Пазаруване от Aliexpress.com 43

• 68 143
  • 725
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Реших да се ограмотя и аз с този сайт и влизам и виждам последните две страници обсъждате гъбите-чудо. Аз ги ползвам от 100 години (наистина не помня от кога), но си купувах от израелските, които се намират на много места в София, а от известно време си ги купувам от Jumbo. Вие наистина ли поръчвате и чакате доставки за гъбите точно, вместо да си ги вземете от магазина или аз нещо пропускам  Thinking Или с други думи за 7 долара колко гъби идват?

# 91
  • на морето
Реших да се ограмотя и аз с този сайт и влизам и виждам последните две страници обсъждате гъбите-чудо. Аз ги ползвам от 100 години (наистина не помня от кога), но си купувах от израелските, които се намират на много места в София, а от известно време си ги купувам от Jumbo. Вие наистина ли поръчвате и чакате доставки за гъбите точно, вместо да си ги вземете от магазина или аз нещо пропускам  Thinking Или с други думи за 7 долара колко гъби идват?

[/quote

100бр. за 7 $

# 92
  • София
dodi мерси, сега вече всичко ми е ясно  Laughing

# 93
Не знам дали се включвам правилно в темата,но имам намерение да поръчам от сайта разни неща но не съм наясно какво точно да гледам при разглеждане на даден продукт.Има страшно много доволни от този сайт, а има и с много негативно отношение.Най много се опасявам да не ми изтеглят парите  не че са кой знае колко.Ако може и на лично съобщение за да не занимаваме останалите.

# 94
  • Bulgaria
И на мен ми е чудно каква е схемата с тези почивни дни по празниците им - мислех, че всички ще почиват, а вчера и миналия ден имам шипнати три поръчки  newsm78  а дали наистина са ги пратили и кога ще пристигнат май е друг въпрос...

# 95
Имат ли номер за проследяване? Ако имат реален номер значи всичко е ок. Просто си следете срока.

# 96
  • Beyond the stars
Не знам дали се включвам правилно в темата,но имам намерение да поръчам от сайта разни неща но не съм наясно какво точно да гледам при разглеждане на даден продукт.Има страшно много доволни от този сайт, а има и с много негативно отношение.Най много се опасявам да не ми изтеглят парите  не че са кой знае колко.Ако може и на лично съобщение за да не занимаваме останалите.

Който го е страх от мечки, не ходи в гората  Laughing Не знам как да отговоря по друг начин.
Да чукна на дърво, нямам непристигнала поръчка. Но не поръчвам от продавачи без рейтинг, отзиви за продукта или с рейтинг под 95%. За това дали си доволен, зависи от очакванията - когато поръчвам дреха за 5$, очаквам дреха за 5$  Laughing
Относно парите - и сайтът и банките имат необходимите защити. Ако е такъв проблем, направете си отделна карта само за това  Peace

# 97
  • София
Някои поръчвал ли е това или нещо подобно:
http://www.aliexpress.com/item/women-autumn-winter-thick-casual- … d/2028663975.html

# 98
Карта си извадих но ме притеснява как да разбера че търговеца е коректен /диаманите или медали те/са важни .Броя на сделките които има даден артикул или коментарите към него.Всичко това ли се гледа.И не на последно място това окончателната сума ли е която е написана да не стане допълнително оскъпяване след влизането му в Б-я на дадената стока.Мисълта ми е даден продукт дане стане златен.

# 99
  • у нас
Карта си извадих но ме притеснява как да разбера че търговеца е коректен /диаманите или медали те/са важни .Броя на сделките които има даден артикул или коментарите към него.Всичко това ли се гледа.И не на последно място това окончателната сума ли е която е написана да не стане допълнително оскъпяване след влизането му в Б-я на дадената стока.Мисълта ми е даден продукт дане стане златен.

Първият пост е много важен да се прочете!

# 100

Къде точно

# 101

Къде точно

тук

# 102
  • Beyond the stars

Всичко гореизброено се гледа + четат се отзивите за конкретния продукт.
Единственото, което може да оскъпи е евентуално ДДС и/или мито, за което пише в първия пост  Peace

# 103
Колко време отнема да се издаде ВИЗА електрон?
Предполагам не може да се използва обикновената дебитна карта?

# 104
Моята електронна карта виза в банка ДСК стана за около седмица-две

Общи условия

Активация на акаунт