Лидл ::59::

• 73 628
  • 736
  •   1
Отговори
# 615
  • 1st floor
И в тази брошура нищо не ме грабна
И мен така! Laughing Американската седмица хич не ме изкушава - пълна с вредности и Е-та...Може да хвърля само поглед на момчешките якета...

# 616
Ще се запася с фъстъчено масло от гладкото...
Момчешките якета ги загледах и аз - виждат ми се, че има полар  вътре, поне около яката. Дали цялата подплата е с поларче се чудя.. Thinking Crossing Arms

# 617
  • Русе
Някой дали си е купувал миналата година от препарата за почистване на каменни повърхности на W5. newsm78
Гледах тук, че хората го купуват, но пък може би е имало голямо количество, защото доста дълго се подвизаваха кашони с този препарат. Чудих му се тогава, но не взех. Тази пролет, предполагам, че камъка ни в двора ще е още по зеленясъл, така, че ще трябва да се чисти по-сериозно, а не само с четка.

# 618
купих от бебешките дрешки днес доволно  Laughing да се оплача отивам в магазина в 8 часа и гледам всичко хубаво подредено без отворени и разхвърляни дрехи и идват една двойка и почват да разопаковат бебешките дрешки да ги оглеждат и после оставиха отворените от тях дрехи и си взеха от неразпечатаните Sad какво да му коментира човек култура Sad

при нас в Студ град нямаше нито един шлифер а исках да ги видя и аз Sad та така само детето получи дрешки днес Sad

# 619
  • Щастлива мама на 3 слънца
Правих тортата, но за съжаление не от лидл. Излезе ми мноог много скъпа над 15 лева. От новата брошура не харесах нищо.

# 620
  • МАРС
Най-после дочаках фъстъченото масло(и пак не го пуснаха като немския лидъл на две евро, но малко са го намалили, последният път беше 5.55 лева).

# 621
Аз май кленовия сироп харесах, някой някакви отзиви да има за него...не съм купувала досега и не знам какво да очаквам  newsm78

# 622
  • До морето
някой виждал ли е четките за грим във Варна?  Дали има останали някъде

# 623
  • Асеновград
И аз бях за бебешки дрешки но се отказах синьото и бежовото ми се видяха доста убити като цвят. Двата вида одеяла за бебета не ме впечатлиха. Диодната лампа е за еднократна употреба, след като изгори се изхвърля.Музикалните книжки са като тези по Коледа но с по голям избор на тематика.Купих на малкия от образователните книжки -Първите думички- хубава е с твърди листа подходящи за малки деца и картинки с ярки цветове.
Взех и апарат за кръвно , малко по късно ще го тествам.
Шлифери и при нас имаше само сини и изобщо не впечатляваха.

# 624
  • София
Момичета, кой от двата инхалатора ще ми препоръчате да си взема? Искам да го използвам предимно за сина ми, който е на 3 години.

# 625
Някой погледна ли дамските панталони и пижамите? От каква материя са и дали са права кройка?
Аз си харесах пижамите другата седмица и плюшения комплект, но помня, че преди коментирахте, че плюша се скубе много  Thinking
Тениските и спортните панталони също ми харесаха, но на живо може да са разочарование.

# 626
  • Русе
Аз си харесах пижамите другата седмица и плюшения комплект, но помня, че преди коментирахте, че плюша се скубе много  Thinking
Аз съм останала с впечатление, че повечето са доволни. Тези комплекти ги пускат от няколко години. Мисля, че само една жена се оплака преди няколко месеца от черен комплект, че и пуска власинки newsm78

# 627
  • София
И аз се интересувам от днешните пижами - дамските...

# 628
И аз накупих бебешки дрешки. Исках да взема от мокрите кърпи в компрект с пластмасовата кутия, но ги нямаше-не били дошли с акцията Sad Забравих да погледна за зеле. Знаете ли дали има в момента и дали е хубаво(където и да има все е от пластмасовото)

# 629
Здравейте  Grinning Видях в новата брошура ,че от 23.02 ще има степери.Имало ли ги е преди и някой може ли да сподели впечатления  Hug

Общи условия

Активация на акаунт