87th Academy Awards OSCAR'2014 – тема 2 – малко остана да чакаме

• 18 467
  • 762
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Мячик, готово Simple Smile
надявам се, че ще има интерес, някои неща може да са ясни, но има не малко неясни неща и фактори, както и обичайните препъни камъчета Wink

Обаче се опасявам, че пуснатата 'форма' ще се загуби сред страниците и не знам сега как да се процедира.
Остава си на тази страница и хората трябва да запомнят, да се пусне в отделна под тема или най-удачното според мен, хем да си остане тук, хем да копираш 'формата' и да я сложиш на 1 стр. в основната ти тема или под нея, така всеки отворил за първи път темата ще я види най-отпред на 1 стр.

# 46
Няма ли да е по-добре ако се копира само избраната опция под категорията?

# 47
  • с трима мъже :)
мдааааа
не само аз съм разочарована от Бърдмен  Peace

Still Alice още не съм го гледала, а искам Simple Smile
Откъде мога да си го смъкна?

Сега видях, че снайпериста са го пуснали в замунда  newsm44

# 48
  • Once there was a Hushpuppy...
Ами то, този Бърдмен сякаш трудно се харесва Peace
Както и още няколко от предложените за най-най заглавия на годината.

# 49
  • София
Тази вечер ще гледам Снайпериста  Simple Smile Вече без големи очаквания  Laughing

# 50
Аз не знам на някой да не се хареса Снайпериста Peace
Да, Гала има го от една седмица даже.

За актриса не мога още да гласувам, не съм изгледала всичко Rolling Eyes И за поддържаща също.
За актьор гласувах за Бени.
За филм за Игра на кодове.
За режисьор - на Хотела
За поддържащ актьор също се чудя Thinking Клоня към Итън Хоук...

Последна редакция: сб, 07 фев 2015, 15:56 от Hushpuppy

# 51
  • София
мдааааа
не само аз съм разочарована от Бърдмен  Peace

Still Alice още не съм го гледала, а искам Simple Smile
Откъде мога да си го смъкна?

Сега видях, че снайпериста са го пуснали в замунда  newsm44

http://zelka.org/catalogue.php?search=still+alice&catalog=movies Заповядай  Hug

# 52
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Аз съм с резерви.

# 53

На мен не ми хареса, Hushpuppy. Скучен ми беше, не догледах.

Birdman обаче ми хареса. Грабна ме и ми беше интересен. Особено с начина си на заснемане, затова за режисьор номинирах Иняриту.

Като сме на тема Birdman, ето и алтернативен край:

The Original 'Birdman' Ending Revealed and It Was to Feature Johnny Depp?  Laughing

# 54
Да,да, Джой, може.
Аз останах доволна от филма и е такъв който обичайно се харесва на повечето хора. Не вярвам да е имало на къде повече да се надскочи показаното във всяко отношение Peace Един вид поставената задача е изпълнена точно и ясно Wink

Въпрос на възприятия, Криста Peace - сега прочетох, че на теб не ти е харесал, докато пишех.
Както при мен стана с Бърдмен, ужасно скучен ми беше той. Много меко се изказах за него в другата тема, но тук ще си позволя да споделя, че ми беше досаден Rolling Eyes
А, по повод начина на заснемане, за мен беше неприятен. То, аз и не разбирам от операторска работа.
Но, вече ти, ако се интересуваш професионално или това ти е сфера на работа, естествено би могла да го оцениш Peace И харесаш в случая.

Последна редакция: сб, 07 фев 2015, 16:14 от Hushpuppy

# 55
  • Ænima/Albuquerque
Бърда беше уникално заснет, затова и аз гласувах за Иняриту за режисьор. За съжаление, обаче, това не можа да спаси филма за мен.

# 56
  • вятър в маслините, вятър над хребета
На мен ми беше натоварващ визуално Birdman. Може да е невероятно майсторство да си построиш филма като един непрекъснат кадър, но на мен ми дойде в повече да зяпам гърбове и задници в задкулисие.

# 57
  • София
И на мен ми хареса как е заснет Бърдмен. Това и актьорската игра (даже се чудя дали да не гласувам за Майкъл Кийтън  newsm78 ) бяха единственото , което ми хареса във филма. П.с. лично за мен , миналогодишните претенденти бяха в пъти по-добри.

# 58
  • с трима мъже :)

Благодаря ти  Hug
Отивам да тегля, докато гледам снайпериста...

За Бърдмен - трябва да спечели награда за операторско майсторство и това е. Докато го гледах, колкото ми беше скучен и не ми харесваше, толкова пъти коментирах на мъжа ми да гледа как "върви" камерата. На мен ми хареса. Верно е малко световъртеж, но пък си е майсторство и е идейно  Peace
Режисурата май си е за Бойхууд или за Хотелът (него го гледах отдавна и го позабравих вече)

# 59
  • София
Няма ли да е по-добре ако се копира само избраната опция под категорията?

Е, може и така разбира се.

Общи условия

Активация на акаунт