Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - 33

• 59 933
  • 775
  •   1
Отговори
# 345
Привет и от мен. Днес приключи нашия трети опит с чхг 0.21  Cry Отново без имплантация  Sad
Момичета, кажете как се преодоляват имплантационните неуспехи, биопсиите са ок, лапарото преди година с отстранена тръба и полип, имунологичните ка ок, мъжа ми е ок, сега ще пускаме генетични и вече не знам какво още? Нещо съм в задънена улица, помощ!

Дриймс, какви биопсии си правила? Аз още след първия ни неуспех, на който все пак имах положителен тест, но за много кратко, пуснах кръвни имунологични и генетични, направихме и разширена и имунологична биопсия. В горния пост ще видиш на какво ниво съм Simple Smile

# 346
  • Пловдив
mars_4e, биопсиите, които сме правили са от вида имунологична-ендометриална. Имам кръвни имунологични - всичко е ок там, сега ще пускаме генетични - кариотип за двамата и тромбофилия за мен. Ще искам и тази биопсия за имплантационния потенциал, както и микопразми, уреплазми и хламидия от секрет и за двамата. Имач време до фонда от 2 месеца и ще действам безотказно. Ще искам и МАКС, въпреки, че не сме с мъжки фактор. Иначе ембритата си бяха на ембриоскоп и имаха асистирано излюпване. Не знам къде и какво пропускаме, но ако някой се сети приемам съвети!

# 347
Четох някъде, че доктора ще отсъства с средата на март. Тогава ще се правят ли процедури, друг ще поеме ли неговите пациентки в стимулация за тези 3 дни или ще се отлагат?

# 348
Четох някъде, че доктора ще отсъства с средата на март. Тогава ще се правят ли процедури, друг ще поеме ли неговите пациентки в стимулация за тези 3 дни или ще се отлагат?

Обади се на регистратурата и ги питай. Аз бях във вторник в клиниката и момичето на регистратурата не знаеше в кои точно дни ще отсъства Стаменов.

# 349
  • Пловдив
Момичета, Шефкетова коя събота е на работа?

# 350

Днес е на работа. Сега се връщам от нея Peace

# 351
mars_4e, биопсиите, които сме правили са от вида имунологична-ендометриална. Имам кръвни имунологични - всичко е ок там, сега ще пускаме генетични - кариотип за двамата и тромбофилия за мен. Ще искам и тази биопсия за имплантационния потенциал, както и микопразми, уреплазми и хламидия от секрет и за двамата. Имач време до фонда от 2 месеца и ще действам безотказно. Ще искам и МАКС, въпреки, че не сме с мъжки фактор. Иначе ембритата си бяха на ембриоскоп и имаха асистирано излюпване. Не знам къде и какво пропускаме, но ако някой се сети приемам съвети!

Добре си го намислила Simple Smile Ти при кой док си, говори и с него как да процедирате.   bouquet Hug

# 352
и моят 3ти опит приключи с М на 8 ден след трансфер

# 353
  • София

Hug

# 354
Keylla, това сигурно ли е? Не е ли малко рано за М? Много момичета напоследък прокървяват и с + тест. Hug

# 355
тест не съм правила, но с тези болки и кървене....не  са 5 капки

# 356
Момичета понеже вече имам 4 неуспешни АРТ за да кандидатствам по фонда какво трябва да направя да се обадя първо в клиниката да ми дадат някакви документи ли newsm78

# 357
  • Пловдив

Днес е на работа. Сега се връщам от нея Peace
Благодаря ти!

# 358
тест не съм правила, но с тези болки и кървене....не  са 5 капки

Направи тест, за да си сигурна. Не искам да ти давам напразни надежди, но без доказателства не може да отписваш опита. А и 8 ден след ЕТ е твърде рано да ти идва.

# 359
  • София
аз пък съм в чудене, спрях лекарствата мианлия петък, цикъл още нямам.
след всичкте ми трансфери точно 4 дни след като ги спра цикъла пристига.
днес е 8 ден и нищо.
някой с подобни закъснения  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт