ПАРИЖ 10

• 57 753
  • 736
  •   1
Отговори
# 480
Ще допълня с мъничка подробност Роже.
Понеже по спомен промениха часовете на полетите и вече ще са обедни, то предполагам задръстванията ще бъдат една идея по-малки,  та съобразете часа на излитане и тръгнете поне три часа и половина по-рано!
Сега не ми се проверявва от кога е промяната, но после, като включа компютъра ще проверя и ще напиша и тук в темата!

# 481
  • София
Мимии, ние летим от Париж на 17 юли и тогава все още е стария час 20,25ч. за наша радост Peace.
Че иначе ако е на обед ни изяждат няколко Парижки часа Simple Smile
Може би след това са промените, за съжаление Sad

# 482
Мимии, ние летим от Париж на 17 юли и тогава все още е стария час 20,25ч. за наша радост Peace.
Че иначе ако е на обед ни изяждат няколко Парижки часа Simple Smile
Може би след това са промените, за съжаление Sad
Мисля, че бяха от есента. Забелязах ги като пуснаха последния път разписанието.

# 483
  • Русе/София
Роже много съм благодарна за бързия отговор   bouquet  bouquet  bouquet

# 484
Допълвам се:
От 25-ти октомври полетите от вечерни стават следобедни - в 14,15 часа от Бове към София.

# 485
  • в семейството
Здравейте!

За "airbnb" също мога да пращам покани. Аз вече два пъти съм си запазвала през този сайт (Париж и Рим) и са много коректни. Миналата година мисля, че писах за отказаната ми резервация от наемодателя и как реагираха от сайта! Перфектни бяха!
Надявам се, че това не се смята за реклама!

# 486
Здравейте, имам питане за Версай.
Как най -лесно можем да стигнем до там, при положение, че искаме да използваме градския / извънградския транспорт.Четох в сайта, че за младежи от 18 до 25 год., членове на европейския съюз входа е безплатен, някой има ли информация?Един ли е билета за всички забележителности? Какво ще ми препоръчате задължително да посетим там?

# 487
Как най -лесно можем да стигнем до там, при положение, че искаме да използваме градския / извънградския транспорт.Четох в сайта, че за младежи от 18 до 25 год., членове на европейския съюз входа е безплатен, някой има ли информация?Един ли е билета за всички забележителности? Какво ще ми препоръчате задължително да посетим там?
С РЕР С е начина за придвижване до Версай.
Там можете да разгледате двореца, градините и няколко павилиона. Ако посещавате двореца в дните с шоу на фонтаните, можете да видите и него. Видовете билети са описани в сайта.  
За младежите не знам, но щом го пише в сайта сигурно е така.

Последна редакция: нд, 10 май 2015, 10:11 от Мимии

# 488
Здравейте, моля за малко помощ. След кацане на летището трудно ли се намира изхода? Пътувам със сина си на 08.07.2015г. за 5 дни в Париж и 2 дни в Дисниленд. Не говоря английски и се притеснявам на летището как ще се оправя.

# 489
принципно на летището всички пристигнали вървят в една посока...трудно е да се обърка
следвайте надписите EXIT/SORTIE
или помолете някой от същия полет да ви насочи

# 490
Здравейте, моля за малко помощ. След кацане на летището трудно ли се намира изхода? Пътувам със сина си на 08.07.2015г. за 5 дни в Париж и 2 дни в Дисниленд. Не говоря английски и се притеснявам на летището как ще се оправя.
На кое летище кацате?

# 491
  • Burgas, Bulgaria
С РЕР В е начина за придвижване до Версай.
Там можете да разгледате двореца, градините и няколко павилиона. Ако посещавате двореца в дните с шоу на фонтаните, можете да видите и него. Видовете билети са описани в сайта.  

RER  "C" - VERSAILLES RIVE GAUCHE

За младежи до 26 години, идващи от страни-членки на Европейския съюз, влизането е безплатно. В понеделник е почивен ден.

Последна редакция: нд, 10 май 2015, 10:09 от mamsity

# 492

За младежи до 26 години, идващи от страни-членки на Европейския съюз, влизането е безплатно.
Добре, че има и четящи.  Joy
РЕР С е влака, разбира се.  Embarassed

# 493
  • София

За младежи до 26 години, идващи от страни-членки на Европейския съюз, влизането е безплатно.

Добре, че има и четящи.  Joy
РЕР С е влака, разбира се.  Embarassed

Само споменавам, че трябва да се гледат и имената на влаковете. Не всеки ходи до Версай! Ние използвахме RER C до Версай, но се наложи да се върнем с друг влак до гарата Монпарнас/ имаше пожар и всички бяхме насочени към другата гара във Версай. Добре е човек да има резервен вариант.
Помня, че единия беше "VERO"/ ако правилно си спомням. Роца е написала всичко и е на началната страница.

# 494
На кое летище кацате?

на шарл де гол

Общи условия

Активация на акаунт