По същия начин и с отношенията на главните герои - и ние бяхме млади и по нашето време ухажванията са били такива, случайно да докосне ръката ти, та погледи и въздишки и т.н. , но не е необходимо да ни показват всеки ден на лиричните герои... Те нека се гледат, но ние можем и да пропуснем някой ден от техния живот - това е моето мнение... Защото това което в началото е много сладко и те хваща, после започва да те дразни, както се казва - всичко е хубаво, когато е с мярка...
Сурадж наистина е много хубав мъж, мисля че не съм виждала досега по-хубав от него в индийските филми. Сандия не ми е толкова сладка и не ми се препокрива с образа на бъдеща полицайка, смела и решителна, която може и престъпник да спре и бика да хване за рога... Много е тромава
А таз синя рокля е ужасна
Сериала е прекрасен
нищо да не дават освен Сурадж и Сандия как се гледат,галят и прегръщат бих гледала и 2000 епизода...нищо не ме дразни ама нищо!!

Да не бяха поне толкова прозрачни нещата. В Булката като почне напрегната музика, доста пъти наистина не знам какво ще се случи, въпреки че Зиз и другите момичета са разказвали сериите напред. Просто в Булката и мини-случките сами по себе си са интересни.

Ени
крайно време е на снимките да имат и един акушер-гинеколог за Каника. Тази жена е герой.. ще вземе да роди по време на снимки. Всичките са ми любимци именно защото са всеотдайни в това което правят.