Индийски сериали, филми и традиции ~ Тема 13

• 88 745
  • 742
  •   1
Отговори
# 690
филма е хубав, няма спор, но можеха малко да го посгъстят... Много са го разводнили, като почнат да показват в едър план всички присъстващи, дори и да не са важни, е как няма да са 1000 серии.
По същия начин и с отношенията на главните герои - и ние бяхме млади и по нашето време ухажванията са били такива, случайно да докосне ръката ти, та погледи и въздишки и т.н.  , но не е необходимо да ни показват всеки ден на лиричните герои... Те нека се гледат, но ние можем и да пропуснем някой ден от техния живот - това е моето мнение... Защото това което в началото е много сладко и те хваща, после започва да те дразни, както се казва - всичко е хубаво, когато е с мярка...
Сурадж наистина е много хубав мъж, мисля че не съм виждала досега по-хубав от него в индийските филми. Сандия не ми е толкова сладка и не ми се препокрива с образа на бъдеща полицайка, смела и решителна, която може и престъпник да спре и бика да хване за рога... Много е тромава
А таз синя рокля е ужасна

Сериала е прекрасен Peace нищо да не дават освен Сурадж и Сандия как се гледат,галят и прегръщат бих гледала и 2000 епизода...нищо не ме дразни ама нищо!! Heart Eyes newsm51 txtloves txtloves txtloves Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts  Kissing Heart  Kissing Heart  Kissing Heart  Kissing Heart

# 691
Пуснаха я най-после.. newsm10  PeaceCrazy Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes txtloves  loveuuu

# 692
Пуснаха я най-после  PeaceCrazy Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes txtloves  loveuuu

Току-що видях - най-чакания 257-ми епизод! Уникални Сурадж и Сандия - просто нямат равни. След малко ще си ги пусна. На български е друго ... txtloves txtloves txtloves  Kissing Heart Two Hearts Two Hearts smile3521

# 693
нищо да не дават освен Сурадж и Сандия как се гледат,галят и прегръщат ...

Софи, извини ме, ама това ми звучи супер наивно. Ако са достатъчни едни погледи и едни прегръдки, то това какъв филм изобщо ще е, не е подходящ дори за "онези специалните" жанрове.  Peace Сериалите изискват сюжет, по възможност интересен, и съм съгласна с Дарья - изключително тромаво се развива сюжетът в Светлината. От петък в рамките на няколко серии се чака "тежката дума" дали Сурадж ще продължи напред в състезанието, като на всички ни е ясно, че дори ще спечели. Каква драма, какво напрежение...  ooooh! Да не бяха поне толкова прозрачни нещата. В Булката като почне напрегната музика, доста пъти наистина не знам какво ще се случи, въпреки че Зиз и другите момичета са разказвали сериите напред. Просто в Булката и мини-случките сами по себе си са интересни.
В тоя ред на мисли да питам - някоя от вас продължава ли да следи Булката или Кармата? Да разменим по няколко думи и за тях. Simple Smile

# 694
  • София
Пуснаха я най-после.. newsm10  PeaceCrazy Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes txtloves  loveuuu
Софи HugПуснаха и трите още преди един час Heart Eyes Heart Eyes newsm76 Two Hearts txtloves Two Hearts

# 695
Здравейте! Изгледах поредните епизоди на Светлината през телефона. Не си е работа, понеже или някой ще звънне, или ще пише по фейбук, но все пак успях, за сега няма друг начин. Много бяха интересни, ще ги разкажа доколкото ми беше ясно.

Сандия тъкмо щеше да каже изречението до край, че обича Сурач и май видя майка му. Той започна да и вика да спре, но тя доколкото разбрах тръгна на някъде. Тогава показаха онези деца, с балоните, дето крещяха во айни и сигурно тогава се е появила Сандия, имаше музика. Не знам какво толкова имаше по време на музиката, но после Сандия вече призна на Сурач, че и тя много го обича. После пак продължи с много музика.Сурач попита Сандия дали всичко е наред. Тя отговори, че всичко е наред. Сурач и каза, че вчера е бил притеснен заради днешното състезание, но после си казал, че тя е с него и с нейния кураж ще премахне притеснението и проблемите. Добави, че вече не го е страх, че ще загуби, защото знае, че и да загуби, и да спечели, в мъка и радост, тя винаги ще бъде с него. Сандия отговори, че той вече има друг статут и състезанието няма никакво значение. Той победил себе си, спечелил нея и доверието на всички. За нея той вече е победител. Въпреки това му желае успех.

Чатури се сърди, че след малко започвало излъчването на състезанието със Сурач, а те я пратили за зеленчуци. Тъкмо това си мислеше, че ще бърза да се прибере и срещна някакъв неин чичо от селото и. Той я заговори, каза и, че майка и и пращала сладки. Чатури го покани у тях. Той каза, че закъснява, защото трябвало да си хване автобуса. Чатури каза на чичото да каже на майката на Рачкумар да не се тревожи за него. Той се настанил при тях и вече почти научил занаята на Сурач. Чичото каза, че не познава никакъв Рачкумар. Имало някакъв, но той се оженил и имал 3 деца. Чатури му каза, че този живеел до някакъв кладенец и че казал, че той го е пратил в Пушкар. Чичото каза, че не е пращал никакъв Рачкумар и че не познава такъв.

Дойде време до финала на състезанието. Сантош и Арун благословиха Сурач и му пожелаха успех. Поканиха финалистите, Брендън, Мети и Сурач. Организаторите казаха, че зоната на състезанието ще бъде изолирана и семействата им ще ги гледат на екрани. Гост съдия беше шефът готвач на хотела.

Менакши се дразнеше, че ако Сурач спечели, ще се държат със Сандия като с кралица.

Преди да започне състезанието поканиха близките на състезателите да ги благословят. Първо поканиха семейството на Мети. Съпругът и каза, че знае, че тя е най добрият готвач и днес ще го докаже. Детето я помоли да му обещае, че ако спечели, ще му купи много играчки. Поканиха роднините на Брендън, но той каза, че е сирак. Сантош каза, че той е нейното момче. Каза му, че той е нейният чужбински син. Добави, че ако връзката между майка и син е само раждането, тя е тъжна, че не го е родила. Тази майчина сила ще остане с него за винаги. Тя го благослови. Извикаха семейството на Сурач. Арун каза, че да участва в такова голямо състезание е била само мечта на сина му, но понеже е изпълнил мечтата си, той се гордее с него. Сантош каза, че винаги са се гордели с техния син. Добави, че днес го вижда на това място и е щастлива. Каза му, че нейната благословия винаги е с него. Сигурна е, че днешния ден, когато празнуват независимостта на тяхната страна, той ще победи. Казаха на Сандия също да каже няколко думи за Сурач. Сантош я схока, че в други случаи толкова говори, че никой не може да я натприказва, а сега си е глътнала езика. Сандия му каза во айни.

В дома на Сурач нещо стана на телевизора и не искаше да тръгне. Всички започнаха да се ядосват. Мухит каза на Чото да донесе отвертка да го отворят. Рачкумар каза, че Мухит не може да го отвори. Викрам каза, че Мухит е карал курсове и може да го поправи. Рачкумар каза, че телевизора не е негов и ако го отворят може приятелят, от който го е взел да се сърди. Менакши каза, че е прав. Тъй като нямаше как да гледат предаването, решиха да отидат у лелята, понеже там има телевизор. Менакши се измъкна, като каза, че свекърва и и казала да не излиза от къщата. Щяла да си остане вкъщи, а те да заминават.

Рачкумар каза, че от този телевизор вече няма нужда и ще го прибере в кашона.

Чатури каза на чичо си, че има снимка на Рачкумар и му я показа. Той каза, че не познава такъв човек и че го вижда за първи път. Добави, че трябвало да си тръгва, понеже ще изтърве автобуса. Чатури започна да се чуди защо Рачкумар я е излъгал.

Започна финалния кръг. Победителят ще получи 1700 долара и трофей.

Мухит и Чото се кефеха, че ако Сурач спечели ще развеят индийското знаме в чужбина.

Доста време имаше музика, не знам защо не обявяваха регламента.

Арун се кефеше, че не само Сурач ще покажат по телевизията, а и тях двамата. Сантош се ядоса, че лелята щяла да стои с пълен чайник и да ги гледа.

Пред състезателите има 2 маси, на които има продукти за готвене. До сега Мети е събрала най много точки. После Брендън, последно Сурач има право да избира продукти за готвене. Сантош се ядосваше, че Мети ще обере всичките продукти и за Сурач няма да остане нищо. От лявата страна има дълга маса, върху която има продукти под похлупаци. Някой от тях са празни. Всеки трябва да си избере по 3 похлупака. После ще видят под похлупаците какво има. Ако докоснат някой похлупак, вече са го избрали и не могат да се откажат от него, такива са правилата.
Мети каза на Сурач, че днес няма есемеси и едва ли ще се представи добре, понеже и жена му я няма около него, а без нея той не струва и пукната пара. Попита го дали си спомня ориентацията, когато е сготвил прегоряло челеби и когато клиентът се е ядосал. Каза му, че това е арена за най добрия готвач в света. Попита го кой го е учил да готви, той е ужасен готвач. Брендън попита Мети как може да говори така. Каза и да млъкне. Тя му каза, че на война и в любовта, всичко е позволено. Мети каза на Сурач, че все още има време, ако иска да си спести униженията може да напусне конкурса и да се прибере. Сурач каза на Мети, че и пожелава дано да не и се падне под някой капак онова растение, от което много се е страхувала, понеже и той няма да може да и помогне. Мети започна да избира съставките. Като първа съставка избра сирене. После домати, червени и жълти чушки и брокули. Също и гъби..

Дойде ред на Брендън. Той избра смлян хуляндър и синапени симена, а другия похлупак май беше празен. После казаха, че е избрал и ювка. Нещо не ми стана ясно, нали уж по 3 съставки.

Дойде ред и на Сурач. Сандия каза, че Мети е избрала 3 пълни капака, а Брендън 2. Вероятно на Сурач капаците ще са празни.

Първият му похлупак беше празен, но после казаха, че избрал няколко вида плодове. Сурач попита какви са тези плодове, понеже не са му познати. Всъщност не знам дали попита, или си го каза на себе си. Сантош също се чудеше какво е това, което е избрал, понеже не и е познато. Последния похлупак беше с пшенично брашно и кафява захар. Сантош и Арун си говореха, че Сурач няма какво да сготви с това. Сурач също си каза, че тези 2 съставки не се връзват. Не можеше да измисли никакво ястие.

Организаторите казаха участниците да се приближат до масата. Дадоха им втори и последен шанс да изберат съставки. За да получат нещата, които са им важни, трябвало да хвърлят някакъв обръч и ако уцелят нещо, ще го вземат. Пак Мети беше първа. Тя улучи някакви млади царевички. Май се опитвала да улучи някакви маслини, но не е успяла. После трябваше Брендън да хвърля обръча. Той улучи хляб, после не разбрах какво улучи. Дойде ред на Сурач. Сандия му каза, че остават няколко секунди и трябва да побърза.

Сурач се целеше във варивата. Мети каза, че трябва много да внимава Сурач да не избере нещо хубаво. Той избра кутия с мляко. Времето му изтече и нямаше как да уцели друго. Струва ми се, че Мети направи някакъв гаф.

Така свърши последния епизод. Нямам търпение до утре, да видим как ще продължи

# 696
Скрит текст:
Намерих един клип качен преди няколко часа! Той е без официално изказване или мнение на никого от актьорите. По скоро коментар за това, което вероятно предстои за напред в сериала. Според казаното тук се предполага, че в сериала ще има скок от 5 години и това ще стане следващия месец. Тогава вече ще видим Сурадж и Сандия като родители. Говорят нещо, че сега Сандия ще се проявява освен като добра полицайка и като добра майка. Не знам до колко това е вярно - понякога съм попадала на подобни клипчета, които са се оказвали не до там достоверни, друг път са били верни. Нали пишело нещо такова и в индийския форум - може от там да са го видели. Не знам, но най-важното е Анас и Депика да си играят в сериала до край и колкото и да продължи той накрая финала да е щастлив и Сурадж и Сандия да са заедно. Пък сега може да ги видим и как се справят като родители. Ще бъде интересно - само всичко да е ок и двамата да ни радват с още много прекрасни моменти заедно ...  newsm10 newsm76 txtloves Two Hearts  Praynig Praynig Praynig
Пак казвам, че не съм сигурна дали това е вярно ...  Wink

Може би Миха ще е по-наясно до колко казаното тук отговаря на истината
...   newsm12

Първо да благодаря за страхотните снимки и клипчета които сте пуснали!!! Two Hearts За сега няма да се включвам и аз, да не станем много Grinning Grinning Grinning
Тара smile3525Ени smile3525Софи smile3525Рокси smile3525и не на последно място Бубето smile3525 С нейните разкази винаги съм в час, защото не всеки път имам време да ги гледам.
 Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts

Рокси  bouquet Преди няколко дни, за първи път прочетох една статия за този скок във времето. И в нея пишеше също за пет години напред. Позовават се на думите на Дипика, която била потвърдила за това развитие, но отказвала да разкрие повече. Твърдят,че това ще се случи през следващия месец.

Вчера четох друга статия, в която свързват инцидента с Емили с предстоящия скок. Всичко което съм прочела е в таблоидни издания. Някои път нацелват друг път не. Понякога от самата продукция пускат невярна информация с цел по- голям зрителски интерес. Което според мен е напълно нормално.

Сещам се, как при епизодите с отвлечения самолет пуснаха информация че-Neelu Vaghela-Сантош иска да напусне, заради изтощителните снимки,липсата на почивка,натоварения график (напълно вярно между другото, снимат като луди. През последния месец са почивали само един ден за националния празник). Тогава не им повярвах, помислих,че е рекламен трик thumbsup След това обаче гледах едно интервю с нея в което тя обясни,че се е отказала да напусне, след като е видяла реакцията на феновете. Имаше наистина коментари за това колко много ще загуби сериала без нея. Каза че от екипа са и предложили медицинска помощ по всяко време. Тя е припадала по време на снимките от изтощение.

В този ред на мисли smile3543 крайно време е на снимките да имат и един акушер-гинеколог  за Каника. Тази жена е герой.. ще вземе да роди по време на снимки. Всичките са ми любимци именно защото са всеотдайни в това което правят.
   Та.. така
Рокси Вече  упорито се коментира и по медийте  Grinning скок може би ще има txtloves Two Hearts
Благодаря ти за снимките от Лунапарка. Те ми станаха любими Two Heartsглавно заради погледа на Анас thumbsup Радвам се,че са ти харесали  и ги пусна thumbsup

Миха, много ти благодаря за изчерпателния отговор!   bouquet И аз мисля като теб - доста често пускат разлчна информация, кога вярна, кога невярна и по сайтовете говорят. Нещата се тръбят - така пак засилват зрителския интерес ...  Wink Спомних си, че за историята със самолета и аз четох, че актрисата в ролята на Сантош се отказва - за щастие после се видя, че Сантош се оправи. И за Каника бяха обявили, че вероятно ще напусне понеже забременяла, но тя после си обяви, че ще участва и бременна - определено е голямо геройство. Трябва да имат лекар на сета, че току виж на актьорите им се наложи да израждат бебе - доста е напреднала бременността й ...  Heart Eyes Преди време в подобен клип още преди година-две бяха пуснали, че Сандия ще е бременна в предстоящи епизоди - после се оказа, че не е така. Сега пак пуснаха покрай онова цвете - сега вече според мен е време Сурадж и Сандия да станат родители.  Two Hearts Two Hearts Two Hearts За скока на времето не знам какво да кажа - вероятно ще има, но ще видим. Важното е със скок или без скок да се радваме на нашите любимци Анас и Депика и на още невероятни моменти със Сурадж и Сандия и накрая всичко да завърши щастливо ...  Praynig Praynig Praynig newsm76 txtloves Two Hearts  mrstraetz

# 697
филма е хубав, няма спор, но можеха малко да го посгъстят... Много са го разводнили, като почнат да показват в едър план всички присъстващи, дори и да не са важни, е как няма да са 1000 серии.
По същия начин и с отношенията на главните герои - и ние бяхме млади и по нашето време ухажванията са били такива, случайно да докосне ръката ти, та погледи и въздишки и т.н.  , но не е необходимо да ни показват всеки ден на лиричните герои... Те нека се гледат, но ние можем и да пропуснем някой ден от техния живот - това е моето мнение... Защото това което в началото е много сладко и те хваща, после започва да те дразни, както се казва - всичко е хубаво, когато е с мярка...
Сурадж наистина е много хубав мъж, мисля че не съм виждала досега по-хубав от него в индийските филми. Сандия не ми е толкова сладка и не ми се препокрива с образа на бъдеща полицайка, смела и решителна, която може и престъпник да спре и бика да хване за рога... Много е тромава
А таз синя рокля е ужасна

Софи, извини ме, ама това ми звучи супер наивно. Ако са достатъчни едни погледи и едни прегръдки, то това какъв филм изобщо ще е, не е подходящ дори за "онези специалните" жанрове.  Peace Сериалите изискват сюжет, по възможност интересен, и съм съгласна с Дарья - изключително тромаво се развива сюжетът в Светлината. От петък в рамките на няколко серии се чака "тежката дума" дали Сурадж ще продължи напред в състезанието, като на всички ни е ясно, че дори ще спечели. Каква драма, какво напрежение...  ooooh! Да не бяха поне толкова прозрачни нещата. В Булката като почне напрегната музика, доста пъти наистина не знам какво ще се случи, въпреки че Зиз и другите момичета са разказвали сериите напред. Просто в Булката и мини-случките сами по себе си са интересни.
В тоя ред на мисли да питам - някоя от вас продължава ли да следи Булката или Кармата? Да разменим по няколко думи и за тях. Simple Smile

Дарьа, Sahasrara - всеки има своите предпочитания. Уважавам мнението на всички ви.  bouquet  Аз обаче не мисля, че действието в "Светлината" се развива мудно! Напротив - именно в този сериал има развитие, интересни случки и неща от реалността. Освен това и супер много забавление и готини моменти ...  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Лично на мен другите 2 посочени сериала ми се струват доста безинтересни. Разбира се това си е моето мнение - попадала съм на тях, но не ме грабват. Някак ми е прекалено мудно и драматично всичко - непрекъснато се реве ...  Rolling Eyes

В нашия сериал всичко ми харесва! Дери - супер си е Сандия със синята рокля. Тук може да е малко по-пълна, но после ще отслабне доста, а за полицай ще е номер 1 и й отива във всяко отношение ...  smile3525 newsm76  Kissing Heart

За Сурадж съм напълно съгласна - невероятен чаровник и красавец. Истинска наслада за очите ...  txtloves txtloves txtloves

Та аз съм съгласна със Софи и само Сурадж и Сандия да ни дават ще гледам с кеф ... 
Two Hearts Two Hearts Two Hearts Flushed smile3521

# 698
Софи HugПуснаха и трите още преди един час Heart Eyes Heart Eyes newsm76 Two Hearts txtloves Two Hearts

Юпиииии - откога ги чакам ...  newsm44 newsm44 newsm44 newsm76 Two Hearts Two Hearts txtloves txtloves txtloves

# 699
Сериала е прекрасен Peace нищо да не дават освен Сурадж и Сандия как се гледат,галят и прегръщат бих гледала и 2000 епизода...нищо не ме дразни ама нищо!! Heart Eyes newsm51 txtloves txtloves txtloves Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts  Kissing Heart  Kissing Heart  Kissing Heart  Kissing Heart

Напълно съм съгласна с теб - и аз мисля същото!!! И само Анас и Депика/ Сурадж и Сандия да ми дават ще гледам с кеф хиляди епизоди. Те са уникални ...  newsm10 newsm76 Two Hearts  Kissing Heart txtloves txtloves txtloves

Благодаря ти за клипа зад кадър от снимките на двамата в Сингапур - великолепни са ...
  newsm44 Flushed Heart Eyes ppp  grinning039

# 700
Миха, благодаря за преводите!  bouquet

Преди малко открих това и все още не мога да спра да се смея. Joy Joy Joy
https://www.youtube.com/watch?v=aQprJct-rWw
https://www.youtube.com/watch?v=A2TdJ9UO
bAk

Крайно време беше и тя да си хапне от сладките..... Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Благодаря ти Зиги  bouquet
 rotfImbo rotfImbo rotfImboНяма само Сантош и Мена да изнасят представление Joy Joy Joy
Страхотни епизоди ни предстоят!!! newsm51 smile3525 Two Hearts luvbed
Joy Joy

Много са готини,оправиха ми настроението моментално. Laughing Laughing
и аз не спирам да се смея rotfImbo rotfImbo rotfImboвъв втория клип се вижда как Сандия похапва от някакви сладки Laughing Laughing дойде и нейния ред след Менакши и Сантош да ни повесели..сладурана Hug
а Сурадж какъв е готин също bowuu rotfImbo rotfImbo rotfImbo Благодаря ти ЗИГИ Peace Joy Joy

Зиги, много ти благодаря за прекрасните клипчета/репортажи от предстоящите епизоди на "Светлината" в Индия!   bouquet Направо паднах от смях само докато ги гледах - явно сега Сандия ще се наяде със сладките с хашиш и ще пада голям смях с нея - как само танцува, напила се е и чак се е качила да изнася представление ...  rotfImbo rotfImbo rotfImbo Най-много се смях как Сандия дърпа Сурадж и го целува направо пред хората ...  txtloves txtloves txtloves Two Hearts smile3521 Тая сцена Анас и Депика трябва хубаво да са я упражнили преди това - уникални са ...  Two Hearts Two Hearts Two Hearts Знаех си, че ще ни зарадват с нещо по случай Холи! Нямам търпение да видя този епизод ...  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 701
Рокси Simple Smile Че се реве - реве се, верно си е  Crazy Това може би е единственото, което ме дразни в Булката. Но пък има множество интересни ситуации, които обаче няма как човек да хване, ако просто "попада" на сериалите, те са си серия за серия повечето. А и в Булката специално дават доста за ритуалите на хората (на мен лично това ми е много интересно), което в другите два сериала изобщо няма чак такова специално място.  Peace

# 702

Така е, много бавно се развива сериала и всъщност точно това дразни. Иначе е интересен, но едно нещо като почне минава седмица, че и повече докато завършат.

Аз продължавам въпреки всичко да гледам булката. Сега епизодите и там са доста драматични, но са ми интересни. Хубавото му на тоя сериал е, че може би показват как е било и как после нещата се променят, традиции и Т.Н. Ако не беше се случило това с Разврати съм сигурна, че на този сериал щеше да се гледа много по положително. Просто това преля чашата.

На мен ми е интересно до кога Пули ще стои изолирана, разбрах, че след време ще я омъжат, а после съпругът и ще я изрита на улицата, но кога ли ще е това? Джаго сега лъже тая Гаури, а тя уж до момента изглежда свястна. Не знам защо после се променя и става толкова гадна.

# 703
Sahasrara - права си, че трябва да се гледа по-съсредоточено, но за целта даден сериал трябва първо да грабне човек. Сигурно и тези сериали са хубави, но аз си падам по по-друг тип. Както се казва за всяко нещо си има публика ...  Mr. Green

Ритуали показват във всеки сериал, но може би в твоя са повече ...  Hug

Тук е момента да се обърна към всички и да питам - какво ще правим с темата, понеже Тери вече писа, че няма да има възможност да пусне новата, а вече сме почти на 48-ма страница. Кой ще пусне новата тема и така ли да си остане името - в смисъл да си е за всички сериали както до сега или има нещо, което не ви харесва и искате да се промени?
newsm78

# 704
И на мен Сандия не ми хареса в тази синя рокля, не й отиваше изобщо. Виж в червеното сари на бала беше много красива, но пък едно "фино" краче подаде на Сурадж да масажира, като  падна, докато танцуваха   hahaha

Общи условия

Активация на акаунт