Организация за шкафове, гардероби, дрешници - тема №5

• 245 298
  • 740
  •   1
Отговори
# 285
Да знаете магазин онлайн с голямо предлагане на правоъгълни кошници и панери? Трябват ми с определени размери, а освен в икеа и юск не се сещам къде да търся другаде Embarassed
Джъмбо.  Grinning

# 286
Да знаете магазин онлайн с голямо предлагане на правоъгълни кошници и панери? Трябват ми с определени размери, а освен в икеа и юск не се сещам къде да търся другаде Embarassed
Джъмбо.  Grinning
Vivre. Много често пускат кампании свързани с организиране на шкафове.

# 287
В Айко също има https://www.aiko-bg.com/index.php?show=p&sgid=60 .

Последна редакция: ср, 18 ное 2015, 09:35 от papi6

# 288
papi6, редактирай линка, че изкарва да не казвам какво Joy

# 289
  • Бургас
Благодаря Ви!

# 290
Момичета, знаете ли в кой магазин в София (не онлайн) мога да намеря такъв модел кутии за обувки - имам в предвид - стабилни, твърди и прозрачни пластмасови кутии, с дупка, за да влиза въздух, за предпочитане е да не са от сглобяемия се тип. Такива бях виждала преди време в "Джъмбо" (може би все още ги има там, не знам), но цената беше доста висока, по спомен - нещо от порядъка на 10 лв. / кутия. Rolling Eyes

# 291
Малко със закъснение пущам снимки на мойта организация на обувките + и тази на чантите.
Кутиите с обувките и снимките.

Такива кутии откъде мога да купя?

# 292
  • София
Малко със закъснение пущам снимки на мойта организация на обувките + и тази на чантите.

Това не са ли "оригиналните" кутии, с които се купуват самите обувки? На такива ми приличат. Thinking

# 293
Точно такъв модел кутии съм виждала в почти всеки магазин за обзавеждане, в "Джъмбо" също. Проблемът е, че лично на мен ми се струват нестабилни, понеже са от сглобяемия се вид, доколкото знам. Снимките вероятно дамата си ги е добавила сама. Peace

# 294
Скрит текст:

Имам такива, закупени от jysk, май и в джъмбо има Simple Smile. Стабилни са, съхранявам коледна и великденска украса в тях Simple Smile Онлайн намирам в този магазин.

# 295
  • София
Момичета, знаете ли в кой магазин в София (не онлайн) мога да намеря такъв модел кутии за обувки - имам в предвид - стабилни, твърди и прозрачни пластмасови кутии, с дупка, за да влиза въздух, за предпочитане е да не са от сглобяемия се тип. Такива бях виждала преди време в "Джъмбо" (може би все още ги има там, не знам), но цената беше доста висока, по спомен - нещо от порядъка на 10 лв. / кутия. Rolling Eyes
В Джъмбо са два размера по-скъпите май бяха около 6 лв.

# 296
  • ENGLAND

Това не са ли "оригиналните" кутии, с които се купуват самите обувки? На такива ми приличат. Thinking

Не знам откъде в България може да се купят, аз съм в Англия. Не са оргиналните кутии, тези са прозрачни, продават ги в магазините за всичко, стабилни са, може да се слагат една над друга. Имам и за ботуши, най-горе на снимката се виждат.

# 297
В Джъмбо са два размера по-скъпите май бяха около 6 лв.

Точно до преди малко бях в "Джъмбо" и точно щях да напиша, че кутиите в действителност са по-евтини, отколкото съм ги запомнила, което е супер, разбира се. Grinning

# 298
  • София
Скрит текст:

Не знам откъде в България може да се купят, аз съм в Англия. Не са оргиналните кутии, тези са прозрачни, продават ги в магазините за всичко, стабилни са, може да се слагат една над друга. Имам и за ботуши, най-горе на снимката се виждат.
Сега се загледах - прозрачни са, преди ми си видяха черни  Crazy не знам защо.
Отговорили са вече - в Джъмбо ги има.

# 299
  • Варна
НЯкой беше питал май наскоро, да попитам и аз. Имам такива малки пакетчета поне 20 различни отворени и ми е много трудно да ги съхранявам в удобно и практично място, и да ни ги ровя всеки път като търся нещо. Та ако имате нещо в предвид.....

https://www.dropbox.com/s/pjvpd7i9m8c9lon/20151123_175356.jpg?dl=0

Общи условия

Активация на акаунт