CILLIAN MURPHY и поколението 30-годишни, които не се страхуват да бъдат различни

• 48 559
  • 782
  •   1
Отговори
# 90
Продължавам със сватбарските снимки.

# 91
  • срещу двата комина :)))
тръпна в очакване да ги видя вече, ама що такава тривиална дата са избрали ... а, вярно ли, че Марто Бафтата е бил кум  Flutter

# 92
тръпна в очакване да ги видя вече, ама що такава тривиална дата са избрали ... а, вярно ли, че Марто Бафтата е бил кум  Flutter

Според мен това е бил единствения свободен уикенд Grinning Приключиха с Шерлок, няма награди тази седмица... Съмнява ме Мартин да е бил кум, видях снимки и на най-добрия му приятел, един пианист, на който забравих името.  newsm78 След годежа беше писал, че и Софи му е стара приятелка, вижда ми се логично да е той.

# 93
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Нещо много тривиална ми се струва булката, лъскавко-воалеста Thinking. Очаквах много шик от Софито, разочарована съм.
На кое ли списание ще продадат снимките?

# 94
Преди 2-3 седмици Софи беше на ревюто на Valentino и се чудех дали няма да е с тяхна рокля. Така като гледам дантелките май съм познала. На мен не ми се вярва да си продадат снимките, не е много в негов стил.

# 95
На мен не ми се вярва да си продадат снимките, не е много в негов стил.
На мен на такова ми намирисва. Ако искаха дискретна сватба, щяха да я направят дискретно и никой нямаше и да разбере, докато говорителите им не го обявят. Както направиха Том и Джоузеф.
А тук имаме пускане на въдица с датата, най-вероятно целенасочено "изтичане" на информация за мястото на събитието, така че да се нароят фотографи, пускане на слухове кой ще е кум. Корица на списание е логично развитие на кампанията.

# 96
ама що такава тривиална дата са избрали ...
И аз реагирах така отначало, ама после се сетих, че то няма кога иначе. Почват Оскари после, това-онова и докато се обърнеш бебето се родило. Grinning

И аз не вярвам да се изпляскат в някое списание.

# 97
  • срещу двата комина :)))
тази новина обсъдихме ли я вече  Whistling

Assassin's Creed film: Marion Cotillard to join Michael Fassbender

# 98
На мен не ми се вярва да си продадат снимките, не е много в негов стил.
На мен на такова ми намирисва. Ако искаха дискретна сватба, щяха да я направят дискретно и никой нямаше и да разбере, докато говорителите им не го обявят. Както направиха Том и Джоузеф.
А тук имаме пускане на въдица с датата, най-вероятно целенасочено "изтичане" на информация за мястото на събитието, така че да се нароят фотографи, пускане на слухове кой ще е кум. Корица на списание е логично развитие на кампанията.

Това е ясно, трябва им шум, ама няма да са първите с такова внимание към сватбата и да не си продадат снимките. Кирето преди години като се омъжи ги бяха снимали с нейния даже как тичат след церемонията, пък после снимки официални нямаше.

Относно кой е кум - от Мурето го чувам, не го пишеше в Мирър (които пуснаха новината) и на други места, които четох.

# 99
Добро утро с малко снимки от театралните награди WhatsOnStage.

Best Play Revival for ‘Coriolanus’

С Тенант ( Heart Eyes), който пък спечели най-добър актьор.

И един портрет

Последна редакция: пн, 16 фев 2015, 10:18 от mokka

# 100
Добро утро и от мен Grinning.
Снощи попаднах на серия интервюта на някаква мадама с каста на Inception от премиерата в Ел Ей, в които актьорите са снимани в особено едър план, и реших да ви покажа това на Том

Какви мигли, о, боже мой smile3544 , каква кожа!
Останалите са отстрани на видеото, ако ви се гледат, това на Джоузеф също е особено сладко (с всичките бръчици, като се усмихне Heart Eyes)

# 101
Урааааа! Браво! Много се радвам, че са взели награда. newsm44
Ах, какъв е хубав Том! Heart Eyes

Ето и клипче

И нещо, което ми се стори забавно Grinning

# 102
Снимка от младините на Джоузеф Heart Eyes

С тези раменца се чудя как въобще на някой му е хрумнало да му даде роля в екшън. Явно е доста убедителен на кастингите hahaha

# 103
Ще се върна към предишния титуляр. Много го лансират нпоследък по всички американски медии, което мен може само да ме радва, даже са му посветили цял епизод на "60 Minutes" - http://www.cbsnews.com/news/bradley-cooper-cuts-loose-with-family-in-philly/

Не знам дали всички ще издържите да изгледате филма, но на мен много ми хареса. Като оставим рекламата настрана, наистина се впечатлих от трансформацията му в Джоузеф Мерик в пиесата "Elephant man". Shocked Ми добър си е.

Освен това е участвал в юбилейното предаване на Saturday Night Live, посветено на 40-тата годишнина на шоуто - http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-2951083/Jimmy-Fallo … ance-routine.html

Имало е едно чудо звезди и Франко го мернах някъде из снимките в линка. Специално за Джо има една много готина снимка на Ед Нортън. Grinning

Ето го и Брадли

Бети Уайт е извадила късмет Laughing

Зад кадър

Клипчето с целувката Grinning

И гифче

Ето го и целия скеч - https://www.youtube.com/watch?v=Y5ZzTVvtDrA

Няколко снимки как се мотае из Ню Йорк

Тук много му се смях на Зак  hahaha

Последна редакция: пн, 16 фев 2015, 16:17 от Злата с метлата

# 104
Такаа, по ред на номерата:

Злате, таман щях да казвам че Хидълса от трейлъра на Дел Торо най-много се доближава до това да го харесам. Grinning

Гледах двете части на The Disappearance of Eleanor Rigby: Him и Her и трябва да кажа че никак не съм впечатлена. Нещо не успях да усетя мъката им, терзанията им и т.н. Them дали има смисъл да гледам?

Снимки от Child 44.
Скрит текст:

Тоз красавец ще имаме честта да видим тази година.

Премиерата на London Road ще бъде през юни. Оливия Колмън(Муре Wink ) също участва. Нерошава:

Не звучи зле:
LONDON ROAD documents the events that shook Suffolk in 2006, when the quiet rural town of Ipswich was shattered by the discovery of the bodies of five women. The residents of London Road had struggled for years with frequent soliciting and kerb-crawling on their street. The film follows the community who found themselves at the epicentre of the tragic events. Using their own words set to an innovative musical score, LONDON ROAD tells a moving story of ordinary people coming together during the darkest of experiences.

Малко фотошоп:

И крия, че не е за хора със слаби сърца. Зловещо и грозно. Може да си я купите.
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 16 фев 2015, 20:00 от Криста

Общи условия

Активация на акаунт