Отговори
# 495
Добро утроооооооо... wavey sun lovekiss
Адашшшшшшш Hug Heart Eyes...вече бях решила да те издирвам с полиция... bowuu Joy Joy Joy

Напълно съм съгласна с написаноно от теб... Peace  bouquet

Дубрютро АДАШЧЕ  Hug  да ти призная чок зор ми е без лаптопчо ,но скоро гечиджек джанъм, надявам се че до края тази седмица ще ми върнат играчката,щото съм на ръба на нервна криза с таз бракма,докато ви изчета ми требе годишен отпуск, за онлайн гледане ми требе едно шишенце с валериан,щот на края на серията съм бетер Озкан в действие  Joy Joy Joy
добре че съм си зареила външния хард с няколко серилал,та не си губя времето с телевизиите ни,бая сериали ликвидиах от заплануваните ,вече отпаднаха Съла, на руски де , В очакване на слънцето, сега гледам Двете лица на Истанбул, но понеделниците ми са за Парченцата ,правя си маратонче с няколко от последните преведени епизода ,както и последния , и да ти призная много по-силна е емоцията ,когато гледаш един след друг епизодите с превод и най-скучните моменти не са ми скучни,защото там където си мисля че не е важно ,се оказва точно обратното, много от интересните идеи на сериала се крият именно в диалозите  Peace

Щастлива Сряда за всички!

# 496
 wavey wavey wavey

Свет Hug Heart Eyes  Svet  Hug  Heart Eyes

Mustafa Alabora nin doğum gününe gidildi. Çok eğlenildi. İyi ki doğdun hocam

Скрит текст:

# 497
# 498

Скрит текст:

# 499
Здравейте,успешен ден!

Скрит текст:

Magazin haberlerine göre her hafta yeni bir ev alıyorum. Allah söyletiyovalla 40kere söylerseniz olacak,az kaldı çocuklarAllah bütün evsizlere ev,mutsuz olanlara mutluluk versin inş

Скрит текст:

# 500

Скрит текст:

# 501
Здравейте момичета, нов супер фрагмaн на сериалчето  Hug
https://www.facebook.com/video.php?v=527428990729770&set=vb. … ype=2&theater

Последна редакция: пт, 20 мар 2015, 00:15 от Pro

# 502
Здравейте момичета, нов супер фрагмент на сериалчето  Hug
https://www.facebook.com/video.php?v=527428990729770&set=vb. … ype=2&theater

Pro Hug Здравей! Heart Eyes Благодаря за трея!   bouquet  bouquet  bouquet

# 503

Ето го и тук вече  Hug

# 504
ПРИВЕТ СЛАДУРКИ wavey wavey wavey wavey wavey

Тони  Hug Кеии  Hug Адаш  Hug Арфа  Hug Тигаса  Hug Ени  Hug Про Hug

Въпреки че нещата при мен не са чак толкова Ок
Скрит текст:
че проблема с моят любим лаптопчо не са уредени и бая ще се забавят и пак ви пиша от стария дедко  Cry
не мога да пропусна днешния ден защото е  Peace

Скрит текст:

За втора поредна година на 20 март отбелязахме международния ден на щастието.
Инициативата на ООН стартира през 2012 г., когато с резолюция на Общото събрание на организацията 20 март е обявен за международен ден на щастието. Датата не е случайно избрана – тогава се наблюдава изравняване на деня и нощта. Това носи послание за баланс, равноправие, мир и стабилност по целия свят. През 2013 г. се провеждат първите инициативи за отбелязване на събитието.
Идеята за международен ден на щастието първоначално идва от Кралство Бутан. Хималайска страна използва Национален индекс за щастие, като по-доброто средство за определяне напредъка на страната, отколкото модела на Брутния вътрешен продукт.
Целта на Международния ден на щастието е да насърчава държавите да отдават по-голямо значение на стремежа към щастие и благоденствие. Да припомня, че всеки заслужава шанс за щастлив, здравословен живот. Щастието е в основата на човешките желания и е ключов фактор както за определянето на качеството на живот на всеки един човек, така е и важна мярка за определяне успеха на всяка една страна. Щастието е по-скоро лична отговорност на всеки един човек, но щастието на общество трябва да е приоритет на всяко правителство.
Посланието на Международния ден на щастието е да се засили поощряването на развитието на човешкия потенциал, да приемем благосъстоянието на всички хора като наш ангажимент и да бъдем по-състрадателни едни към други, защото чрез състрадание можем да построим бъдещето, което желаем.
Денят на щастието бе отбелязан с различни събития по целия сват. Първото мероприятие тази година бе в Ню Йорк – премиерата на аудиокнигата на известния индийски духовен наставник Шри Чинмоя, озаглавена “Съкровищата на щастието”. Денят бе отбелязан и чрез интерактивната инициатива на изпълнителя Фарел Уилямс, като партньор на ООН, който прикани хора от целия свят да се включат в 24 часово събитие в YouTube и по този начин да помогнат за събирането на средства за хуманитарна помощ на Фондацията на ООН. Част от миналогодишните кампании бяха под надслов „Щастливи герои“, организирани са флаш мобове, като смях по улицата и раздаването на безплатни прегръдки в различни градове.

БЪДЕТЕ МНОГО ЩАСТЛИВИ ,НЕ САМО ДНЕС ,ВИНАГИ ДА ВЪРВИТЕ РЪКА ЗА РЪКА С КЪСМЕТА И ЩАСТИЕТО !!!
Много съм щастлива че ви имам
   love001  txtloves  love001

# 505
На Хазал трябваше да и дойде нещо до главата за да я отрезви малко, в което се съмнявам.Но не е зле като начало. При парите има и бандитство.

# 506
Привет, мили момичета!  Hug Heart Eyes Grinning Хубав петък ви желая!  Grinning Grinning Grinning Чайче от Джи да се позатоплим, че днес пролетта трябваше да дойде, а то снегове...

Свет, миличка  Hug Heart Eyes Grinning, благодаря ти за вниманието, много хубаво поздравление и инфо, по-добре ми е на душата като те прочетох! Жива и здрава бъди, все така грижеща се за положителните ни емоции!  newsm51 Two Hearts Two Hearts Two Hearts

На Хазал трябваше да и дойде нещо до главата за да я отрезви малко, в което се съмнявам.Но не е зле като начало. При парите има и бандитство.
Ох, на мен ми дожаля за Хазал, това дете е много нещастно.... Wink

# 507

е този път фрагмана е убийствен и съм наистина ЧОК ЧОК ШАШАРДЪ  #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy
сценаристите и режисьора много хубава изненада са ни подготвили ,АФЕРИМ... МАШАЛЛА ... #Crazy #Crazy #Crazy
май няма да можем да се насладим докрай на романтичната вечеря на Джи и Гюл  Thinking
таз романтична вечеря галиба ще им излезе солено на нашите сладурчета, дали Озан не ги е видял  и затова така да говори и че таз жена е Гюл newsm78 другото което си мисля  Thinking да не би успоредно да е и пристрелката където е попаднала Хазал по неизвестни причини
дали ще се задействат вече мафиотите руските ли  newsm78 турските ли  newsm78
нали  дедко Рахми се е завърнал у големото дворец при любимата си снахичка, а натрупаните борчове ще трябва да се плащат ,който подписва разни хартийки без да мисли сега ще си плаща
амааа май бая скъпичко ще му излезе и Хазалчи галиба ще се окаже без да иска на грешното място  newsm78
и ако Хазал е отвлечена заради Рахмито хиич не ми се мисли какво го очаква дедко ни,еллее пък Джи като разбере и в добавка на отминалите случки дето ги надробиха с лейдито, ще го отсвири завинаги  Peace
единственото за което се надявам е Хазал да се отърве по живо по здраво ,само с уплаха ,че не ми се ще тя да бъде жертвата  Praynig не заслужава чак толкова  Peace
а може и да няма нищо общо с дедко и просто случайно да се е оказала на грешното място  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes  може би това ще е краят на 18еп. newsm78 може би няма да разберем какво ще се случи с Хазал но поне ще знаем какво е довело нещата до тук  bowuu
много се чудя какво пак е станало че Озан гони майка си от стаята ,да не би да е разбрал че тя е в заговор с лудия мъж на Гюл и че по един или друг начин има пръст за случващото се в дома на любимата му Джансу  Peace
но на фона на всичко лошо, ще си имаме миг щастие, поне за мен де, арестуват психясалия Озкан и абла Керка  newsm44 и поради факта че доста време ще им се наложи да постоят на топличко, а това пък е в полза на Гюл и Джи  newsm53 но за съжаление техните беди не свършват до тук , надявам нашта Гюл да и е увряла главата и да се опре на рамото на Джи , дано престоят на Джансу в големия палат да е за кратко и по живо по здраво да се завърне при Гюл ....
ноо вместо да ни открехнаха завеската за 18еп зададоха ни още мнооого въпроси ,чиито отговори може и да не ги получим в таз серия  bowuu bowuu

# 508
Нещастно /Хазалчето/ за аристократичен живот. Като дядо Рахми. Дай и пари ще им намери мястото.

Последна редакция: пт, 20 мар 2015, 09:36 от tigasa1

# 509

Здравейте,успешен ден!

Про Hug  Two Hearts  Свет  Hug  Two Hearts  Тигаса  Hug  Two Hearts  Арфи  Hug  Two Hearts

Общи условия

Активация на акаунт