - отсреща ще е морето!!! Ще има маса, цветя, завеси, червен килим - направо си представям колко готини сцени ще видим. Нямам търпение. Ето снимките, които пуснаха хора от екипа ... newsm44 newsm76 Two Hearts  love001 Two Hearts  Kissing Heart txtloves smile3521  grinning039

Общи условия

Активация на акаунт