Лидл ::59::

• 73 630
  • 736
  •   1
Отговори
# 60
Киселите краставички досега не сме ги пробвали у дома, но похвалвам лютивите чушлета в буркан от същата марка, както и бейби царевичките. Heart Eyes Харесва ни, че чушлетата не са прекалено лютиви, а на други марки 2-3 пъти по-малко чушле го ядем на няколко пъти (толкова са лютиви).
Индукционния котлон го имам и аз от 2 години. По спомени май така "на етапи" работеше, но мисля, че само на по-ниските мощности... newsm78 Помня, че веднъж се опитвах да правя мляко с ориз в много малък съд (за детето само) и беше голяма занимавка. Иначе спагети съвсем спокойно си правя на него, задушено, супи, яхнии- само не съм пържила на индукционния досега (но предполагам няма проблем с това). Peace
Детските якенца (по-скоро на шлифери ми приличат) пускали ли са ги преди? Сега се загледах и якенцето в тъмносиньо май е на звездички (мислех, че е на точки като чорапогащниците)... newsm78 Утре основно за тях ще ходя до Лидъл, +ключодържател и евентуално и едни четки за грим... newsm78 Относно четките- описани са 6 вида, а се вижда, че четките в несесера са 7 броя. Интересува ме за какво служат четки номер 3, 4 и 5? Laughing Благодаря!
А, мляното кафе за джезве, Конкуестина, ми е много странно на вкус и цвят- едно такова по-светло кафяво (сравнявам с Нова Базилия за джезве) и със също толкова странен мирис... newsm78 Купих го когато беше намалено на 99 ст., не знам дали ще го изтърпя докато свърши или ще го изхвърлям, не е много горчиво, но много натрапчива миризма... newsm78
Шкафовете за пералня пристигнаха и при нас Heart Eyes - дано ги пускат пак по-нататък, че отдавна си мечтая за такъв, а сега ще го пропусна. Cry

Последна редакция: пн, 09 фев 2015, 01:29 от dolce miele

# 61
  • Русе
Като става въпрос за извара-да се вмъкна и аз с един въпрос, тази на Пилос пушената, опитвали ли сте я, не съм срещала отзиви за нея.
Коментирана е, когато я пуснаха. Не е лоша, стига да харесваш вкус на пушено.

# 62
  • Варна
Тигана е страхотен, ползвам го непрекъснато и за всичко, даже и за палачинки, препоръчвам. А само като си помисля, че майка като ми го купи и и се скарах, че си харчи парите за глупости и не ми трябва, имам си достатъчно посуда в къщи - в момента това е най - използваната вещ в кухнята ми.
а бъркани яйца правила ли си в него? щото на мен яйцата не ми залепват само в тиган с керамично покритие, но моя го надрасках и ми трябва нов тиган за яйцата Simple Smile

# 63
  • Пловдив
Като става въпрос за извара-да се вмъкна и аз с един въпрос, тази на Пилос пушената, опитвали ли сте я, не съм срещала отзиви за нея.
Коментирана е, когато я пуснаха. Не е лоша, стига да харесваш вкус на пушено.

Вкъщи много се харесва  Peace
Не съм впечатлена от детските дрешки,но ще ида да ги погледна...Най-вече пижамките  Wink
Благодаря за новата тема   bouquet

# 64
Също така да похваля киселите краставички Freshona(май така се казват), по-редовните клиенти на Лидъл са ги пробвали вече сигурно, но ако някой не е-препоръчвам ги, много мънички, хрупкави и вкусни, страхотни, вече три години само от тях купуваме Wink
За пушената извара на Пилос аз и голям фен. когато е намалена вземам в количества.

# 65
  • София
Благодаря за новата тема   bouquet
Днес взех пижами за градината. Другите дрешки не ме впечатлиха. Шоколадовите топчета у нас много се харчат  Laughing

# 66
  • Плевен/Пловдив
Привет и от мен  bouquet
Изпратих ММ да купи уреда за варена на ориз - а ние с бебо го чакаме. Надявам се да е още една сполучлива покупка Praynig Наточила съм се да ядем днес ориз - дано има инструкции или поне някоя рецепта, защото много не съм наясно newsm78
За сега приятен ден - чакам си уредчето и да видим  bouquet

# 67
Благодаpя за новата тема.
Поpедно одобpение за тигана - бъpканите яйца не залепват на него.
Ползвам гo  на обикновен котлон, ако има значение.

# 68
  • Щастлива мама на 3 слънца
Утре съм за патици аз. Страшно много се харесаха у дома, та ще взема пак поне 2.

Само тези топчета от края на предишната тема така и не разбрах кои са. Някой, ако има снимка, много моля да покаже.

Аз разбрах, че стоят при шоколадовите бонбони и шоколадите и имат зелен етикет ново, така че, едва ли ще е трудно да се открият  Peace. Аз поне мисля да се ориентирам по етикета.
Да там са много ги харесвам.

# 69
Ходих да погледна детските якенца и кецове. Якетата нещо не ме грабнаха в действителност и не взех. Кецовете за момиченца са ефектни - харесаха ми сивите и розовите, в крайна сметка реших да са сивите. Мисля, че моделът на кецовете отпред е малко по-широк от предишни, които са пускали и ще видим как ще стоят като ги пробваме. Rolling Eyes

# 70
Преди малко татко ми ми донесе поръчаните детски дрешки Simple Smile, имаме си вече тъмно синьо якенце със звездички, което стои много сладко на щерката, жилетка също със звездички,  много е мека и сладка. Взел ни е от всичките чорапогащници, хубави и меки, но този който в розово с бяло райе е с една педя по-голям от другите,  ще го носим след някоя друга година така като гледам. Другото от днес е любимото ласи с ананас и кокос Wink. Я кажете нещо повече за тези новите топчета, в каква опакаковка са, колко струват, да знам какво да обясня на ММ да търси, че аз няма как да изляза в това време с детето. Благодаря предварително!

# 71
И аз се чудя какви са тези топчета, а също така на няколко пъти виждам "ласи с кокос и ананас" какво е това "ласи"???  Rolling Eyes

# 72
Ласи е йогурт за пиене от азиатската седмица,  вкъщи много го обичаме Simple Smile

# 73
Благодаря за отговорите за часовниците бях им се наточила няма да си взимам. За темата   bouquet Хубави ли са ключодържателите на живо?

# 74
Някакви впечатления от сатенените нощници?

Общи условия

Активация на акаунт