Пазаруване от Aliexpress.com 43

• 68 121
  • 725
  •   1
Отговори
# 585
  • Варна
Момичета знам че е задавано милион пъти ,но ми е спешно как се търси по марки в сайта знам че беше нещо съкратено но него намирам  ooooh!

# 586
как се търсят блузки или еднакви тоалетчета за мама и бебе  Peace
пробвай с family clothing sets или sets for mother and kid baby   ...... нещо такова

# 587
Момичета знам че е задавано милион пъти ,но ми е спешно как се търси по марки в сайта знам че беше нещо съкратено но него намирам  ooooh!
Копирам от първата страница на темата:
Скрит текст:
Repliki
Adidas - Adey / Adi / Addas/
Alpinestars - A STARS
Asics - ASKS
Burberry - BUR / Berry
Calvin Klein - C K
Chanel - CC
Diesel - Die / Dies / Diezel / Dsl
Ecko - Rhino
Emporio Armani - A X / E A
GAP - G A P
Hollister - H C O / Hollistes / Hollistants
Lacoste - Crocodile / Croc
Louis Vuitton - L V
Mizuno - MZ
New Balance - N shoes
Nike - NK
Oakley - O
Prada - Pra / Prad / Prd
Puma - P-U-M-A
Ralph Lauren - Horse / R L
Ray Ban - RB
Rolex - ROLE
Tommy Hilfiger - Tommis
Yves Saint Laurent - Y S L
Zara - Zar / Za
philipp plein-Philpp, philippe,Philipp

Relógios:
Armani – AR, Ea7
Citizen - AT/BR
Diesel - DZ
Hugo Boss - HB

# 588
  • Някъде там
как се търсят блузки или еднакви тоалетчета за мама и бебе  Peace
пробвай с family clothing sets или sets for mother and kid baby   ...... нещо такова

http://www.aliexpress.com/wholesale?catId=0&initiative_id=AS … d+baby+girl+dress

или mother and daughter dress

# 589
Благодаря ви  Peace

# 590
Тези дни ми пристигнаха още няколко неща Simple Smile
http://www.aliexpress.com/snapshot/6487113712.html?orderId=65725849162844 - собственикът им е много доволен.
http://www.aliexpress.com/snapshot/6489780464.html?orderId=65757175082844 - много хубаво! Надписът си е Адидас. Качеството е перфектно.
Получих и още едно екипче с лого Адидас, но продавача е изтрил обявата. Качеството никак не е хубаво - супер тънка материя и размера не отговаря.
Комплектчето на Адидас за каква възраст е вашето и отговаря ли си размера?Памучно ли е наистина?
Отговаря си - взех 7-ца. Детето ми е на 7 г., лятото ще му е идеално. Материята е памук, много мекичка и едновременно с това достатъчно плътна. Едно към едно със снимката в сайта.
Жалко, че вече не се продава  Sad

# 591
Здравейте момичета,
имам един въпрос (предварително се извинявам ,ако вече е обсъждан)...
Вече година поръчвам от Али и винаги получавам нещата си в близкия пощенски клон по местоживеене.....Сега обаче,работното ми време съвпада с това на Пощата до вкъщи!
Та въпроса ми е дали е възможно да посоча адреса за доставка на Централната поща в града?Единствено тя работи в събота!
Звънях за да попитам и от там ми казаха,че единствения вариант е пратката ми да е "до поискване"!
Да обаче как да го опиша това пред Али......някой от Вас посочвал ли е адреса за доставка да е същия като на Пощенския клон?
Предварително Благодаря!

# 592
Дай адреса си на работа или друг измислен адрес който се обслужва от централна поща но при 2-ри вариант няма да ти идват известията Според мен трябва да има адрес евентуално ако не можеш на работа дай на познати или приятели които живеят в центъра, друго не се сещам.

# 593
  • у нас
Дай адреса си на работа или друг измислен адрес който се обслужва от централна поща но при 2-ри вариант няма да ти идват известията Според мен трябва да има адрес евентуално ако не можеш на работа дай на познати или приятели които живеят в центъра, друго не се сещам.

Как ще даде измислен адрес? Нали там ще се носят пратките. Ако има пратки с непроследим номер, няма да може да се ориентира кога ще дойдат, а директно ще се носят на адреса, който е изписан върху тях. Да, може да дадеш адрес на работа. Но има и друг вариант - може друг от твоето семейство да ти взема пратките. Отзад на известието има пълномощно. Аз понякога като не мога да отида лично да си взема пратката пращам някой роднина и му давам моята лична карта.

# 594
  • Варна
запис ,харесах си телефон Grinning

# 595
  • Казанлък
tania_dineva
Кой пощенски код пишеш във адреса? На твоята пощенска станция или на централната поща?
Не знам дали това играе значение,но аз пиша основния код на града и пратките винаги пристигат в централната поща.

# 596
  • Някъде там
Здравейте момичета,
имам един въпрос (предварително се извинявам ,ако вече е обсъждан)...
Вече година поръчвам от Али и винаги получавам нещата си в близкия пощенски клон по местоживеене.....Сега обаче,работното ми време съвпада с това на Пощата до вкъщи!
Та въпроса ми е дали е възможно да посоча адреса за доставка на Централната поща в града?Единствено тя работи в събота!
Звънях за да попитам и от там ми казаха,че единствения вариант е пратката ми да е "до поискване"!
Да обаче как да го опиша това пред Али......някой от Вас посочвал ли е адреса за доставка да е същия като на Пощенския клон?
Предварително Благодаря!
Според мен по-добре да изпращаш някой твой познат да ти взема нещата ако има възможност!  Има си пълномощно на гърба на бележката

# 597
  • Бургас
Абе аз ли все уцелвам продавачи, чиито поръчки пътуват по 2 месеца. Аман вече  #Cussing out Или не идват или пък ги пускат тези пратки с камилите  newsm61
Като чета и във фейсбук групата все за по 2-3 седмици и са Ви тук поръчките  Crossing Arms

# 598
Ааа, на мен също в повечето случаи ми се изчаква чакалото  Mr. Green Не мога да намеря темата за проследяване, че имам една пратка, която пише че пътува за Перу  Shocked

# 599

Как ще даде измислен адрес? Нали там ще се носят пратките. Ако има пратки с непроследим номер, няма да може да се ориентира кога ще дойдат, а директно ще се носят на адреса, който е изписан върху тях. Да, може да дадеш адрес на работа. Но има и друг вариант - може друг от твоето семейство да ти взема пратките. Отзад на известието има пълномощно. Аз понякога като не мога да отида лично да си взема пратката пращам някой роднина и му давам моята лична карта.
Ами просто е ще даде измислен адрес и ще наминава в пощата всяка седмица- така нищо няма да се изгуби може да се уговори и със служителката че ще минава и да не й пращат известия, а нали се вписва и телефон. Може да помоли да й звънват дори само да я набират и тя да минава да си вземе пратката, като им запише номера за да знае че те звънят.
А за пълномощно има ограничение мисля до 2-3 пратки в годината да ти ги вземе друг, така че един момент ще почнат да ги отказват да ги дават. Много зависи от служителите Върви и говори с тях за да не ти се изгубят пратки в един момент.

Общи условия

Активация на акаунт