Организация за шкафове, гардероби, дрешници - тема №5

• 245 197
  • 740
  •   1
Отговори
# 345
Контеса , много добре организирано и много уютно у вас.Браво !

# 346
Маркит, мерси.  Blush
Аз май изтрих снимките си тук, ти къде ги видя?  Wink

Показвам релсите в гардероба на детето, защото на тях имам снимки. И на неоправените й играчки отдолу Simple Smile
Скрит текст:

В чекмеджетата са сортирани по вид потничета, тениски, бельото, клинове, чорапи и чорапогащници, дрехи за дома, пижами и костюми за игра.

Последна редакция: пн, 04 апр 2016, 23:14 от Анонимен

# 347
Маркит, мерси.  Blush
Аз май изтрих снимките си тук, ти къде ги видя?  Wink

Ааа обърках темите , в темата за тоалетките май . Rolling Eyes
Където и да е , много ми хареса.Стилово е точно  по мой вкус . Peace

# 348
Ясно, мерси  Blush

# 349
НСЧ и ти пусни ако може малко снимки , че ми е много трудно да си го представя това как аджеба изглежда реално това ? Praynig newsm78
Ето:
Скрит текст:

В другото го направих на 2 етажа от дясната страна, те се изтеглят като на горната снимка:
Скрит текст:

Оставих и в двете гардеробчета по един неизтеглящ се лост - за тежките неща, изтелгящите се стават за по-леки.

Последна редакция: вт, 05 апр 2016, 15:55 от Не се сърди, човече

# 350
Много ви благодаря момичета !Сега вече си го представих . Hug bouquet

# 351
НСЧ,
много практично и красиво си го направила. Hug
Харесват ми и гардеробите ти, понеже са от дърво.
Ти ли си ги боядиса от външната страна?

# 352
И аз много харесвам дървото  Simple Smile
В детската не, защото още не се занимавах с тези неща тогава, така ги поръчхме:
Скрит текст:

Но съм боядисвала други от този тип и става със също толкова здраво покритие Simple Smile
Скрит текст:

# 353
И белите са красиви. Предполагам, че отдолу е пак само дърво, а не талашит.
На коя фирма са?

# 354
Забравих за какво влязох в темата Mr. Green търся твърди разделители за чекмеджета. Гледах някакви по нета, но се чудя стабилни ли са, ако имате опит в някои пишете, че тези меките ме изнервят ужасно  Crazy
Тези левите намерих, но ми се струват нестабилни, в дясно ми харесват повече, но пък не намирам къде се продават.
Скрит текст:

Mirella_, всичко е дърво. Фирмата е случайна, не нещо известно, а втория гардероб и шкафа в хола са 2 ръка за смешни цени (20-60 лв.) Simple Smile

# 355
НСЧ, аз използвам левите от Икеа. Не са от най-стабилните, да. На мен ми вършат работа за по-леки неща от сорта на бельо.

# 356
Значи правилно съм ги заподозряла  Mr. Green за моето чекмедже ще станат, но за това на мъжа ми и детето трябва нещо по-железно, че ще го разместят на първото отваряне  Crazy

# 357
  • София
Не се сърди,човече, провери на места където предлагат аксесоари за кухненски чекмеджета.Водят се разделители за прибори.В Салекс съм виждала такива,но не помня цената.

# 358
Видях ги, но видях и цените им  Mr. Green понеже са за кухни са от по-издръжливи материали, някои даже от стомана, което ги оскъпява доста. За предназначението си са ок като цени, но за чорапи не ми е оправдано да дам толкова пари...

Но поне видях, че има каквото търся, просто в България не го намирам.
Нещо такова  Simple Smile

# 359
  • София
Това няма ли да свърши работа?

Общи условия

Активация на акаунт