Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - 33

• 60 071
  • 775
  •   1
Отговори
# 510
  • гр. София
Дайте линк на това интервю.

# 511
Нели сама казва, че при нея е станало с две ходения до клиниката. Това е нейно изказване, не мое. Защо не изгледаш първо интервюто и тогава да ми скачаш. Не ме е срам и не съм аз тази, която трябва да се срамува!

Напротив - ти си тази, която трябва да се срамува именно поради факта, че чуваш, това което ти изнася ! В интервюто, което изгледах именно, за да ти отговоря аргументирано, Нели говори за ВТОРИЯ си опит, който "за наше учудване стана от първия път", може би трябваше да разкаже, целият ужас, който преживява при първоначалните си опити и тн, за да се почувстваш удовлетворена, че тази "лоша известна" също е страдала?!!!!!!!!! пфууу, противна работа #Cussing out

# 512
Въх Умрех.  Верно.  Crossing Arms
Има го линка, две-три страници назад.

# 513
  • Sofia, Bulgaria
Марая , тя говори за втория си опит , че е станал от първия път , а за първото казва , че се е борила три години , слушай внимателно , а не избирателно  Naughty

# 514
Много се радвам на и за всяка успяла жена в борбата си да стане майка.
Някои са имали късмета да успеят по-бързо, а други не толкова бързо.
Тяхното щастие е толкова заразително, дарява упование и сила.
Нали тук имаше нещо с ръсенето на вълшебен прашец за късмет...
  bouquet

# 515
  • гр. София
Марая, ти нещо не си добре.  ooooh! ooooh! ooooh!  Изгледах видеото и не чух нищо лошо да казва Нели. Определено търсиш под вола теле.

# 516
  • Sofia, Bulgaria
Ти остави Марая , ми Изумена тръгнала подписка да прави  ooooh!

# 517
  • гр. София
Еми да прави тъкмо ще им се посмеят повече хора на неумението да слушат и разбират.

# 518
  • Пловдив
Dreams_come_true  точно от това се притеснявах, евентуално отсъствие на докторката и нагласена дата Rolling Eyes Не ми се вижда никак професионално ако това е причината че ме вика чак на 11 март..Можеше да ме изпрати при друг лекар,например. На всичкото отгоре стратирахме опита по фонда и ако една отпуска и лош късмет с нагласената дата попречи на добрия изход на стимулацията, ще съм мнооого разочарована..и не само. Все пак не чакаме всички по един -два месеца за заповед че да ги раздаваме ей така. За натоварването на организма,неприятните емоции да не говорим.
Не се притеснявай, док е преценила всичко и  няма да допусне това от което се притесняваш. Желая ти успех.

# 519
Чета ви и ме провокирахте да изгледам интервюто с Нели. И аз не виждам нищо лошо да е казала. Добре е също, че се поставя въпроса, че в България е все още срамно да се каже, че си забременял ин-витро. Наистина мисля, че за съжаление е така. Даже и моят мъж се чувства някак неудобно от това и не иска да казваме. Много малко хора знаят, че бебето ни е заченато ин-витро. Даже майка му, баща му, брат му- толкова близки за него хора не знаят за това. И те не знаят, защото това за тях е неприемливо (изключвам брат му). Отдавна съм видяла снимката на Нели на таблото на д-р Стаменов и моя мъж иска да сложим снимка там, но само на бебчето, без ние да се виждаме. И някак си в течение на времето и в моя мозък се насади, че ин-витрото е тайна и не трябва да се казва. Не трябва да е така.

# 520
Тя понеже Нели е единствената с проблемна бременост. ми 80%  които са стигнали до инвитро са с патологична бременост.
Иначе съм я виждала на таблото с дарителите.
Съни, не е срамно да забременееш с АрТ. Тия разсъждения от поне от началото на миналия век.

# 521
  • Пловдив
...  Съни, не е срамно да забременееш с АрТ. Тия разсъждения от поне от началото на миналия век.
Съгласна съм! Защо трябва да е тема табу! Няма нищо срамно в това да искаш да станеш родител и да се бориш затова, напротив ние трябва да сме горди, че се борим за нашите деца, още преди да са се появили!

# 522
Dreams_come_true, какво ти приложиха за запушена тръба без хидросалпингс - прекъсване или махане?
Защото на мен едната ми е запушена, другата с хидросалпингс. А кой знае, може просто запушената да изглежда така, заради силната болка, която изпитах и да е направила спазъм?! Надявам се, че док.-рът при лапароскопията, първо проверява тръбата окончателно дали е запушена и тогава реже. Sad

Последна редакция: чт, 19 фев 2015, 14:34 от SAB-f

# 523
Напълно съм съгласна, когато забременях и минаха трите месеца, исках едва ли не да изкрещя " да моето дете е ин-витро, аз се борих и успях" , но мераците ми бързо бяха прекратени. Още преди да забременея исках да бъдем откровени със семейството на мъжа ми за проблемите ни, защото вече ни и подпитваха. Но мъжа ми беше категоричен: не, ти не познаваш майка ми, ще те яде постоянно, ще ме придумва да се разделим, ще те обяви за прокажена едва ли не. И наистина колкото повече опознавах майка му толкова повече се убеждавах в това. Сега женицата е много щастлива, че ще става баба, но не знае истината.

# 524
Не съм луда. Нито правя аз подписка. Казвам, че дами се организираха. Също и, че Нели Хаджийска каза това за нераждалите. Видимо не сте гледали. Факт, че дори след предаването е имало коментари на жживо в сутрешен блок.

Общи условия

Активация на акаунт