Индийски сериали, филми и традиции ~ Тема 13

• 88 747
  • 742
  •   1
Отговори
# 375
Миха благодаря ти за превода Hug Снощната серия ме остави без думи толкова красиво и вълнуващо беше всичко txtloves txtloves txtloves Сурадж вярно се е отракал за толкова много епизоди и точно такъв ми харесва Two Hearts Two Hearts Two Hearts
Много съм ядосана на червенокосата жена #Cussing out #Cussing out #Cussing out като толкова ненавижда индийците защо тогава се е омъжила за индиец, а мъжа й изглежда толкова добър човек, ако не беше той Сурадж нямаше да се запише за конкурса, а и имат много сладко дете. Хубаво е, че после ще си получи заслуженото и ще поиска прошка от Сурадж. Колко време ще са в Сингапур, скоро ли Сандия ще признае любовта си пред Сурадж? С нетърпение го чакам този момент Heart Eyes
Ани според мен другата седмица ще гледаме готината серия с любовните признания  smile3521
Мисля ,че сингапурските серии са около 20 и няколко .
И на мен тая червенокосата хич не ми харесва обаче и тя ще си намери майстора  smile3511
Аз пък с голямо нетърпение чакам сериите когато се върнат Сурадж и Сандия в къщи и той разбере за мечтата и да стане полицай  smile3521Тогава ще дойде неговия ред да и помогне -то не че досега  не и е помагал де ама сега ще застане плътно зад нея и ще направи всичко възможно ,за да може Сандия да учи  smile3521

# 376
Миха благодаря ти за превода Hug Снощната серия ме остави без думи толкова красиво и вълнуващо беше всичко txtloves txtloves txtloves Сурадж вярно се е отракал за толкова много епизоди и точно такъв ми харесва Two Hearts Two Hearts Two Hearts
Много съм ядосана на червенокосата жена #Cussing out #Cussing out #Cussing out като толкова ненавижда индийците защо тогава се е омъжила за индиец, а мъжа й изглежда толкова добър човек, ако не беше той Сурадж нямаше да се запише за конкурса, а и имат много сладко дете. Хубаво е, че после ще си получи заслуженото и ще поиска прошка от Сурадж. Колко време ще са в Сингапур, скоро ли Сандия ще признае любовта си пред Сурадж? С нетърпение го чакам този момент Heart Eyes
Ани Hugи аз ги чакам с нетърпение Winkгледала съм ги поне 10 пъти но сега ще са преведени Peace
Другата седмица до сряда ,ако качват по 3 серии ще ги чуем Heart Eyes Heart Eyes Heart EyesПърво Сурадж и се обяснява дълго и после Сандия...а и Сантош хапва едни сладки с хашиш и говори хубави неща за/на Сандия/това го знам с Гугъл преводач/но предполагам че ще има  изненада.....да не забравя, след стюардесата сега Сандийка изревнува и от една продавачка в бутик,когато Сурадж и купуваше подарък/една ефирна синя рокля/ Crazy Heart Eyes Crazy

Последна редакция: сб, 14 фев 2015, 20:16 от soffita

# 377
Пак са в хотелската стая - какво ли са ни приготвили. Много са готини и сладки ... smile3525 newsm76 Two Hearts     love001 Two Hearts  Kissing Heart txtloves smile3521 newsm44

Laughing Laughing Laughing ..Душ за двама...Сурадж си забрави хавлията bowuu Grinning Grinning Grinning thumbsup txtloves Heart Eyes Heart Eyes Joy

...НО хубавите кадри от Дисниленд txtloves  Kissing Heart Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts bowuu на които е със Сандия са малко притеснителни Rolling Eyesкакви са тези облаци и мълнии м/у двамата,когато Сурадж става от пейката и си тръгва:shock: Rolling Eyes Rolling Eyes
Thinking ooooh!

Току-що и аз изгледах днешния епизод в Индия! Сурадж и Сандия са супер - тя първо целуваше снимката му на телефона си и му казваше, че го обича. След това, чу че той идва и се направи на заспала. Сурадж легна до Сандия и така хубаво и нежно си я прегърна - после видя, че е гледала снимката му и й каза, че много я обича. След това се мушна под завивката и легна до нея ...  Two Hearts Two Hearts Two Hearts  Kissing Heart Two Hearts

Права съм била, че Чоту е помогнал на Сандия и именно той е скрил хапчетата й. Сега й ги донесе и тя набързо го изпи и метна опаковката в кошчето.  Peace

Сурадж беше под душа и започна да вика на Сандия да му донесе хавлията. Тя бързо отиде да му я занесе, а Сурадж си я придърпа и нея под душа - да се изкъпят заедно. Опасен е - пък и на Сандия й хареса. Такава задоволителна физиономия направи. Големи сладури са - ако не друго поне ще се напрегръщат и погушкат под душа, пък и Сурадж голичък ...
  smile3521  newsm76 txtloves txtloves txtloves newsm44  grinning039

Колкото до клиповете от лунапарка - вероятно сега докато Сандия помага на Сантош и бащата с багажа Сурадж ще види опаковката от хапчетата и ще разбере, че нещо става - уж ще тръгват, но може и те двамата да останат. Вероятно ще реши да я заведе нарочно на лунапарка - сигурно тя няма да смее да се качи на тези високи и опасни неща, заради раната и операцията. Точно затова там Сурадж ще я притисне да си признае. Но после вярвам, че ще я подкрепи във всичко. На снимката от днес пак са в хотела ... newsm78

# 378
Роси мерси за новичките снимки  и видеото  HugМай Сурадж ще заведе Сандия на лунапарк и там ще я разпита за какво ги пие тия хапчета  newsm78 newsm78 newsm78.Май нещо и е или сърдит или обиден  newsm78.Предполагам че ще е обиден ,че не му е казала истината  newsm78
Ани HugСофи Hug

Здравей Ени! Вероятно е леко обиден, че не му е казала - но ще му мине! Сурадж иска Сандия да му каже истината. Явно е намерил хапчетата и като я заведе на Лунапарк, понеже тя няма да смее да се качи ще я накара да си каже всичко ... После вярвам, че ще бъде до нея и ще я подкрепя. Той е страхотен ...  newsm10

Великолепен колаж - супер много ми харесва!!! Благодаря ти ...
Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 379
Колко време ще са в Сингапур, скоро ли Сандия ще признае любовта си пред Сурадж? С нетърпение го чакам този момент Heart Eyes
Ани Hugи аз ги чакам с нетърпение Winkгледала съм ги поне 10 пъти но сега ще са преведени Peace
Другата седмица до сряда ,ако качват по 3 серии ще ги чуем Heart Eyes Heart Eyes Heart EyesПърво Сурадж и се обяснява дълго и после Сандия...а и Сантош хапва едни сладки с хашиш и говори хубави неща за/на Сандия/това го знам с Гугъл преводач/но предполагам че ще има  изненада.....да не забравя, след стюардесата сега Сандийка изревнува и от една продавачка в бутик,когато Сурадж и купуваше подарък/една ефирна синя рокля/ Crazy Heart Eyes Crazy

Ани, Софи - и аз очаквам с нетърпение Сурадж и Сандия да признаят любовта си един към друг. Вероятно ще е другата седмица в епизодите по Войо!!! Аз на хинди доста пъти съм го гледала, но друго си е на български ...  txtloves txtloves txtloves  Kissing Heart Two Hearts Two Hearts smile3521

Има още време да поседят в Сингапур - сериите там са супер ...  Hug Hug Hug

И аз се сетих за ревността на Сандия! Първо ревнува от стюардесата, а после ще ревнува от продавачката в бутика. Как само ще се врътне и Сурадж ще тръгне подире й. Големи скици са - Сандия хич не обича жени да се доближават до съпруга й - така й трябва. Да внимават да не им забие някое круше - и без това е опитна в това. Нали е полицай ...
Joy Joy Joy

# 380
Ани според мен другата седмица ще гледаме готината серия с любовните признания  smile3521
Мисля ,че сингапурските серии са около 20 и няколко .
И на мен тая червенокосата хич не ми харесва обаче и тя ще си намери майстора  smile3511
Аз пък с голямо нетърпение чакам сериите когато се върнат Сурадж и Сандия в къщи и той разбере за мечтата и да стане полицай  smile3521Тогава ще дойде неговия ред да и помогне -то не че досега  не и е помагал де ама сега ще застане плътно зад нея и ще направи всичко възможно ,за да може Сандия да учи  smile3521

О, супер! newsm44 Благодаря за колажа - страхотен е както винаги! newsm51 newsm51 newsm51

# 381

Така е, друго си е с превод. Значи Сандия пак ще ревнува Сурадж, охоо виж ти hahaha в самолета ми бяха много смешни Сурадж как гледа стюардесата, а Сандия гледа него Heart Eyes а сега и това с продавачката ще е много забавно Joy

# 382
Пак са в хотелската стая - какво ли са ни приготвили. Много са готини и сладки ... smile3525 newsm76 Two Hearts  love001 Two Hearts  Kissing Heart txtloves smile3521 newsm44

Laughing Laughing Laughing ..Душ за двама...Сурадж си забрави хавлията bowuu Grinning Grinning Grinning thumbsup txtloves Heart Eyes Heart Eyes Joy

...НО хубавите кадри от Дисниленд txtloves  Kissing Heart Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts bowuu на които е със Сандия са малко притеснителни Rolling Eyesкакви са тези облаци и мълнии м/у двамата,когато Сурадж става от пейката и си тръгва:shock: Rolling Eyes Rolling Eyes
Thinking ooooh!

Точно с тези дрехи беше Сурадж на клипчето, където изсипва чантата на Сандия и намира нещо важно в нея. Значи истината предстои, освен ако Сандия не ги забаламоса с нещо друго. Wink

# 383
  • София
"Светлината на моя живот" в Индия 14.02.2015г.

Дават Сандия в хотела да си сменя превръзката през скъсаната рокля Embarassed Embarassed

През това време в Пушкар, Емили и Мена са доволни от новото момиче, което са наели Grinning Grinning Grinning и двете си седят Grinning почиват си  Laughing Мена си е опънала краката на столче Laughingпълен релакс LaughingСервира им закуски,чайчета LaughingЗа всеки случай питат, къде са  децата. Ама тя,милата всичко си е свършила Laughing  Не могат да се нарадват на късмета си.  Само един проблем има Mr. Greenкак ще кажат на Сантош Joy Joy Joy

Анкур търси Сандия по телефона. Много е ядосан и притеснен, заради това,че не може да се свърже с нея. Тя иска да приключи по-бързо разговора и му казва,че е добре. Да не се притеснява.
Анкур:
    "Знаеш,че сте там,защото лекарят ни каза,че се нуждаеш от почивка. Планирах всичко. Не трябва да вдигаш тежко. Раната ти е още прясна, не е заздравяла. Докторът каза,че ще ти се спи,ще се чувстваш уморена."

Сандия се чуди как да приключи по-бързо разговора и му казва,че ще послуша" доктор" Анкур Grinning но да и даде да чуе Анкита:
      "Радвам се, че замина но искам да се пазиш. Почивай си повече. Peace Искам да те зарадвам, имам изненада за теб baby_neutralще ставаш леля за втори път baby_neutralДа ти кажа и още нещо важно. Трябва да внимаваш със Сурадж Peaceпази се.. знаеш за какво говоря Wink Направи такава важна стъпка в живота си с много последици. Моля те, трябва да му кажеш истината Praynig"
Сандия:
      "Разбирам всичко, не съм забравила,че трябва да се пазя. Не искам той да знае.."  В този момент Сурадж я вика за нещо и тя прекъсва разговора.
Анкита казва на Анкур, че е упорита и няма да му каже нищо.
Анкур:
        "Такава е от малка, въобще не се замисля какво прави. Дари си бъбрека на Сантош, сега не иска и съвети да и дават."
Той си спомня как се е случило всичко. Дават Сандия в болничната стая. Докторът и обяснява,че трябва много да се пази след това, че показателите са и добри. Тогава влиза Анкур:
         "Какво правиш Сандия! Имаш шанс да заминеш, да направиш кариера. А ти си даваш бъбрека на Сантош.  Чу ли всичко което ти каза доктора! Ще си жива ,но няма да си вече същата. В кариерата  Сандия  Рати ще загуби много. Няма да можеш да си вършиш работата както преди. Не мога да го възприема, не го прави, не ти позволявам."
Тя му казва,че знае всичко това. Но то няма да я откаже.
        "Искаш да се издигнеш в техните очи, да се прибереш при тях като жертваш себе си. Мислех,че си съвременна, с различно мислене."
         "Батко, ти си мислиш, че го правя за да си върна Сурадж.  Но те не знаят и няма да разберат,че аз съм донора."
Анкур не може да повярва на това което чува...
        "Говорих с лекаря, да не им казва. Ти ще ми помогнеш също за да успея да опазя тайната Praynig Любовта ми към него, няма нищо общо с това което правя.  Аз обичам работата си, но обичам и семейството си. Те са всичко за мен, всичко друго е без значение."
       "Ако разсъждаваш по този начин, аз съм безсилен.  Но няма да позволя, да си далече от Сурадж. Той трябва да ти помага. За това ще им кажа."  Sad
        "Ако го направиш и вие няма да ме виждате. Ще отида някъде далече. Обещавам ти, че повече няма да ме видиш. Помисли си добре, дали искаш това да се случи."

Мена и Емили са доволни от Бела но все още са им странни методите и на възпитание.  Учи ги на езици... ама  Мена нали нищо не разбира постоянно пита какво и говори Laughing И нали  е все по сметките вижда,че децата си играят с нови играчки Laughingи бърза да попита от къде Laughingги имат. Момичето им казва,че няма нищо против да ги зарадва по този начин Laughing
      Сравняват я с Чатури....Емили и казва, че е време да я попитат да остане за постоянно. Да и кажат и за свекърва им. Но Мена казва,че ако и кажат, тя няма да остане. Laughing Laughing Laughing

В спалнята Сандия си е взела телефона Embarassed и си съзерцава снимката на Сурадж Heart EyesЧува го,че идва и се прави на заспала Embarassed А той като я вижда така, я прегръща но си мисли за това ,че напоследък повече се уморява. Повече спи и може би има някакъв проблем. Two Hearts
       На сутринта си търси лекарствата и се чуди кой ги е прибрал newsm78 идва Чоту и казва,че ги е взел когато Сурадж го е накарал да и вземе чантата.
Тя в бързината взима и хвърля празната опаковка в кошчето Wink Wink
Сурадж нали вече се е отракал Laughing Laughing Laughing я вика да му подаде хавлия и си я дръпва Heart Eyesей така набързичко в банята txtloves

След това отива при Сантош и Арун. Тя се опитва да си вдигне багажа а Арун се прави на мъж, ама и той не може да вдигне сака.  Молят Сандия да им помогне за багажа.... Laughing Laughing Laughing

# 384
# 385
  • София

Охоо.. Благодаря ти!!! Както винаги си перфектна Тара! newsm10
 newsm51 smile3525 newsm51 newsm51

# 386
Според мен Анкита и Анкур не се безпокоят само за възстановяването й след операцията и това да е причината все да и напомнят да се пази, а да се пази от правене на кекс със Сурадж.  Mr. Green Защото наистина сега една бременност не би и била от полза.  Wink

# 387
Здравейте момичета  Hug Hug Hug
Тара Hug мнооого красива мърдаща картинка си направила  smile3521
Миха Hug мерси за превода на серията в Индия  smile3525Сурадж придърпа много хубаво Сандия в банята  txtloves smile3521.Тя горката какви ли не номера измисли ,за да не са интимни и той най-накрая провали всичко като просто си взе  това което му трябва  smile3521 Обаче сега като разбере ,че Сандия е донора  напълно го разбирам защо ще се ядоса и обиди  smile3518
Оф това Сандийче бе защо не каза какво е положението ,че да я карат по -спокойно  smile3518
kirionka Hug
А и да ви кажа тая нова Анкита не ми харесва ,старата беше много ефирна и нежна като някоя фейчка  smile3521

# 388
"Светлината на моя живот" в Индия 14.02.2015г.
Скрит текст:
   Дават Сандия в хотела да си сменя превръзката през скъсаната рокля Embarassed Embarassed

През това време в Пушкар, Емили и Мена са доволни от новото момиче, което са наели Grinning Grinning Grinning и двете си седят Grinning почиват си  Laughing Мена си е опънала краката на столче Laughingпълен релакс LaughingСервира им закуски,чайчета LaughingЗа всеки случай питат, къде са  децата. Ама тя,милата всичко си е свършила Laughing  Не могат да се нарадват на късмета си.  Само един проблем има Mr. Greenкак ще кажат на Сантош Joy Joy Joy

Анкур търси Сандия по телефона. Много е ядосан и притеснен, заради това,че не може да се свърже с нея. Тя иска да приключи по-бързо разговора и му казва,че е добре. Да не се притеснява.
Анкур:
    "Знаеш,че сте там,защото лекарят ни каза,че се нуждаеш от почивка. Планирах всичко. Не трябва да вдигаш тежко. Раната ти е още прясна, не е заздравяла. Докторът каза,че ще ти се спи,ще се чувстваш уморена."

Сандия се чуди как да приключи по-бързо разговора и му казва,че ще послуша" доктор" Анкур Grinning но да и даде да чуе Анкита:
      "Радвам се, че замина но искам да се пазиш. Почивай си повече. Peace Искам да те зарадвам, имам изненада за теб baby_neutralще ставаш леля за втори път baby_neutralДа ти кажа и още нещо важно. Трябва да внимаваш със Сурадж Peaceпази се.. знаеш за какво говоря Wink Направи такава важна стъпка в живота си с много последици. Моля те, трябва да му кажеш истината Praynig"
Сандия:
      "Разбирам всичко, не съм забравила,че трябва да се пазя. Не искам той да знае.."  В този момент Сурадж я вика за нещо и тя прекъсва разговора.
Анкита казва на Анкур, че е упорита и няма да му каже нищо.
Анкур:
        "Такава е от малка, въобще не се замисля какво прави. Дари си бъбрека на Сантош, сега не иска и съвети да и дават."
Той си спомня как се е случило всичко. Дават Сандия в болничната стая. Докторът и обяснява,че трябва много да се пази след това, че показателите са и добри. Тогава влиза Анкур:
         "Какво правиш Сандия! Имаш шанс да заминеш, да направиш кариера. А ти си даваш бъбрека на Сантош.  Чу ли всичко което ти каза доктора! Ще си жива ,но няма да си вече същата. В кариерата  Сандия  Рати ще загуби много. Няма да можеш да си вършиш работата както преди. Не мога да го възприема, не го прави, не ти позволявам."
Тя му казва,че знае всичко това. Но то няма да я откаже.
        "Искаш да се издигнеш в техните очи, да се прибереш при тях като жертваш себе си. Мислех,че си съвременна, с различно мислене."
         "Батко, ти си мислиш, че го правя за да си върна Сурадж.  Но те не знаят и няма да разберат,че аз съм донора."
Анкур не може да повярва на това което чува...
        "Говорих с лекаря, да не им казва. Ти ще ми помогнеш също за да успея да опазя тайната Praynig Любовта ми към него, няма нищо общо с това което правя.  Аз обичам работата си, но обичам и семейството си. Те са всичко за мен, всичко друго е без значение."
       "Ако разсъждаваш по този начин, аз съм безсилен.  Но няма да позволя, да си далече от Сурадж. Той трябва да ти помага. За това ще им кажа."  Sad
        "Ако го направиш и вие няма да ме виждате. Ще отида някъде далече. Обещавам ти, че повече няма да ме видиш. Помисли си добре, дали искаш това да се случи."

Мена и Емили са доволни от Бела но все още са им странни методите и на възпитание.  Учи ги на езици... ама  Мена нали нищо не разбира постоянно пита какво и говори Laughing И нали  е все по сметките вижда,че децата си играят с нови играчки Laughingи бърза да попита от къде Laughingги имат. Момичето им казва,че няма нищо против да ги зарадва по този начин Laughing
      Сравняват я с Чатури....Емили и казва, че е време да я попитат да остане за постоянно. Да и кажат и за свекърва им. Но Мена казва,че ако и кажат, тя няма да остане. Laughing Laughing Laughing
В спалнята Сандия си е взела телефона Embarassed и си съзерцава снимката на Сурадж Heart EyesЧува го,че идва и се прави на заспала Embarassed А той като я вижда така, я прегръща но си мисли за това ,че напоследък повече се уморява. Повече спи и може би има някакъв проблем. Two Hearts
       На сутринта си търси лекарствата и се чуди кой ги е прибрал newsm78 идва Чоту и казва,че ги е взел когато Сурадж го е накарал да и вземе чантата.
Тя в бързината взима и хвърля празната опаковка в кошчето Wink Wink
Сурадж нали вече се е отракал Laughing Laughing Laughing я вика да му подаде хавлия и си я дръпва Heart Eyesей така набързичко в банята txtloves

Скрит текст:
След това отива при Сантош и Арун. Тя се опитва да си вдигне багажа а Арун се прави на мъж, ама и той не може да вдигне сака.  Молят Сандия да им помогне за багажа.... Laughing Laughing Laughing

Миха, много ти благодаря за подробния превод на вчерашния епизод в Индия! Определено нямаше как да разберем какво точно си говорят, ако не ни го беше превела. А това е много важно.  smile3525 newsm76  Kissing Heart

Показаха ни доста неща, които не ни бяха ясни ...  Hug

Стана ясно, че Сандия е донора и как е решила да се подложи на това. Тя много обича семейството си - постепенно обикна Сантош като родна майка - би направила всичко за тях. Явно е решила докато се възстанови след операцията и да се крие от всички, но думите на Сурадж и обръщението му към нея по телевизията са я накарали да забрави за всичко друго и да се върне при него. Сега се опитва да се крие и да не стигат до кекс, за да не разбере Сурадж истината. Все пак операцията е скорошна, но щом заздравее няма да има проблем. Да - ама Сурадж вече усеща, че има нещо. Той трябва да знае - тя не може да крие от него. Ясно е, че известно време ще е доста по-слаба - и в бъдеще ще трябва да внимава повече, но според мен ще може да упражнява професията си - макар и да не се товари както преди.  Peace

Важното е Сурадж да разбере - дори да се разсърди, че е крила - няма да я остави. Ще е до нея и ще й помага докато се възстанови напълно. А по-натам ще направят и кекса - вярвам, че ще имат и бебче. Важното е каквото и да стане накрая всичко да завърши щастливо. Двамата са уникална двойка ...  Praynig Praynig Praynig  Two Hearts txtloves

Сцените където Сурадж си гушка Сандия в леглото и после си я придърпа под душа са уникални ...
txtloves txtloves txtloves   grinning039 smile3521

# 389
  • София
Според мен Анкита и Анкур не се безпокоят само за възстановяването й след операцията и това да е причината все да и напомнят да се пази, а да се пази от правене на кекс със Сурадж.  Mr. Green Защото наистина сега една бременност не би и била от полза.  Wink

Joy Joy Joy Joy  Как да и е от полза Wink след такава операция Peace Проблема е, че Сурадж като разбере няма да иска да правят кекс със сигурност Peace така, че скоро на хоризонта няма да има нито бебе, нито кекс.
Сурадж ме кефи с неговите еротични игрички!

Общи условия

Активация на акаунт