Лидл ::59::

• 73 638
  • 736
  •   1
Отговори
# 630
Жълтата жилетка хубава ли е? Иска ми се да си купя, а Лидл, макар и много обичан от мен магазин, не ми е на удобно място, и не ходя всеки ден

# 631
  • Варна, Пловдив
Здравейте, доволни ли сте от онези ароматични свещници от преди 2-3 седмици?

# 632
  • На брега на реката
Дамските пижами ги гледах днес, ами на мен не ми харесват. Миналата година си купих такава и тя се сви с няколко номера, но аз суша в сушилня. Материята е някак лигава. Дамските панталони са като някогашните джинси. Купих си зелената жилетка, хубавка е. И при нас имаше само сини шлифери.

# 633
Аз снощи напазарувах, взех плюшен комлект, комплект от 3 блузки, комплект от 2 панталона,цветовете наистина са по-различни от тези в каталога, особено сините неща. Взех и от образователните книжки с животни, харесват ми, загледах музикалните книжки, имаше голямо разнообразие, но според мен още е много малка за такава книжка.

Шлифери при нас имаше и от двата цвята, но не ми харесаха, мокри кърпи нямаше и при нас, но не съм се интересувала защо, понеже пазарувах снощи и реших, че още не са ги изкарали от склада.

От другата седмица и аз харесах само кленовия сироп, ще взема за проба.

# 634
Здравейте! Някой ако е купил от образователните книжки с картинки  да сподели мнения как са. Стават ли за дете на две години?

# 635
Ходих и аз преди малко до ЛИДЛ. Шлиферите категорично не ми харесаха, доста по - различни са от снимките. За сметка на това си взех една жилетка. Някой преди време беше похвалил шоколадовите целувки - взех две опаковки от тези по 24 броя, че ми трябват за повод. Струва ми се, че са успешна покупка

# 636
... Някой преди време беше похвалил шоколадовите целувки - взех две опаковки от тези по 24 броя, че ми трябват за повод. Струва ми се, че са успешна покупка
Не знам кой ги е похвалили, но един глас и от мен, много ги харесваме в нас, едно от първите неща, които купихме от Лидл като го отвориха, но тези големите харесваме, комбинацията от черния шоколад, вафличката и доста сладкия пълнеж вътре ммм  Grinning.
От малките като бонбонки които са, само веднъж взехме, но някак другите по-ни допаднаха и тези са хубави, но малко по-сладки ми идват с бял шоколад, друг вкус става, но пак са си успешна покупка де Hug Peace

# 637
  • 1st floor
Някой питаше на предишната страница за зелето - аз взех преди три дена и беше супер за готвене! Peace Свари се бързо и беше вкусно.

# 638
... Някой преди време беше похвалил шоколадовите целувки - взех две опаковки от тези по 24 броя, че ми трябват за повод. Струва ми се, че са успешна покупка
Не знам кой ги е похвалили, но един глас и от мен, много ги харесваме в нас, едно от първите неща, които купихме от Лидл като го отвориха, но тези големите харесваме, комбинацията от черния шоколад, вафличката и доста сладкия пълнеж вътре ммм  Grinning.
От малките като бонбонки които са, само веднъж взехме, но някак другите по-ни допаднаха и тези са хубави, но малко по-сладки ми идват с бял шоколад, друг вкус става, но пак са си успешна покупка де Hug Peace

Ние по принцип в къщи не купуваме сладки неща, инцидентно някой течен шоколад за палачинки и за това до сега не съм се интересувала къде какво има като асортимент. Но днес като отидох без детето в ЛИДЛ и разгледах на спокойствие се изненадах колко много неща има

# 639
  • Асеновград
Здравейте! Някой ако е купил от образователните книжки с картинки  да сподели мнения как са. Стават ли за дете на две години?
Аз взех Първите думички-22 картинки са на твърди страници на всяка има по една цветна но без нищо написано.Малкия е на 10 месеца и не се впечатли особено.От книжарницата и детските магазини съм взимала и по добри със стихче или поне изречение към картинката но за парите си са добре. Бяха запечатани та не успях да видя останалите видове.Тази специално за по голямо дете няма да е интересна, картинките са за мъници- луна,звезди, дърво, коте, бисквита ,топка , шише с биберон, лъжица, чиния и т.н.

# 640
Аз взех от бебешките дрехи, харесват ми, обаче при панталоните има разлика от поне 3-4см в двата които са опаковани заедно и би трябвало да са един размер  newsm78 Няма да ги връщам, но се чудя защо такова разминаване.

# 641
Благодаря panayotu!  Пропускам значи. Hug

# 642
  • София
Момчешките якета ги загледах и аз - виждат ми се, че има полар  вътре, поне около яката. Дали цялата подплата е с поларче се чудя.. Thinking Crossing Arms
Имам подобно, купувано от Германия, сега го погледнах. Поларът върви до 10 см от подмишницата, надолу и в ръкавите си е подплата. Дано си ме разбрала! Simple Smile
Иначе много си го харесвам. Леко, топло,пази от дъжд и вятър!

# 643
  • София
И аз взех бодита - 2 броя (едни розови и едни бежово-сиви), както и едни сиви панталонки (розовите нещо не ми харесаха).Сега се чудя защо не взех и комплект с блузки. Crazy За крачолите не съм обърнала внимание, ще погледна. Взех и две образователни книжки, поне картона е много твърд и става за дъвчене  Laughing Докато обиколя магазина и реших да взема още една от книжките с "първите думи" и вече бяха свършили. По същия начин и с панталонките, взех бодитата, помотах се и викам айде да взема и панталонки - едвам намерих едни 74-80 като р-р.
И най-накрая купих от прословутите топчета. Mr. Green

# 644
Аз си харесах пижамите другата седмица и плюшения комплект, но помня, че преди коментирахте, че плюша се скубе много  Thinking
Аз съм останала с впечатление, че повечето са доволни. Тези комплекти ги пускат от няколко години. Мисля, че само една жена се оплака преди няколко месеца от черен комплект, че и пуска власинки newsm78
Аз се оплаках,  признавам си веднага Simple Smile, след третото пране не е пускал никакви власинки Wink. Комплекта е удобен и топли,  сега ще си взема още един. Другото което ще си взема е гащеризона. Кърпичките и при нас липсваха Sad.

Общи условия

Активация на акаунт