Организация за шкафове, гардероби, дрешници - тема №5

• 245 223
  • 740
  •   1
Отговори
# 420
Момичета, търся някакви кутии(прозрачни или непрозрачни) за под леглото в детската, в който да съхранявам дрехи/ играчки. Височина до към 25 см. Гледах в джъмбо, но не ми харесаха особено. В интернет все някакви скъпи намирам, а ми трябват 3-4(в зависимост от ширината им)
Аз за под леглото си накупих от ИКЕА Кашончета-кутия с капак.
http://www.ikea.bg/secondary-storage/Small-storage/Storage-boxes … -boxes/2401/3532/

# 421
Ползвам от меките, тези, обаче ги премстих над гардероб. Под леглата ми пречеха на чистенето и откачах като трябва да ги вадя всеки път.

# 422
Благодаря за идеите. Ще ги прегледам

# 423
  • Бургас
Искам да ви споделя какво възнамерявам да си купя за организация на обувките си. Да не ги слагам в кутии, но в шкафа да не са една върху друга. Какво ви е мнението?

https://www.google.bg/search?q=Plastic+Shoe+Storage+holder+Rack+ … KHUVYBBIQ_AUIBigB

# 424
  • Русе
Честно казано и аз съм се замислила за такива за обувки. Не познавам обаче никой, който да ги ползва и нямам отзиви.

harley.quinn, за шкаф или за бюро отгоре, защото аз търся за бюро - 50 см широки, но около 1 м дълги. Не намирам обаче такива.

# 425
За да не е гол запис подреждане на шапки и чанти

# 426
Искам да ви споделя какво възнамерявам да си купя за организация на обувките си. Да не ги слагам в кутии, но в шкафа да не са една върху друга. Какво ви е мнението?
Като изключим тези с токчетата, другите като ги сложиш подметка към подметка си стоят сами. Т.е. добра е идеята, но ми се струва неоправдано финансово...

Миналата седмица и аз се ядосах на вечно мотаещите се обувки и поръчах  дървени етажерки, планирах да са една до друга, но ми се видя, че заемат много място, затова ги обърнах една в/у друга и срязах последния ред, за да се изравни с шкафчето.
А това шкафче се оказа голяма глупост, само 9 чифта побира, иначе място много  Stop много ме е яд на него, но при ремонта не го местихме и сега отзад няма тапет, т.е. до следващия ремонт трябва да седи там да пази.
Скрит текст:

# 427
пънче-мънче, rumy.ci, благодаря за отговорите!
Подобна подложка видях, но ми се искаше да е гумена, ще се хлъзга. Тези в джъмбо ги зная, но са малки 50 см, търся метър на метър.
Май ще мина на мушама и сега въпросът е по-плътна, напълно прозрачна, без никакви шарки мушама е виждал някой някъде?
В Юск.

# 428
  • Австрия
А това шкафче се оказа голяма глупост..

В подобен шкаф за обувки си складирам чантички и торбички (луксозни хартиени и не толкова, найлонови в най-различни размери вкл. и 'торбички', в които се подарява алкохол.. и в едно от общо 4-те отделения - чадъри и дъждобрани) - много е удобен за целта! С обувки така и не го пробвах..  Laughing

# 429

https://www.google.bg/search?q=Plastic+Shoe+Storage+holder+Rack+ … KHUVYBBIQ_AUIBigB
Суперско е това! Аз имам подобни от Джъмбо и побираме 2 пъти повече обувки така. Много съм доволна.

# 430
  • София

Суперско е това! Аз имам подобни от Джъмбо и побираме 2 пъти повече обувки така. Много съм доволна.

Кристалин, от българското Jumbo ли са, може ли снимка?

# 431
От България, да. Ето такива, само че черни.

# 432
  • София

Страхотно, много благодаря!  bouquet

# 433
Да сте виждали някъде, евтин, къс, висящ органайзер за врата с джобчета? Изключвам Джъмбо и Икеа, там не ми харесаха. Както и да знаете магазин в София подобен на Джъмбо с такива джунджурии, на такива цени и така голям?

# 434
  • Бургас

благодаря, ще отида до ДЖЪМБО

Общи условия

Активация на акаунт