Лидл ::59::

• 73 670
  • 736
  •   1
Отговори
# 600
И аз направих прословутата торта,изцяло от лидълски продукти стана супер  Heart Eyes , но сложих и кисело мляко.
Взех и от топчетата, и те ми харесаха  Hug

# 601
  • Варна
Ходих до Лидл днес. Предм мен едно момиче си взе топчета. Продължава напред и стига до кръглите бишкотки - и от тях си взе. След това я засякох пак и в кошницата й имаше сметана и ананас Simple Smile Тоя форум е страшна работа Simple Smile
Що не я пита как и е никът  в мамата Joy Може да е била някоя от редовно пишещите в тази тема съфорумки Grinning

# 602
Ходих до Лидл днес. Предм мен едно момиче си взе топчета. Продължава напред и стига до кръглите бишкотки - и от тях си взе. След това я засякох пак и в кошницата й имаше сметана и ананас Simple Smile Тоя форум е страшна работа Simple Smile Аз иначе се отчетох само с 6 шоколада, че напоследък правя шоколадови бонбони.

Сега чакаме да си признае коя е  Laughing.

# 603
Ходих до Лидл днес. Предм мен едно момиче си взе топчета. Продължава напред и стига до кръглите бишкотки - и от тях си взе. След това я засякох пак и в кошницата й имаше сметана и ананас Simple Smile Тоя форум е страшна работа Simple Smile
Що не я пита как и е никът  в мамата Joy Може да е била някоя от редовно пишещите в тази тема съфорумки Grinning
Сигурно от Лидл се чудят какво става, защо се котират така тези бисквити и ананас, така изведнъж  hahaha Joy Joy

# 604
Вие се шегувате ама вчера нямаше ананас на шайби в нашия лидл  Sad Само на кубчета...сигурно е съвпадение  Laughing

# 605
  • вкъщи
Хаха и аз снощи взех от топчетата и бисквитките. Ми мноого са вкусни, особено бисквитките. Споменах на мъжа ми, че съм се зарибила от форума за вкусотийките и викам странно защо темата за диетите никак не ме зарибява, а само темата за  храна.

# 606
Момичета спешен въпрос за тортата орехите сурови ли са или да пека ... Мерси
Аз направих тортата със ситно нрязани  сурови орехи. Използвах почти ве сметани и половин киело мляко, пакет от110гр котешки езичета на 1.90 и половин пакет от яйчените бисквити. Сложих прасковите от един компот и от течната есенция от Лидъл. Патка не взех' не ми се чистеха перушини. В Цба имаше замръзени пекински патки на цена под пет лева, но като ги загледах бяха ужас, почти си бяха облечени  Crazy
Купих и по няколко кутии кафе и два от бурканите

# 607
И аз да се отчета за тортата - сложих отгоре кокосови стърготини, ползвах само сметана, бисквитите и ананаса (и тук беше останал само на кубчета, на шайби нямаше, но на мен ми вършеше работа), без ядки и стана супер вкусна  Wink Особено си бях заделила едно парченце което сложих под камерката на хладилника (има едно място където нещата се заскрежават, явно Т е много ниска) и стана като сладоледена торта, чудничка, много я харесаха и гостите снощи  Grinning

# 608
Днес купих брашно Кастело тип 650  и стана страхотен хляб в хлебопекарната / естествено с маята от Лидл и кисело мляко от това на промо Grinning /  - децата бяха се преситили на домашен хляб ,но тази вечер го ометоха Grinning
 Та брашното си е добро -малко е по -тъмно ,не е беше влажно . Даже този път не го пресях и пекох на бърза програма.
 По Коледа имаше промо на това брашно и бях купила от двата вида за проба  и с това пак си стана идеален хляб.
 Другото -тип 500 сравнено с това което харесвам на Млин тип 500 е по -тъмно на цвят и някак беше на бучици.
 Колкото пъти съм купила и от двата пакета за проба винаги тип 650 ми е харесвало повече -може да е случайност .
 При нас не видях охладени патици -те къде стоят точно - нали на промо сега е свинско та фронтално имаше свинско нещо си и телешко намалено .

# 609
И аз взех от брашното Кастело тип 650 и при мен е доста влажно  Naughtyможе в Разград има изостанали партиди и затова да е читаво все още newsm78

# 610
При нас не видях охладени патици -те къде стоят точно - нали на промо сега е свинско та фронтално имаше свинско нещо си и телешко намалено .

При нас (Пловдив) патиците бяха наредени фронтално, при актуалните промоции. Моите обаче са със срок на годност до утре (отлежават във фризера Laughing)- може би при вас вече са свършили.  Peace Стоки от промоция с бързоизтичащ срок в нашия Лидъл винаги ги слагат фронтално, до новите промоции- да се виждат по-добре.  Laughing
Баща ми се върна с поръчаните круши- изглеждат ми доста твърди и не знам дали да не ги оставя малко да поомекнат? newsm78
+1 за бланширания ориз Тирадел, дългозърнест. Много вкусен стана. Heart Eyes
Брашното тип 650 винаги е било много добро- даже обикновено не го пресявам. Може би все случвам на добри партиди... newsm78

# 611
Да и аз много го харесвах,супер е за хляб,мекици,пици,закуски и питки съм правила.Но последните 3 пакета брашното е доста влажно.

# 612
  • Пловдив
Новата брошура - http://www.lidl.bg/bg/Online_Brochure.htm

# 613
И в тази брошура нищо не ме грабна Sad Може само някоя и друга тениска да взема..Което е добре за бюджета Simple Smile

# 614
  • София
Да споделя - аз нали вчера се чудех за шлиферите, кой цвят да си взема. Е явно от Лидл са решили да ме улеснят и днес на Скобелев имаше само сини Joy Joy Joy Е не ме впечатлиха и си тръгнал с чай и круши  Laughing

Последна редакция: чт, 19 фев 2015, 09:10 от Inna_78

Общи условия

Активация на акаунт