Индийски сериали, филми и традиции ~ Тема 13

• 88 745
  • 742
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Sahasrara - права си, че трябва да се гледа по-съсредоточено, но за целта даден сериал трябва първо да грабне човек. Сигурно и тези сериали са хубави, но аз си падам по по-друг тип. Както се казва за всяко нещо си има публика ...  Mr. Green

Ритуали показват във всеки сериал, но може би в твоя са повече ...  Hug

Тук е момента да се обърна към всички и да питам - какво ще правим с темата, понеже Тери вече писа, че няма да има възможност да пусне новата, а вече сме почти на 48-ма страница. Кой ще пусне новата тема и така ли да си остане името - в смисъл да си е за всички сериали както до сега или има нещо, което не ви харесва и искате да се промени?
newsm78

Ако имаш възможност я пусни ти! Hug Имаш опит с темите, а и друг път доколкото си спомням си я пускала  Hug
Що се отнася до името мисля,че е хувава като заглавие HugСъдържа в себе си всичко което обсъждаме до момента. 
Ако в последствие се появи нещо ново, ще го променим Heart Eyes

# 706
Рокси, абсолютно съм съгласна - за всичко си има публика. Simple Smile
Бубе, благодаря ти, че се включи!  Hug Не знаех, че Гаури ще стане гадна.  newsm78 Иначе да ти кажа, сериалът ми се вижда доста мъдър. Точно като теб мисля, че е много съществено това, че показват промяната в традициите, закостенялото мислене и опитите нещо да се промени. Дори си мисля, че въпреки смъртта на Шив, нещо по-нататък ще се случи, което да обясни защо именно така се е случило и съм убедена, че всичко накрая ще е логично. Simple Smile

# 707
Рокси, абсолютно съм съгласна - за всичко си има публика. Simple Smile
Бубе, благодаря ти, че се включи!  Hug Не знаех, че Гаури ще стане гадна.  newsm78 Иначе да ти кажа, сериалът ми се вижда доста мъдър. Точно като теб мисля, че е много съществено това, че показват промяната в традициите, закостенялото мислене и опитите нещо да се промени. Дори си мисля, че въпреки смъртта на Шив, нещо по-нататък ще се случи, което да обясни защо именно така се е случило и съм убедена, че всичко накрая ще е логично. Simple Smile

Доколкото знам от разказите на Зис, тази Гаури се жени за Джаго. Той се развежда с Ананди заради нея, а тя май иска да му вземе наследството ли нещо такова беше. Не си спомнян точно, понеже много се е говорило и няма как да помня всичко толкова напред, а и тя го разказваше още когато тези герои не бяха се появили. Те май в един момент разбират, че той е момчето, за което щяха да я омъжат като малка, когато Калиани беше спретнала тайна сватба и той също разбира тя коя е. Знам, че си зарязва и семейството заради нея го изхвърлят на улицата, ако не греша.

# 708
Sahasrara - права си, че трябва да се гледа по-съсредоточено, но за целта даден сериал трябва първо да грабне човек. Сигурно и тези сериали са хубави, но аз си падам по по-друг тип. Както се казва за всяко нещо си има публика ...  Mr. Green

Ритуали показват във всеки сериал, но може би в твоя са повече ...  Hug

Тук е момента да се обърна към всички и да питам - какво ще правим с темата, понеже Тери вече писа, че няма да има възможност да пусне новата, а вече сме почти на 48-ма страница. Кой ще пусне новата тема и така ли да си остане името - в смисъл да си е за всички сериали както до сега или има нещо, което не ви харесва и искате да се промени?
newsm78

Според мен също така заглавието си е добре, все още се обсъждат от време на време и други сериали.

# 709
Бубе, мерси за уточненията. Ама много добре са навързали нещата, точно Гаури да се окаже онова момиченце... То тогава Калиани трябва да е много доволна.  Mr. Green Аз от разказите на Зиз си спомням единствено, че Джаго я харесва, но после я разлюбва.
Иначе и според мен това заглавие си е ОК.

# 710
А, това например, дето свекървата се натаралянка, много ми допада.  Joy

# 711
Бубе, мерси за уточненията. Ама много добре са навързали нещата, точно Гаури да се окаже онова момиченце... То тогава Калиани трябва да е много доволна.  Mr. Green Аз от разказите на Зиз си спомням единствено, че Джаго я харесва, но после я разлюбва.
Иначе и според мен това заглавие си е ОК.

В началото беше доволна, ама сега май няма да е доволна щом заради нея го изхвърлят. Спомням си, че с една от жените си е живял у тях и Калиани е казала на Ананди тя също да остане, за да види другата каква жена е имал Джаго, та двете са били в къщата, но не знам дали с Гаури, или с друга е било. Знам, че наранявал семейството му и те го изхвърлят точно заради Гаури, а после той се разделя с нея. Май щял да излекува детето на Сугна и заради това ще му простят.

Кефи ме Ананди, как въпреки всичко се опълчи на баба си и спаси онова дете. Интересно ми е в кой момент Калиани ще осъзнае що за човек е Ананди и ще стане добра, но явно няма да е скоро.

Васант напоследък много ме дразни, все е против гена, дори на няколко пъти и посегна. Вероятно после ще се заобичат пак, щом ще има още едно дете от него, но сега отношението му никак не ми харесва.

# 712
Ооо, Бубе, абсолютно! Ананди проявява такава смелост, мъдрост и постоянство, каквито малко хора проявяват в живота си, камо ли жени, камо ли на тази възраст, камо ли в Индия! Не спира да буди възхищението ми, чак мъжът ми, който беше в болничен миналата седмица, се загледа и закима.  Laughing
Но и Бейрон много ми харесва, че я подкрепя. Трябва да има и сред възрастните някой със здрав разум.  Naughty
За Гена и Васант също съм съгласна. То е ясно, че самочувствието му е спаднало рязко заедно с другия атрибут, ама на моменти е непоносим.
А знаеш ли на сватбата на децата Гена защо беше цялата бинтована, изпуснах някакви моменти там и не разбрах, пак ли Васант я беше натупал?

# 713
Аз специално останах разочарована Winkбях останала с впечатление,че Сандия говори повече неща  Crazy а то.."Сурадж..и аз те обичам..много те обичам".. Hug Heart Eyes Laughing
но наистина двамата са прекрасни,просто приказка..самата игра на двамата освен всичко останало е и в изражението на лицата им..само с поглед си казват хиляди неща.. Peace bowuu  chef txtloves Two Hearts  loveuuu  Kissing Heart Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Heart Eyes Laughing Laughing Laughing Heart Eyes Laughing

newsm51 txtloves txtloves  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts

txtloves  loveuuu Two Hearts Two Hearts

Последна редакция: ср, 25 фев 2015, 18:12 от soffita

# 714
Ей затова ми харесва Булката - справедливостта идва винаги. Simple Smile Много се радвам на тази серия, много! И браво на Калиани, за пореден път показа достойнство и класа.  newsm44

# 715
Ооо, Бубе, абсолютно! Ананди проявява такава смелост, мъдрост и постоянство, каквито малко хора проявяват в живота си, камо ли жени, камо ли на тази възраст, камо ли в Индия! Не спира да буди възхищението ми, чак мъжът ми, който беше в болничен миналата седмица, се загледа и закима.  Laughing
Но и Бейрон много ми харесва, че я подкрепя. Трябва да има и сред възрастните някой със здрав разум.  Naughty
За Гена и Васант също съм съгласна. То е ясно, че самочувствието му е спаднало рязко заедно с другия атрибут, ама на моменти е непоносим.
А знаеш ли на сватбата на децата Гена защо беше цялата бинтована, изпуснах някакви моменти там и не разбрах, пак ли Васант я беше натупал?

Той няколко пъти и посяга, но не знам дали на сватбата е било затова, всъщност не знаех, че е била бинтована. Може и затова да е било. По едно време Калиани я гонеше от къщата. Тя каза, че този път няма да си остави детето за нищо на света. Беше свалила всичките си бижута и щеше да е като детегледачка за детето си. Имаше някакво поклонение за майката на Васант, та свещеник ли не знам как го наричат, каза, че трябва и жената на Васант да е до него, иначе няма как да направят ритуала. Тогава не ми стана много ясно, понеже имаше много музика, но май Гена отиде на поклонението облечена като просякиня и засрами Калиани пред всички. Тогава тя заповяда и на трите си снахи да си свалят бижутата и извика родителите им да ги видят, даже братът на Сумитра беше поканила. Гена и се извини пред всички и тя и прости.

# 716
Аз специално останах разочарована Winkбях останала с впечатление,че Сандия говори повече неща  Crazy а то.."Сурадж..и аз те обичам..много те обичам".. Hug Heart Eyes Laughing
но наистина двамата са прекрасни,просто приказка..самата игра на двамата освен всичко останало е и в изражението на лицата им..само с поглед си казват хиляди неща.. Peace bowuu  chef txtloves Two Hearts  loveuuu  Kissing Heart Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Heart Eyes Laughing Laughing Laughing Heart Eyes Laughing

newsm51 txtloves txtloves  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts

Софи, Аз въобще не съм разочарована  Wink Точно тези думи чаках отдавна и те са си най-важни! Първо Сандия показа на Сурадж по най-прекрасния начин с изненадата, че го обича, а после му го каза и на японски и на индийски. По-важното е останалото - погледите им - как се затичаха един към друг и се прегърнаха!!! И най-вече всички техни уникални моменти след това - толкова пъти сме ги коментирали и сега изтръпнах от удоволствие докато ги гледах. Наистина двамата са невероятни заедно ...  txtloves txtloves txtloves  Kissing Heart Two Hearts Two Hearts smile3521

Благодаря ти за красотите, които си пуснала ...  Two Hearts Two Hearts Two Hearts Flushed  Hands Clap

Бубе, благодаря и на те за подробния превод на епизодите по Войо! Наистина са уникални ...
  Heart Eyes Heart Eyes

# 717
Мерси, Бубе, това го знам (не съм изпускала серия на Булката  Blush), но понеже търча по детето и чат-пат пропускам моменти. Та баш това на сватбата на Гули съм го изтървала. Grinning Все едно де, важното е, че днешният ден приключи супер позитивно, като изключим кретенското поведение на Джаго, ама това не е новина. Simple Smile

# 718
Софи, Аз въобще не съм разочарована  Wink Точно тези думи чаках отдавна и те са си най-важни! Първо Сандия показа на Сурадж по най-прекрасния начин с изненадата, че го обича, а после му го каза и на японски и на индийски. По-важното е останалото - погледите им - как се затичаха един към друг и се прегърнаха!!! И най-вече всички техни уникални моменти след това - толкова пъти сме ги коментирали и сега изтръпнах от удоволствие докато ги гледах. Наистина двамата са невероятни заедно ...  txtloves txtloves txtloves  Kissing Heart Two Hearts Two Hearts smile3521

Благодаря ти за красотите, които си пуснала ...  Two Hearts Two Hearts Two Hearts Flushed  Hands Clap

Рокси   bouquetне ме разбирай буквално..Сандия и нищо да не беше казала пак е ясно ,че е влюбена ,толкова е щастлива когато е около Сурадж Heart Eyes Laughingзатова допълних че са прекрасни Hug всичко в тях ми харесва..а любовта им сега започва с пълна сила,знаеш какви невероятни серии ни чакат..!   Hug txtloves

Heart Eyes

Heart Eyes Heart Eyes

Последна редакция: ср, 25 фев 2015, 18:47 от soffita

# 719
  • София
            txtloves newsm76  loveuuu Момичета само влизам за  да кажа,за серията в Индия,че Сандия ги постави на място всичките!!! newsm10
Браво на нея smile3501 По късно ще се включа пак smile3521 txtloves Two Hearts newsm62

Общи условия

Активация на акаунт