Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - 33

• 59 952
  • 775
  •   1
Отговори
# 330
  • София
какво значи остава както е, аз например ще смесвам старо с ново положение  newsm78

Вдигнах на ура цялата ембриология!  #Cussing out

строи ли ги в редичка да им се накараш  Laughing

# 331
Ами за първия ти Е, си платила съхранение за 1 год (защото няма сега друга опция), за анексите можело да си доплащаш различни периоди на съхранение.

# 332
  • София
то накрая принципа е каквото нацъкат това плащаме  Crazy
дано поне има ембриони и яйцеклетки за плащане, че иначе лошо.

# 333
дано да има какво да се замразява наистина, че и сумата ще е май нагоре, независимо от комбинациите  Whistling

# 334
  • Пловдив
Привет и от мен. Днес приключи нашия трети опит с чхг 0.21  Cry Отново без имплантация  Sad
Момичета, кажете как се преодоляват имплантационните неуспехи, биопсиите са ок, лапарото преди година с отстранена тръба и полип, имунологичните ка ок, мъжа ми е ок, сега ще пускаме генетични и вече не знам какво още? Нещо съм в задънена улица, помощ!

# 335
Нали сега правят и тук тоя Ера метод за определяне на прозореца.

# 336
  • Пловдив
Нали сега правят и тук тоя Ера метод за определяне на прозореца.
В Надежда правят ли го?

# 337
Нали Иля така забременя. Тя беше с изместен прозорец, май на 6 ден трансфер и стана.

# 338
  • В сърцето на любимия човек
Водят го биопсия за определяне на имплантационен прозорец:

За всички които питат за биопсиите в клиника Надежда":
Бипсиите в клиниката са 3 вида:
Имунологична ендометриална - 165лв. + 2 хормона 35лв. общо +200лв.
Микробиологична ендометриална - 80лв.
Имунохистохимия –  200лв.
Имунологичната показва имунен отговор на организма на върнатия ембрион. Прави се задължително на 5-ти ден след доказана овулация.При липса на овулация се имитира медикаметозно такава и така се взима биосията. При отклонения в нея се поставя лекарство в матката. Не мога да кажа  за колко дни става готов резултата.
Микробиологичната показва наличието на бактерии в едндометриума. Може да се прави винаги когато има образувана маточна лигавица (не е свързана с настъпила овулация). Обичайно лечението е с антибиотици. Готова е за 7 работни дни.
Имунохистохимията е тази, която определя имплантационния прозорец. Прави се задължително на 5-ти ден след доказана овулация както и имунологичната. При отколонения се преценява кога да се трансферират ембрионите съобразно изменения имплантационен прозорец. Резултата от нея се бави изключително много - повече от месец
Успех на всички Ни!

# 339
За утре съм в списък за Стаменов и още нямам обаждане - аз звънях, казаха да чакам, е хубаво де, ама докога да чакам?

# 340
Sigme само да те коригирам. Иля прави разширена биопсия, тази за 400лв. Действително и показала изместен имплантационен прозорец. Оставили я за 6 ден, но ембриона започнал да се излюпва и в крайна сметка и направили трансфер на 5 ден. Къде отиде това момиче, следих я още като и двете бяхме пациентки на Щерев.
Ера-та първи я въведоха в Щерев,но не съм останала с впечатлението да се прилага често. Стаменов пък и нея отрече. Явно е размислил.

# 341
За утре съм в списък за Стаменов и още нямам обаждане - аз звънях, казаха да чакам, е хубаво де, ама докога да чакам?

Ей това сега пак ме притесни!  #Crazy И аз като съм на 270 километра от София...!!! Crazy
Дано се организират до понеделник! Искрено се надявам да имам късмет!!! Попитаха ме от къде пътувам все пак, което е обнадеждаващо. Дано се съобразяват с това!!!
Моят шеф иска и е пуснал заповед 5 дни по-рано да се пуска молба за отпуск! И аз съм пуснала за вторник - но дали ще ми трябва един Господ знае........
А ако не смятат да ти дават час, обаждат ли се???

съпружка - имаш ли час за утре вече?

# 342
Не- записаха ме за 4 март.  Shocked

# 343
  • София
Sigme само да те коригирам. Иля прави разширена биопсия, тази за 400лв. Действително и показала изместен имплантационен прозорец. Оставили я за 6 ден, но ембриона започнал да се излюпва и в крайна сметка и направили трансфер на 5 ден. Къде отиде това момиче, следих я още като и двете бяхме пациентки на Щерев.
Ера-та първи я въведоха в Щерев,но не съм останала с впечатлението да се прилага често. Стаменов пък и нея отрече. Явно е размислил.
Ера-та първи я въведе Владимиров
А на Иля й правиха трасфер на 5 ден, но късно вечерта

# 344
Момичета, аз минах през разширена биопсия за т.нар. имплантционен потенциал - струва 200 лева (цена от 22 декември 2014 г.), а не 400 лева  Peace Понеже ги правих заедно с имунологичната и трябваше да платя хормони 65 лева, но не знам към коя от двете биопсии е - така че е най-много 265 лева.  Naughty

Чаках разширената биопсия пет седмици и показа "сериозно изместен имплантационен потенциал" - 1 ден след овулация ми е най-подходящата среда. Ще го преодоляваме със ЗЕТ. Засега имаме замразен на 1 ембрион на 3 ден на 10 клетки. Като стигна до ЗЕТ, ще ви информирам по-подробно.

Нандин е права - Владимиров първи въвежда в БГ зависимостта от имплантационния потенциал. Откакто съм пациент на Надежда - близо две години, се прилага и в тази клиника.

Общи условия

Активация на акаунт