Бебе Михаела ни е на късмет и ведро продължаваме напред! Термин АПРИЛ - Тема 13

• 29 332
  • 738
  •   1
Отговори
# 660
Мале Ейми златни ръце бре жена! Браво! Вени ЧРД! а малката ще е толкова изтуфана за изписването Heart Eyes чак ми се прииска да имам и момиче някой ден!

За Икеа тъпо е че няма доставка. Вариянт е някой познат от София да ви го купи и изпрати по куриер. Иначе нещата са им качествени и наистина евтини.
За тия  списъци за болниците... Пак ли... Да си замълча ли  Blush Mr. Green #2gunfire #Cussing out аааа тресат ме хормони главата ме болеше цял ден отказах се накрая и глътнах един парацетомол.
Всички ни тресат хормони миличка,не си единствена. smile3506

# 661
Здравейте момичета, по въпроса с лампите аз мисля да си купя направена от хималайска сол, моя позната много ми я похвали и каза, че дори била и полезна, а като гледам не са и много скъпи вървят по 25-30 лв, та така де аз съм се ориентирала към такава.

А за момичетата в  ремонт напълно ви съчувствам и във нас е лудница но поне вече му се вижда края кухнята е готова, остана малко пребоядисване на коридора и на спалнята  и ще мога да си отдъхна от ремонти Simple Smile

Охх моля ви утре стискайте палци да взема и последния изпит, че толкова трудна сесия не съм имала, това бреммения мозък било много опасно нещо ... ти учиш, то нищо не помни  Laughing Grinning Laughing

# 662
Май май като поизлязохме повечко хора в болничен, темата почна да се пълни скоростно. Да питам има ли желаещи да пуснат новата тема? Имате 5 страници да проявите ентусиазъм  Grinning.

Снощи и аз спах ужасно, освен болки в таза, ми е запушен и носа от някаква гадна хрема. Днес не можах да поспя следобяд, защото се опитвам да науча някаква сложна плетка (сложна, сложна, главицата ми е затъпяла). Та защо ви го казвах това  newsm78, май просто да се оплача...
Хубава вечер, моята скиорка се завърна, и трябва да й обърна внимание!

# 663
  • София
Абе, момичета, какво правим:) Аз само преди няколко дни пуснах тая тема;)
Ок съм да пусна и новата, може сега едно заглавие вдъхновено от тиквичките да сложим:)

Amy lee - жестоки неща!!!! Страхотни са!

Аз мислех да пиша също с оплакване, че днес нещо така ми се е прещипало долу ниско в дясно, мускул ли, сухожилие ли, че едвам ходя докато се раздвижа... Ама мрънкането ми се секна от нещо страхотно:) Едно от момичетата от танците, с която си станахме по-близки ми звънна да ме чуе и ми се закани, че ще дойде да ме вземе другата седмица и да ме замъкне в читалището:) Аз нали спрях да шофирам и не съм ходила да ги видя от Коледа. То, въпреки че ми е на 20минути, ми е далече за пеша или рейс - тъмно е, пусто е, а Мм ми се свиди след вечеря да го карам да ме разкарва и да ме взима после в 22ч. Та така, на групата й е домъчняло за мен, много се трогнах;)

# 664
Аз във връзка с лампите, но не нощни, да ви попитам в Бг срещали ли сте нагряваща лампа за бебето? В Германия    това е едно от задължителните пособия за бебе, тук никой не говори за тях, а и не съм ги виждала по магазини. Днес бях в Шейново и казаха, че бебешките  легълца, където слагат бебето непосредствено след като се роди ги отоплят с лампи, но дали са същата технология...
Термолеглата по болниците са като цяло заместител на това да лежи бебето върху теб...

Стана ми интересно и проверих за какви отоплителни лампи става въпрос, доколкото разбирам, се има предвид нещо, което отоплява по време на смяна на пелената. Първо че нашите бебета са пролетни, та надали ще е толкова студено, а според годината, може и до 1-2 месеца да почне лятото, второ, че в Германия препоръчват да се поддържа дневна температура от 20 градуса и нощна от 16-18 градуса при бебе, а по мои наблюдения в България се държат поне 23-25 градуса при което наистина няма голяма нужда от допълнително затопляне.

Последна редакция: чт, 12 фев 2015, 20:48 от ada_smiles

# 665
Днес бях при доки уж за болничен за едни 4 дни, пък направо ми пусна 45-дневния и изместихме термина с няколко дни. Та от утре съм официално в майчинство bowuu. Сега имам да пускам доста изследвания дано да смогна утре с всичко и да приключваме вече с документацията. Някаква идея колко струва да си пусна изследването за кръвна група? Само за него май не са ми пуснали направление и да знам колко да си доплатя. И още един въпрос – направление за очен от АГ-то или от личния трябваше да взема? Забравила съм вече какъв е реда Blush.
Нощна лампа ще ползваме докато се буди през нощта да яде бебето. Няма как да храня на пълна тъмнина, нито да сменя памперс. А пък все си мисля, че ако изведнъж я запаля през нощта, съвсем ще се разсъним и двете. А ТВ не гледам и не смятам да облъчвам бебето докато спи Peace.
За спането – слагах по гръб и извъртах само главичката. Това по съвет на нашата лекарка, но дори и в родилното така ги слагаха всички бебета и не е имало проблем.
Еее Вени, сега се замислих, че пристигнаха точно за рождения ти ден Party. Едно хубаво нещо да излезе от цялото забавяне с тия пощи Hug

И напоследък се замислих, че не съм оплела нищо за моето мъниче, пък и времето май няма да е много за плетени дрешки и реших да правя ей такива неща за каката и бебето:

# 666
  • Бургас
Нямаш ли кръвна група от предният път?

# 667
  • Под кленовите дървета
Абе, момичета, какво правим:) Аз само преди няколко дни пуснах тая тема;)
Ок съм да пусна и новата, може сега едно заглавие вдъхновено от тиквичките да сложим:)

"Месец Февруари Априлчето преполови, мама Тиквичка роди" ....телеграфно едно такова

# 668
Нямаш ли кръвна група от предният път?
Нямам представа къде е документа, най-вероятно съм го забутала някъде. Аз я помня, но май я искаха и черно на бяло написано някъде Thinking

# 669
Лампа няма да купувам, имам една нощна, която е с копче за включване от  което се регулира силата на светлианта. Тая въртележка за над леглото мисля и нея да я поотложа и ако някой пита какво искам, да си поискам. Само ще се надявам да не е някой безумен и шумен кич подаръка.

Днес си направих слинг - след много обмисляне си купих 2.3 м плат, еластичен и след още много обмисляне го нарязахме,а той взе че се получи newsm44. Сега баба го наплита по края, остава само една емблема да му измисля за средата. Много съм доволна от резултата

Ейми - мисля, че ги искат черно на бяло за кръвната група, а за очен на мен Аг-то ми издаде направлението!

# 670
  • Бургас
Искат,да. Не картончето,ами големият лист. Направлението тогсва ми го даде АГ

# 671
  • Пловдив
Аз си имам Луната от Икеа. Много е тъпо това с доставката. Ако имаше, щях всяка седмица да имам доставки хаха. След като се оплаках одеве от мъжо и след една реч, която му дръпнах, вече съм в 21 век - имам си прахосмукачка. Модерна вещица хаха. Интересното беше, че му говорих за прахосмукачка и огледало, та ми взе само прахосмукачка... приех го като намек Joy

# 672
  • Под кленовите дървета
Тази нагряваща лампа никога не съм я чувала...като цяло в Бг ги пертопляме бебетата.

За болките, намерих някъде едно упражнение и ми помага. Заставате на колена и ръце и изпъвате едновременно ръка и срещуположния крак. Аз правя това, след което изпъвам по диагонал.
После се изгърбвате като котка и по желание съскате по мъжа Joy

То тъпо звучи, ама помага.

# 673
СМЕХОРАНИ благодаря ти за инфото и желанието за съдействие, но вече е късно. За следващият път ще си знам правата Peace
AMY_lee- как ги правиш тези красоти? Crazy  Да знаеш, че ще поискам да ме научиш Whistling

# 674
  • София
Ейми, ако си пазиш епикризата от изписването миналия път, най-вероятно е там, тъй като това лисче е основен документ при приема за раждане.
Ние нямаме телевизор в спалнята, така че ще пускаме нощната лампа.
Момичета имайте в предвид, че болките в кръстта могат да се засилят от залинели черва и запек.

Общи условия

Активация на акаунт