Лидл ::59::

• 73 704
  • 736
  •   1
Отговори
# 480
Не разбрах добре - апаратът за кръвно от Лидл бил само за възрастни хора, така ли?

# 481
Ама този нали не е за китката, а за над лакътя?  newsm78
Пулсът при възрастни на китката е по-слаб и затова той не е подходящ за тях.

# 482
Аз имам апарат за китка и си показва каквото си иска, въобще му нямам вяра. От друга страна тези със стрелките не мога да ги разчитам и се надявах на нещо такова да ми показва вярно стойностите на кръвното налягане

# 483
Не разбрах добре - апаратът за кръвно от Лидл бил само за възрастни хора, така ли?

Точно за възрастни НЕ бил. Говоря за апарата, който мери на китката.
Баща ми си го храесва и си го ползва, въпреки, че уж не бил за него.

Аз си мисля, че тези апарати са точни само, когато се ползват точно според инструкциите.

# 484
  • Варна
Месечинке, какво става бе, душа! Laughing
Дребният се е изказал, без да го забележа Embarassed hahaha

# 485
Месечинке, какво става бе, душа! Laughing
Дребният се е изказал, без да го забележа Embarassed hahaha
Joy Милият, и той иска да изкаже мнение за продуктите на Лидл, даже категорично два пъти!

# 486
  • София
Мерси на всички, които ми писаха за патицата.
Сготвих половината с кисело зеле, другата поровина отлежава в камерата за по-нататък. Разкошна стана, невероятно вкусно и крехко е месото!!! И другата половина така ще я сготвя.  Peace

И по повод перушината, моята беше под 2кг, и имаше само две коренчета от пера. Взех и за майка ми, нейната беше малко над 2кг и каза, че е имало много за чистене. Явно са различно почистени и е въпрос на късмет.

За шоко топчетата все забравям, да кажа че на нас с детето много ни харесват. Днес ще пробваме и бананите в шоколад в офиса с кафето следобед.

# 487
Гледам, че говорите за някаква торта. Бихте ли споделили каква е, че върнах назад, но не намерих рецептата.
Мисля днес да мина за бебешките дрешки, следобед, дано да има нещо останало.
И имам друго питане. Вие вземали ли сте от консервите заленчуци за wok тигани от азиатската седмица-имаше с гъби и зеленчуци. Как ги приготвяте? Аз ги метнах в тигана с малко масълце, но нещо не ме харесаха изобщо и заминаха по направление в боклука. newsm78 Или нещо не съм улучила как се приготвят, или просто вкуса им не е за мен. Crossing Arms

# 488
viki_1974, Жармен, благодаря за отговорите   bouquet

# 489
Аз сега видях, че има друг апарат за кръвно, който е за предмишница.
Извинявам се, аз говорех за този за китка.

# 490
  • 1st floor
Купих за дребния две блузки за 14лв, на картинка са по-хубави, но стават за тая цена. И чорапки му взех. Хубави са. Заредих се с три кутии две в едно  Crazy, взех и от рибните пръчици от 15 броя(дълго не купувах, щото са от водите край Япония  Rolling Eyes, ама сега вече не устоях). Зелето някой похвали - взех и от него за готвене.
Апаратът за кръвно е супер! Имам го от три години някъде. Сега обмислям да взема на нашите.

# 491
  • Асеновград
 newsm78 бебешкото не е ли от четвъртък  заедно с апарата за кръвно? Подсказвайте за да не ги изпусна малкия сдъвка брошурата а ел. не ми се отваря нещо.

# 492
  • Пловдив
Гледам, че говорите за някаква торта. Бихте ли споделили каква е, че върнах назад, но не намерих рецептата.
И имам друго питане. Вие вземали ли сте от консервите заленчуци за wok тигани от азиатската седмица-имаше с гъби и зеленчуци. Как ги приготвяте? Аз ги метнах в тигана с малко масълце, но нещо не ме харесаха изобщо и заминаха по направление в боклука. newsm78 Или нещо не съм улучила как се приготвят, или просто вкуса им не е за мен. Crossing Arms

Бебешките дрешки са от четвъртък  Peace Рецепта за тортата е пускана поне два пъти в тази тема,само няколко страници назад  Wink

Тази седмица нищо интересно като цяло... Rolling Eyes Ама си взех една блузка от тийнеджърските, 158-164  Mr. Green Довечера ще меря,дано да ми стане  Crazy

# 493
Бебешките са от Четвъртък!

Аз попаднах на много непочистена патка. Мъжът ми отказа да я яде като видя как я щава.

# 494
  • Варна
Е стига де, той не знаеше ли, че патките имат перушина Laughing

Общи условия

Активация на акаунт