Стъклени гръбчета за кухня - цяло изкуство

• 24 601
  • 21
  •   1
Отговори
# 15
  • Berlin
А някъде правят ли такива стъклени гръбчета, но не принт/картинка, а на малки плочици/квадратчета? Ако се сеща някой какво имам предвид. Simple Smile

# 16
  • Пловдив
Купували сме такова нещо от магазин за фаянс - малки цветни стъклени плочки - с тях направихме фризове в банята и покрихме пода на душ-кабината  Peace Продават се на пана от по 30 на 30 см ако не се лъжа и могат да се разделят в зависимост от това какво ще се прави с тях.

# 17
А някъде правят ли такива стъклени гръбчета, но не принт/картинка, а на малки плочици/квадратчета? Ако се сеща някой какво имам предвид. Simple Smile

в Мосю Бриколаж продават

# 18
Здравейте, когато започнах да проектирам кухнята си - разположение на шкафове и уреди попаднах случайно на принт стъклата за гръб на кухня. Толкова ми хареса, че просто нямаше вариянт да нямам и аз. Голямо търсене падна, оферти от всякъде, питане, разпитване и т.н. Но след много време, чакане и проектиране кухнята стана страхотна, всъщност това принт стъкло е акцента в нея, понеже тя е изчистена от към цветове.

# 19
Харесала съм за гръб "състарено огледало". Може да се състари огледало и в домашни условия, но не се наемам да го направя лично. Дали продават такова нещо? Или пък кой би ми състарил огледало?

# 20
Може би ще ви се стори полезно - гръбчета според цвета на кухнята:
http://glass-studio.bg/katalog-print-stklo/

На мен поне ми беше голям кеф   Crazy

# 21
Един глас за Глас Студио за принт стъкла. На 4 ред в дясно е на наши познати:
Галерия принт стъкла

Общи условия

Активация на акаунт