Индийски сериали, филми и традиции ~ Тема 13

• 88 747
  • 742
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Здравейте  Момичета

Честит  Свети  Валентин txtloves   и Трифон Зарезан! cheers
  Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts
Бъдете влюбени! txtloves  Обичайте и бъдете обичани! 1dating Two Hearts Two Hearts
 Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts

Последна редакция: сб, 14 фев 2015, 15:59 от miha-

# 361
ЧЕСТИТИ ВИ ПРАЗНИЦИ - СВЕТИ ВАЛЕНТИН и ТРИФОН ЗАРЕЗАН! Two Hearts

Желая ви опияняваща любов!
Обичайте живота! Той ще ви покаже, че също ви обича!
Бъдете щастливи!
1dating

ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ И НАЗДРАВЕ! txtloves

# 362
Здравейте момичета  Hug Hug Hug
Честит  Свети  Валентин   Two Hearts  и Трифон Зарезан! smile3521

# 363
Серията снощи беше много хубава  smile3521Сурадж такива работи прави ,чееее на човек да му е трудно да му каже Не  smile3521
Сандия вече трябва да си каже какъв и е проблема обаче преди да го направи Сурадж явно ще намери хапчетата и сам ще разбере истината .

# 364
Честит Свети Валентин и Трифон Зарезан и от мен! Честит празник на любовта  приятелството!!! Пожелавам ви много здраве, щастие и любов - обичайте и бъдете обичани ... smile3525  newsm76 Two Hearts  Kissing Heart baloni

Радвам се, че имам щастието да си пиша с вас ...
Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Ето, че нашите сладури и любимци Анас и Депика/ Сурадж и Сандия също ни пожелават много щастлив Свети Валентин! Кратко, но страхотно клипче - толкова са готини и сладки. Пускам и 3 снимки от него. Надявам се двамата да ни радват още много време с прекрасни сцени и изяви. Много ги обичам ...  txtloves txtloves txtloves  Flushed Flushed cheers  grinning039 smile3521 newsm44  hug  ura

https://www.youtube.com/watch?v=6R4CSjeV1Os

# 365
Честит Св.Валентин и Трифон Зарезан на всички!
Обичайте и бъдете много обичани💋👌

# 366
Нови клипчета с репортажи за новия епизод на "Светлината" в Индия!!! Изглежда изненадите на Сурадж към Сандия за Свети Валентин не свършват до тук - сега ще я води на Лунапарк! Продължават да са на почивка - вероятно после ще разбере истината. Интересно преди това в стаята дали е станало нещо. Двамата са много сладки. Анас и Депика дават интервю ...  smile3525 newsm76 Two Hearts  love001 Two Hearts  Kissing Heart newsm44

https://www.youtube.com/watch?v=GSfRk_nwyew

https://www.youtube.com/watch?v=-A923oj1c8g

https://www.youtube.com/watch?v=w228Sv_d63o

# 367
Нова невероятна снимка на Анас и Депика зад кадър от днес!!! Пак са в хотелската стая - какво ли са ни приготвили. Много са готини и сладки ... smile3525 newsm76 Two Hearts  love001 Two Hearts  Kissing Heart txtloves smile3521 newsm44

# 368
Честити празници на всички! Да сте живи и здрави, много щастливи и обичани!

Миха, благодаря от сърце за поредния епизод на светлината. Както разбирам скоро Сурач ще разбере истината за донора. Много ми е интересно как ще продължат сериала, дали пак ще се опитват да ги разделят, или Сандия ще забременее и като роди историята ще започне да се върти около детето и, Все пак си мисля, че след такова нещо Сурач няма да изостави Сандия. Той ще и е признателен за дето е излекувала майка му, ама знае ли човек какво ще им хрумне на сценаристите.

# 369
Честит Свети Валентин и Трифон Зарезан! newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 Бъдете много обичани! txtloves txtloves txtloves txtloves txtloves txtloves txtloves

# 370
Пак са в хотелската стая - какво ли са ни приготвили. Много са готини и сладки ... smile3525 newsm76 Two Hearts  love001 Two Hearts  Kissing Heart txtloves smile3521 newsm44

Laughing Laughing Laughing ..Душ за двама...Сурадж си забрави хавлията bowuu Grinning Grinning Grinning thumbsup txtloves Heart Eyes Heart Eyes Joy

...НО хубавите кадри от Дисниленд txtloves  Kissing Heart Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts bowuu на които е със Сандия са малко притеснителни Rolling Eyesкакви са тези облаци и мълнии м/у двамата,когато Сурадж става от пейката и си тръгва:shock: Rolling Eyes Rolling Eyes
Thinking ooooh!

Последна редакция: сб, 14 фев 2015, 19:47 от soffita

# 371
Тара много ти благодаря за колажите - уникални са и много красиви!!! newsm51 smile3525 newsm51 smile3525 newsm51 smile3525

Рокси благодаря и на теб за снимките и клипа newsm51 newsm51 newsm51

# 372
Добър вечер момичета  Hug Hug Hug
Миха HugРоси HugСофи HugБубе HugЗизу  Hug Sahasrara  Embarassed
Лелееее много готини снимки и клипчета със Анас и Депика сте сложили момичета .Плаж ,моренце ,хубаво време  и любов за Сурадж и Сандия има в новия епизод   smile3521Много красиво коланче или каквото е там подари  Сурадж на  Сандия и  тя в червената рокля също е великолепна  smile3521Серията снощи беше много смешно на края Сурадж като се направи ,че иска сандия д аси облече подаръка и тя си мислеше ,че е белъо  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy JoyА то какво излезе на края красива червена рокля  smile3521
И сериите от Войо са много интересни  smile3521.Сурадж горкия много се стресира от оня дето му викаше ,че не бил приготвил яденето добре .Абе тоя па кво иска не стига ,че някой му дава безплатно да яде ми на това отгоре и недоволен .че и врещи като все едно света свършва  smile3511Обаче Сандия  е много миличка,много му помага на Сурадж и толкова се безпокои за него -големи са ми сладурчета  txtloves
Сантош си намери приятел за цял живот в лицето на Брендън  smile3521И все забравям да кажа за Радж Кумар ,че е голяма лисица  smile3511.как само се прави на добър човек тоя ,а  какви ще ги натвори  ужас  smile3511
И малко красоти  и от мен  smile3521
Нова снимка на Анас  smile3521

Колаж с красивата Депика  smile3521

Иииии Сурадж и Сандия  smile3521

Ени благодаря за снимките Hug  bouquet newsm51 smile3525 Страхотни са!!!

# 373
Миха благодаря ти за превода Hug Снощната серия ме остави без думи толкова красиво и вълнуващо беше всичко txtloves txtloves txtloves Сурадж вярно се е отракал за толкова много епизоди и точно такъв ми харесва Two Hearts Two Hearts Two Hearts
Много съм ядосана на червенокосата жена #Cussing out #Cussing out #Cussing out като толкова ненавижда индийците защо тогава се е омъжила за индиец, а мъжа й изглежда толкова добър човек, ако не беше той Сурадж нямаше да се запише за конкурса, а и имат много сладко дете. Хубаво е, че после ще си получи заслуженото и ще поиска прошка от Сурадж. Колко време ще са в Сингапур, скоро ли Сандия ще признае любовта си пред Сурадж? С нетърпение го чакам този момент Heart Eyes

# 374
Роси мерси за новичките снимки  и видеото  HugМай Сурадж ще заведе Сандия на лунапарк и там ще я разпита за какво ги пие тия хапчета  newsm78 newsm78 newsm78.Май нещо и е или сърдит или обиден  newsm78.Предполагам че ще е обиден ,че не му е казала истината  newsm78
Ани HugСофи Hug

Общи условия

Активация на акаунт