Пазаруване от Aliexpress.com 43

• 68 112
  • 725
  •   1
Отговори
# 690
Maya76, би ли дала размерите на роклята (ширините - бюст, талия, ханш, и обща дължина)? Ще следя в групата във ФБ за снимки Simple Smile

# 691
Моля за помощ вчера получих телефон Lenovo s90 когато се опитам да включа wifi и плъзна плъзгача той се връща и така  постоянно... Sad

# 692
  • Казанлък
Моля за помощ вчера получих телефон Lenovo s90 когато се опитам да включа wifi и плъзна плъзгача той се връща и така  постоянно... Sad
дай линк към този телефон. Иначе пробвай да го рестартираш

# 693
Maya76, би ли дала размерите на роклята (ширините - бюст, талия, ханш, и обща дължина)? Ще следя в групата във ФБ за снимки Simple Smile
Измерих я, мерките едностранно са: бюст-53, талия /в най-тясната част/ - 44, ханш /в най-широката/ - 54-54см. Материята е еластична, така че ще стане и на доста по-едра фигура, и наистина е доста плътна и не очертава. Аз сега се чудя един или два номера по-малка да си поръчам. newsm78

# 694
  • Някъде там
Измерих я, мерките едностранно са: бюст-53, талия /в най-тясната част/ - 44, ханш /в най-широката/ - 54-54см. Материята е еластична, така че ще стане и на доста по-едра фигура, и наистина е доста плътна и не очертава. Аз сега се чудя един или два номера по-малка да си поръчам. newsm78

Много ли ти е голяма!!Аз като гледам таблицата явно размерите си отговарят!!Така че по лесно можете да прецените!!!Може ли снимка с Вас и роклята !!

# 695

http://www.aliexpress.com/snapshot/6523644991.html?orderId=66106358193908

# 696
Ако си купила телефона на тази цена, че то и в България е толкова, само че поне има гаранция Peace

# 697
Ако си купила телефона на тази цена, че то и в България е толкова, само че поне има гаранция Peace

Дай линк за този телефон на цена 400 лв(без договор).....че най-евтино го намирам за 500-575 лв.
Въпреки, че съм съгласен, че ако този телефон мине митница вече отива на 480 лв.....и разлика от 20 лв не си заслужава чакането от 1+ месеца

# 698
  • Казанлък
http://www.aliexpress.com/snapshot/6523644991.html?orderId=66106358193908

Пробвай да включиш wifi от някое друго място...от падащо меню,например.
При мен това се случва понякога на doogee със bluetooth и се налага просто да го рестартирам. Затова първо ти предложих това да направиш.
Продавача е с висок рейтинг. Можеш да му пишеш за да поискаш съвет. Пробвай да го върнеш към заводските настройки. Ако не стане,може би ще се наложи да се преинсталира...
Иначе това е темата за твоят телефон на 4pda,можеш да питаш хората там: http://4pda.ru/forum/index.php?showtopic=625048
Този форум е още по-добър: http://lenovo-forums.ru/forum/391-lenovo-sisley-s90/

# 699
  • софия
Момичета,колко време трябва да се чака за възтановяване на сумата от продавача,минаха 3 месеца от моят случай.

# 700

Дай линк за този телефон на цена 400 лв(без договор).....че най-евтино го намирам за 500-575 лв.
Въпреки, че съм съгласен, че ако този телефон мине митница вече отива на 480 лв.....и разлика от 20 лв не си заслужава чакането от 1+ месеца
Права си, гледала съм цената с договор  Peace 575 е без договор.
galant до седмица връщат парите, явно нещо не е наред, трябва да пишеш на алито да кажат защо така. newsm78

# 701
Момичета,колко време трябва да се чака за възтановяване на сумата от продавача,минаха 3 месеца от моят случай.
Мисля,че 10 дни беше срока за възстановяване на сума след диспут.Случи ми се само веднъж и получих мейл в който пишеше,че ако в определения срок не са ми възстановени средствата да се обърна към Али.Всъщност на 3ия ден парите ми бяха в сметката.Доста си чакала според мен!

# 702
Здравейте. Искам да попитам дали в сайта има слънчеви очила, които наистина имат UV защита?
Тези от 5-10$ сякаш ме съмнява да имат, въпреки, че така пише.. ?

# 703
Първо си провери финансовата част на сделката-влизаш на конкретната поръчка избираш view detail имаш 2 части oder и financial отваряш финансовата си част на тази сделка там има една графика с точки Waiting Refund -Refund Processing -Refund с дати и оранжева точка на кое от трите си в момента Погледни и ни пиши. Ако си на третото значи парите са по сметката ти. Simple Smile Ако ли не чакаш.

# 704
  • на морето
Може ли да ми обясните как един продукт има 100% фийдбек, а надолу в коментарите има доста лоши. Как става този номер?
http://www.aliexpress.com/item/Fashion-Vintage-Retro-Cat-Eye-Sem … 1/2025671603.html

Общи условия

Активация на акаунт