Re: Юлски бебета 2013 - тема 30

• 56 189
  • 725
  •   1
Отговори
# 255
Хера и аз режима не развалям, пък каквото ще да става  Crossing Arms
Оушън един доктор навремето ми каза нещо сладко трябва да се яде, ама какво беше мед. обяснение не помня  newsm78

# 256
Аз имах свекърва цели 7 дни на гости; следобед я изпратихме на автогарата. Но няма изцепки; свястна е свеки. Правихме вчера заедно кифлички и питка. Сега ще трябва да се поограничавам няколко дни да компенсирам наддаденото.
Оушънче, утре ще си пушка Simple Smile Все забравям да пиша, че се радвам на завръщането ти и тук  Hug
Мъхче, как е атмосферата у вас?

Явно хич не сме приятни на Пина, Джина, Близначето.... Трайно се затриха  Crossing Arms Ники и нея я няма...

# 257
  • София
А, Бени, без теС! Hug Знаете, че сте ми много приятни, липсвате ми, но се въздържам от писане по обясними причини. Щото покрай зъбките и гърнето, пак ще излезне и някой фасон. Laughing

# 258
А, Бени, без теС! Hug Знаете, че сте ми много приятни, липсвате ми, но се въздържам от писане по обясними причини. Щото покрай зъбките и гърнето, пак ще излезне и някой фасон. Laughing
Моля, моля, не ни слагай под общ знаменател. Някои са сръдливи, други не сме.

# 259
Оушънче, утре ще си пушка Simple Smile Все забравям да пиша, че се радвам на завръщането ти и тук  Hug
Бени и аз се радвам, че отново съм сред вас, преди ми беше трудно да ви следя, че не сядам на компа, но сега му хванах цаката и си ви чета и пиша от телефона. Много ми е приятно тук!  Hug
Един по така въпрос да задам. Някоя от вас слагала ли си е спирала, интересуваме колко болезнена е процедурата. Не, че е по-кофти от раждане, но искам да съм подготвена  Laughing
Момичета, пишете как вървят нещата с мъжете, мисля ви и ми е много мъчно.  Cry 

# 260
  • Бургас
Оушън, не съм слагала спирала, но знам че е неболезнено, съвсем леко се усещало...

По повод Нюансите, ами аз изчетох книгите още когато излязоха и преди да станат популярни, но не ме впечатлиха особено.....предполагам че и филма няма да ме впечатли, но ще го гледам поне за да видя как са пресъздали книгите Simple Smile

А за зъбките, знам че задните кътници растат между 2 и 3г та, за тях ще има да почакаме май, иначе Алекс има в момента излезли 15 зъба и сега тъкмо пробива 16тия (кучешки)

# 261
Аз знам, че е безболезнена процедура, но все пак не съм слагала никога. Замислям се обаче. Приятелка оня ден спомена, че си е сложила, но така и не съм разпитвала за подробности. Ще я поразпитам, че и мен ме интересува.

# 262
  • Бургас
и аз ще сложа, но след 2рото или след 3тото Simple Smile

# 263
Моята квота вече е попълнена  Mr. Green

# 264
И аз го мисля това отдавна за спиралата, но вече си реших, че ще е след второто дай боже ако решим да имаме.

# 265
  • София
Агнес, веднага се сетих за табелките по морето: "Няма квартири" или "Няма места".  Laughing

Бени,  Hug Уж е по-добре, но пак си изпусна нервите днес и ме навика, защото счупих един живачен термометър. Не ми остава друго, освен да предположа, че ще става все по-добре и да гледам оптимистично на нещата...

# 266
Мъхче, не очаквай чудеса от раз. Трябва време  Hug и сили и търпение.

Аз може би, някой ден, бих се навила на трето. Защо пък не. Но не и сега. Не мога да се оправя сама с три деца, нямаме необходимия доход да отглеждаме 3 деца. най малкото основните неща като храна и дрехи не мога да им осигуря. За образование няма да говоря. Тя спиралата както се слага, така и може да се махне. Познавам жена, която забременя въпреки спиралата. И въпреки нея реши да задържи детето.

# 267
И аз съм чувала, че може да се забременее със спирала и което е по- опасно може да се забременее извънматочно точно заради нея. Но аз по- принцип съм си доста страхлива и само мисълта, че имам нещо в себе си постоянно ще ме гложди. Дори съм разпитвала гинеколожката си дали се усеща при полов акт, дали може да се размести при по- интензивен контакт  Embarassed, а на нея направо й беше забавно с мен.

# 268
Тази ми позната работи при гинеколог. Сподели, че са и препоръчали аборт заради незнайните последствия. Детето е живо и здраво. То това си е руска рулетка. Но както каза тя детето си е мое и ще си го гледам каквото и да е. Когато забременях с Ого и треперех за последствията от рентгена и точно тя ми вдъхна сила и кураж и съм и искрено благодарна. Ого беше на косъм да отиде в небитоето, но съм нерероятно щастлива, че сега си е при мен и си го гушкам и обичам. Малък гушлив глезан. Не знам какво бих правила без тези две палави, непослушни и толкова обичливи диванета  Heart Eyes

# 269
За протокола - чуден уикенд беше, особено неделята Heart Eyes

Мъхче, Hug, подсети ме преди години  и аз счупих един живачен термометър, при което бившият ми ме обвини, че съм искала да го тровя и за да умира по-бързо Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт