CILLIAN MURPHY и поколението 30-годишни, които не се страхуват да бъдат различни

• 47 860
  • 782
  •   1
Отговори
# 780
  • Once there was a Hushpuppy...
Их бе, Джо, стига и ти, танцува си добре човека  Mr. Green

Аххаа, вярно е Wink Grinning
При мен му се покачват акциите на този секс символ с последните му изяви.
Ще чакам с нетърпение темата за него Peace

# 781
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Така, дойде време за обобщения и заключения Laughing

Първо, анкетата в заключителния за темата вид:
Коя роля на Килиън Мърфи харесвате най-много? (Имате право на един отговор и идеята е да оцените ролите, т.е. неговото изпълнение, а не филмите като цяло!)

Скрит текст:
Jonathan Breech - On the Edge (2001) 1 (3%)

Jim - 28 Days Later... (2002) 3 (11%)

John - Intermission (2003) 0 (0%)

Pieter - Girl with a Pearl Earring (2004) 1 (3%)

Dr. Jonathan Crane / Scarecrow - Batman Begins (2005) 0 (0%)

Jackson Rippner - Red Eye (2005) 0 (0%)

Patrick 'Kitten' Braden - Breakfast on Pluto (2005) 5 (18%)

Damien O'Donovan - The Wind That Shakes the Barley (2006) 2 (7%)

Robert Capa - Sunshine (2007) 4 (14%)

Michael McCrea - Perrier's Bounty (2009) 0 (0%)

John / Emma Skillpa - Peacock (2010) 0 (0%)

Robert Fischer - Inception (2010) 0 (0%)

Martin - Retreat (2011) 1 (3%)

Tom Buckley - Red Lights (2012) 1 (3%)

Mike Kiernan - Broken (2012) 1 (3%)

Thomas Shelby - Peaky Blinders (TV Series) (2013-2014) 8 (29%)
Общ брой гласове: 27

Малкият брой на гласувалите едва ли учудва някого- от титулярите дотук Килиън е най-нестандартният и най-некомерсиалният актьор и въпреки, че има доста по-дълга кариера в Холивуд от един Къмбърбач например, рядко се е изявявал във водещи роли в големи филми. Та затова и общо взето гласуващи сме редовните в темата, че и от тях май не всички се прежалиха да гледат нещо новичко.

В духа на горенаписаното не е странен и фактът, че победител в анкетата е един нов и ударно популярен сериал, който в последната година се радва на внимание не само сред читателите на този форум. Първенец в анкетата- Томас Шелби от Peaky Blinders.
Ето и извадка из мненията за тази роля в темата:
Джой - Какво да кажа ... гледайте! Телевизията такава, каквато не е била никога- остра, режеща, модерна, красива, секси... най-добрият сериал за мен.

Мячик - Макар че съм гледала първи сезон на Peaky Blinders - и също много харесвам и сериала, и ролята. Но все пак смятам, че е доста различна спецификата на една телевизионна роля, в която актьорът има възможност "да ръзгръща и развива" образа много повече, отколкото в един филм.

Mrs.Turner / Samberg - неприязънта ми към Килиън се превърна е нещо мнооооого различно след като гледах Peaky Blinders. Ще изгледам и другите му филми, за да мога да си съставя пълно мнение

Adellle - "Бръсначите" е един от най-великите сериали на всички времена. И ако някой друг играеше ролята на Килиън, щеше да прецака абсолютно целия проект. Тази роля е правена само и единствено за него.
Писала съм преди, че този мъж не ми харесва, но...така ме грабна безкрайно.Не съм лудо-влюбена фенка, просто го виждам по съвсем различен начин и ми харесва.
Между другото, в Студената планина го видях от раз, при все че не знаех изобщо, че участва в този филм.

Злата с метлата - Аз пък да се похваля, че най-накрая почнах Блайндърсите, отметнах първите три серии. Много ми харесва. Чудесно направен сериал със страхотен саундтрак. Гледам, че има познати лица от "Banished". И Килиън много ми допада как играе. Даже може да гласувам за тази му роля, ама ще почакам да изгледам всичките серии. За момента силно симпатизирам на зетя комунист.

И отново:
Само аз останах непокорена от чаровете на Килиън, даже и след като го видях в ролята на Томи Шелби. На пък играе страхотно и като цяло си подбира много добре филмите. Доволна съм, че покрай темата успях да изгледам няколко от филмите му и всичките ми харесаха.
От "Блайндърсите" съм възхитена, даже запалих и съпружието, та да има с кой да си коментирам. Добре че го гледам сега наведнъж, че не знам как бих издържала цяла седмица до следващия епизод и направо не ми се мисли какво ще правя като си изгледам последните три серии днес.
Видях достатъчно от Килиън като Томи Шелби за да мога след дълъг размисъл все пак да гласувам за ролята му в "Плутон". Там най-добре можах да видя на какво е способен като актьор.

Криста- Гласувах за Томи Шелби, защото това е ролята, която ме влюби в Килиън.

Под номер две в анкетата виждам своя личен фаворит- Breakfast on Pluto. Вълшебен филм с вълшебно изиграна "дама" в главната роля Grinning
Ето и какво казаха нашите дами за този филм и Килиън в него:
Мячик - Breakfast on Pluto е първият филм, в който съм гледала Килиън, без да го знам кой е въобще. (Това във връзка с онова питане от предната тема...) Но филмът като цяло и ролята, и изпълнението му са се врязали в паметта ми и досега. И гласувах за нея без да се замислям.

Джой - Ако трябва да избера само един филм, който да ви убедя да гледате, този ще е. Абсолютно, безкомпромисно, смазващо съвършен- до последната цветна, сантиментална, шантава минута. И ролята, с която Килиън заявява на света- "Вижте ме, аз мога да изиграя всичко. ВСИЧКО!"

Mrs.Turner / Samberg - невероятен филм, който си заслужава всеки да го види. Килиън играе истинската история на травестит, който от Ирландия се мест в Лондон и многото перипетии, които съпътстват живота му. Страхотна игра от негова страна, като въпреки тежката тематика филма е много положителен и те оставя с усмивка. Гледайте задължително.

Злата с метлата - много, много, ама много ми хареса. Чудесен, луд, шарен филм със страхотна музика, на който се смях и плаках, хем от тъга, хем от умиление. Страхотен каст, всеки познат актьор беше като подарък-изненада, а Доминик Купър беше най-красивия подарък.
Изключително добре направен филм. Не знам колко е добра книгата, но филмът е невероятен.
За момента тази роля на Килиън е моят фаворит в анкетата. Няма да гласувам още де, ще изчакам докато изгледам и другите филми.
Килиън беше страхотна мацка  и като визия, и като маниери, и като език на тялото....всичко му беше перфектно. Дори и в сцената в полицейския участък като беше с мърлявия потник, пак си беше стопроцентова жена.

Криста - Аз гледах най-сетне Breakfast on Pluto. Хареса ми много, а Килиън беше толкова атрактивен като жена. И каква работа с гласа, да превърнеш този плътен, дълбок глас в това тихо котешко мяукане. Поглед, мимики, жестове, стойка, движения, абе страхотен беше!

Songes - За "Закуската": поетичен филм. Най-силно впечатление ми направи финото съчетание на трагичното, драматичното и комичното. Всъщност това е една съкрушително тъжна история, но ти вдъхва някак красива тъга, не те срива в бездната. Това може да се постигне само от много добър разказвач. А и главният герой въпреки всичко не е тъжен човек, а истински оцеляващ с много силен дух и детска душа.

За Килиън: конкретно с тази роля мисля, че се справи блестящо. Критерият ми за добра актьорска игра беше изпълнен. Забравих, че гледам Килиън и че изобщо на екрана е актьор. Виждах само героя му, само той/тя имаше значение.
(Четох, че много старателно се е готвил за ролята, което автоматично го издига в моите очи. А резултатът си струва да се види.)
От друга страна... винаги ми е било трудно да оценявам такива роли, изиграни от мъже. Ясно е, че при добро желание и труд актьорът може да се справи с техническата част. При Килиън обаче нещата не останаха на повърхността, мисля, че се е получило дълбоко разбиране към героя му, което е много ценно.

Номер три в анкетата- физикът-герой от Sunshine, Филм номер две в сътрудничеството на актьора с Дани Бойл и една от най-красивите фантастики, излизала на голям екран.
Ето какво казахте за него:
Diavolo - Такааа, сега за Килиън Мърфи мога да кажа, че ми харесва и че е разностранен актьор, според мен може да изиграе всичко, а и съм го виждал във всякакви роли. В анкетата преди малко гласувах за ''Проектът Съншайн'' Честно казано се изненадах, че и някой друг е вотирал за този филм, все пак е НФ. Браво. Изключително красив със смазваща визия и много въздействащ на сетивата. Апропо това ми е един от най-любимите филми в жанра за последните 10 години. ....Както и да е, та за Мърфи, знам за него, че не се стреми на всяка цена да стане голяма звезда или да се хареса на всички... По-скоро избира проекти, които лично го вълнуват и намира нещо за себе си в тях. Стои ми някак си естествен, не знам защо, просто усещане. Пичага е.

Mrs.Turner / Samberg - аз като послушно другарче си гледам филмите подред - сега "Sunshine" - не беше лош, но имам чувството, че го бях гледала вече. Много ми напомни "Смъртоносен хоризонт" и "Соларис" ... не беше лош, но ако сте гледали много фантастика може и да впечатли. Ефектите бяха чудни, обаче.

Злата с метлата - Отметнах и "Съншайн". Не е лош, гледала съм и по-хубави фантастики обаче. Този ми беше скучен на места. Твърде дълго време време през първата половина нищо не ставаше, после пък всичко стана наведнъж.
Крис Евънс ми хареса повече от Килиън. И не разбрах защо Марк Стронг беше замъглен. Каква точно беше целта на този ефект?

Сред останалите филми с повече от един глас са два, заслужаващи отбелязване:
28 Days Later:
Джой - Това е първият филм, в който съм гледала любимия ирландец и затова има сантиментална стойност за мен. И си го харесвам и обичам, въпреки че никак не си падам по зомби-истории. Филмът обаче е признат за една от най-добрите такива, та няма да сбъркате да му хвърлите едно око.

Diavolo - От останалите филми в анкетата искам да отлича също британския зомби апокалипсис - 28 дни по-късно, както и Broken.

Злата с метлата - по принцип не си падам по филми за зомбита (въпреки, че с  Джо установихме, че съм гледала поне 5-6), но този беше добре направен. Дани Бойл каквото и да пипне все му се получава. Хареса ми идеята, че всъщност по-страшната битка за оцеляване на главните герои не беше със зомбитата, а с хората. Това, че на хората са им достатъчни едва няколко седмици да се превърнат в пещерните зверове, които са били преди хиляди години - битката е всеки срещу всеки и най-силната маймуна има най-много храна, вода и женски. И аз ги виждам точно така нещата като настъпи зомбиапокалипсиса.
Сега вярно, че Килиън беше бял и добър и според официалния финал на филма нещата се подредиха, но на мен алтернативния ми се видя по-реалистичен.
Килиън направи добра роля, не чак да ти спре дъха, но точно както си трябваше за филма. Единствено имах трудности да му повярвам, че както беше 50 кила заедно с мокрите дрехи успя да напердаши лошите. То само единия луд поглед не стига за тая работа, но това все пак е фантастичен филм.

Криста - Аз гледах 28 days later и ставаше. Типичен зомби-филм, който ще забравя до дни. Имаше два-три момента, в които се напрегнах, изцяло в духа на жанра си. Килиън и той показа колкото можа.
Най-много се впечатлих на пустия център на Лондон. Внушителни кадри.

Тhe Wind That Shakes the Barley

Geia - единствения филм на Килиън, който ме заплени и ме остави на тръни до край, молеща се да се развие по друг начин, беше - The wind that shakes the barley. Със сигурност ще ми остане фаворит, каквото и колкото и да гледам.

И отново- определено жесток филм, гледах го докрая с огромно нетърпение и интерес. Отдавна не се бях заглеждала с такъв интерес по филм.

Mrs.Turner / Samberg - да се разпиша и аз с "The wind that shakes the barley" - хубав е филма, разказваше история, с която хич не съм запозната, но някак недовършен ми остана ... Свърши ми едно такова в нищото, така и не разбрах кво е станало с тая пуста Ирландия и как се е стигнало до сегашното положение. Килиън имаше убийствен акцент, а гледките от природата бяха зашеметяващи ... Филма си заслужава да се гледа, но няма да гласувам за него в анкетата

Злата с метлата - Наговорили сме се с Мурето. И аз гледах вчера "Вятърът".
От няколото филма, които гледах от началото на темата, този ми хареса най-малко. Началото беше добре, после обаче ме изгубиха с декламациите на политически лозунги, а краят ми се стори излишно драматичен. Разбрах, че се опитва режисьора да ни покаже една разкъсвана от противоречия Ирландия - единия брат на едната страна, пък другия на другата, ама чак пък толкова сърцераздиране ми дойде в повече и изобщо не им хванах вяра. Изключително равнодушна останах на последните десет минути от филма и даже си мислех "айде да свършва вече". Пък и както каза Мурето, така и не разбрах от филма какво става накрая, та се наложи да чета в Уикипедия. Да бяха турнали надпис нещо - на тая дата беше подписано примирието.....битки.....края на войната.....обявяване на Ирландска свободна държава.....такива ми ти работи.
Килиън ми беше равен - роля като роля.
От целия филм най-много ми хареса песента. Слушах я няколко пъти.

Джой - Наистина е доста неемоционален "Вятърът.." Най-вече заради героите, които бяха крайно недоразвити, с изключение на Деймиън. Затова и финалните предраматични минути идват доста неестествено и стоят като кръпка в цялостното развитие на филма. Трябваше или да е чисто документален, или да се разкаже история с пълнокръвни герои.
Килиън обаче според мен направи силна роля от първата до последната минута, а разговорът в килията е една от най-силните сцени, в които съм го виждала въобще. И беше страшно красив с тези големи сини очи.

Криста - Аз идвам да се съглася със Злата за "Вятърът" и с Джой за сцената в затвора и писането на писмото също. И мен ме остави равнодушна този филм.

Songes - Преди да е свършила темата, идвам да се отчета, че все пак изгледах The wind that shakes the barley. Добър исторически филм за епоха, която ми е интересна, и добро изпълнение на титуляра.

Няколко мнения и за опашкарите в анкетата:
On the Edge

Джой - Това е най-любимият ми негов филм и един от най-любимите ми филми изобщо. И най-силната дебютна роля, която съм видяла досега, не само от представителите на неговото поколение. Налице е и студеното излъчване, така характерно за по-късните му роли, и невероятна младежка енергия, и наглостта на човек, който смята, че няма какво да губи, и трогателна, притегляща уязвимост- невероятен, взривоопасен коктейл. Историята на екран пък от своя страна е простичка, и истинска, и нежна, и отчаяна, и откачена- незабравима. От всички прекрасни филми в списъка за мен лично този е най-най-хубав

Злата с метлата- Хубав е филмът, но аз явно не бях в подходящо настроение да оценя жизнеутвърждаващата му финална нотка. Тооолкова добре го бяха подкарали в началото с депресарщината, че щях да остана особено доволна ако се бяха хванали накрая двамата за ръчица да скочат от скалата. Щеше да ми е гадно, но пък щеше да е неочаквано и шокиращо и шях да го преживявам още не знам колко време. Също както още не мога да прежаля Джеймс и Кийра в "Изкуплението".
От друга страна, на рационално ниво напълно одобрявам как свърши, аз също бих избрала тази развръзка. Същата както в голяма част от филмите, в които героите страдата от емоционални разстройства. Точно затова едва ли ще го помня дълго - изгледан, одобрен, забравен.
Килиън игра много добре. Като цяло младите актьори ми харесаха повече от Стивън Риа, което ме изненада. Той ми беше някак безличен и останах с впечатление, че не се напъва много за тази си роля.

Intermission

Злата с метлата - Снощи си пуснах Intermission да си го преговоря, да видя дали този път ще обърна повече внимание на Килиън. Е, пак не ми се получи. Колин е такъв съвършен откачалник, че пак цялото ми внимание беше насочено към него. Много го бива да играе идиоти. Сега да си кажа за филма. Хареса ми много, също както първия път. Забавен, шантав и с доволно количество кръв - как да не го хареса човек! Този път обаче обръщах повече внимание на останалите герои и забелязах доста познати актьори, които не бях отчела преди. Приятно се изненадах да видя млад Рууз Болтън.
Килиън също беше добре. Този път специално го гледах него и ми хареса как играе, въпреки че така и не можах да свикна докрай да чувам от него сочните ирландски попържни, изричани с нежносин поглед.

Mrs.Turner / Samberg - най-накрая почнах да гледам филми по темата, като първия беше Intermission - доста забавен, по ирландски откачен, много ги обичам какви са хахваелници. Каста беше чуден, а за Килиън мога да кажа, че явно не само като Томи е хубав. Явно трябва да го гледаш във филм за да оцениш, щото със снимки хич не става работата.

Girl with a Pearl Earring

Джой - Може би най-красивият филм в списъка, конкуриран само от "Съншайн". Потапя те в платната на Вермеер и е една сладостна разходка из холандските ренесансови улици, лъхаща на бои и .... любов.

Geia - имам бегли спомени от филма, въпреки това ми хареса много. Изключително красив и приятен. Потапящ те в атмосферата на картините на Вермеер. Признавам си обаче, тук Килиън ми беше ужасно смешен и имах очи само за Колин Фърт.

Злата с метлата - Хубав е и красив. Малко мудничък, но пък му отиваше. Килиън е смешен колкото си иска в него. Виж, Колин Фърт вече беше друга работа. Милинкия той какъв горък заврян зет беше, мъка ми беше за него. Изненадващо Скарлет ми пасна перфектно за този филм. Селската й муцка си беше точно за такава роля.

Red Eye

Geia - попадала съм на него по телевизията, но така и не съм успявала да го изгледам целия филм. Вероятно няма и да се опитам.

Mrs.Turner / Samberg - гледах и Red Eye снощи, нищо и никакъв трилър, ама се сетих, че няколко пъти съм го засичала по телевизора и просто трябваше да го догледам. Килиън беше умопомрачително ужасен, направо все едно не е същия човек. То прическа, акцент, герой ... Няма да го запомня тоя филм.

Mrs.Turner / Samberg - Най-стандартна кримка, като Килиън е толкова противен, че ако не го бях гледала другаде нямаше да го погледна друг път. Ужасна прическа, ужасен герой, абе изцяло ужасен. Догледах го само защото съм го засичала по тв и се чудех как ще се свърши.

Perrier's Bounty
Злата с метлата - Изгледах "Perrier's Bounty". Така пък да ми хареса този филм! Значи, намирате си какво съм писала по-назад в темата за "Intermission" и го умножавате по три. Чуден! Много обичам такива хахавелски филми. И хем забавен (невероятни диалози), хем тъжен, хем стряскащо кървав, хем абсурден. Шапка му свалям на сценариста на двата филма.
Откакто загледах филмите в анкетата стигнах до извода, че в Ирландия си имат 10 - 15 актьора и само тях ги въртят във всички филми. Не, че се оплаквам де, тъкмо ми е интересно да ги гледам в различни роли.
Най-голямата ми радост е да гледам второстепенните герои. Досега в почти всички филми с Килиън видях Брендън Глийсън. Разкошен е! Имам чувството, че се е снимал в 80% от филмите, които се правят на острова. Малкият Донал Глийсън също добре се справи като мазно дилърче, но още е далеч от класата на баща си.
Лорд Давос Държеливи го видях като рокер, революционер и сега като бандюга. Много му отиваше ланеца.
Насладих се и на лорд Болтън, първо като кръшкач в "Intermission", а сега като гей бияч.
Въха на сладоледа обаче бяха Варис и мистър Бейтс като прошляците кучкари.  С глас се смях като ги познах.
Килиън ми хареса как игра. В пъти повече от изпълнението му във "Вятърът". И той е овладял до съвършенство въплъщението в ирландски прошляк. Този път успя да ме развълнува, за разлика от вчерашния филм - смях му се, съчувствах му и даже ме трогнаха раговорите с баща му.

Mrs.Turner / Samberg - Кво да кажа, освен че ирландците са пълни кретени и само те могат да правят такива филми. На Килиън много му отиваше ролята и беше чудно хубавичък, дори и пребит. Гледайте го, няма да сбъркате.

Peacock

Джой - Много странен филм, който лично аз изгледах трудно. Историята и развръзката обаче са впечатляващи.

Mrs.Turner / Samberg - аз днес изгледах "Peacock" и сега ше има да го мисля тоя филм ... Много странен, много психо и силен, едновременно ... Килиън беше изключителен, обаче, но другата му роля като жена ми хареса повече . Не че беше по-добре като актьор, но просто този филм ме смачка като чувство и настроение.

Inception

Geia - Очарована съм, втрещена, замислена и всичко, което може да се сетите. Признавам си, не харесвам Лео, но в последно време го виждам как полека лека израства и прави все по-добри филми. Страхотен е филма и определено, това, което се вижда на голям екран, няма да създаде същото усещане, ако е на малък.
Не помня кой пита дали ако не си фен на Матрицата, може да харесаш Генезис - за мен нещата са на съвсем различни плоскости, аз определено съм голям фен на Матрицата, но усещането, което остави у мен Генезис е за нещо по-висше. Ох, мога да кажа за филма само "Уаууу!!!!". И за тея, които са го гледали - ех, финалната сцена е....

Злата с метлата - пак отрицателна роля и пак остана не на втори, ами на пети план сред останалите звезди във филма.

Retreat

Злата с метлата
- Изгледах "Retreat". Става за гледане. Не мога да кажа, че ми хареса, защото аз по принцип не обичам такива филми за затворени хора на място, от което не могат да излязат (остров, подводница, космически кораб...) Много клаустрофобично и подтискащо ми действат.  Като изключим субективното ми възприятие, си е добре направен филм и историята, макар и изтъркана вече от употреба, е добре поднесена.
Очите ми останаха в Джейми Бел, той си го изнесе сам този филм. Килиън и женицата му (забравих й името на актрисата) само се мотаеха насам-натам.
Много одобрих края. Завърши по възможно най-логичния начин. Виж, ако го бяха правили американци на 100% щяха за го наакат накрая.

Aloft

Джой- един филм, който очаквах безкрайно дълго и накрая се оказа по-скоро разочарование. Не обичам твърде протяжни и съзерцателни филми без кой знае каква история, а този е нещо като малко по-недосадна и много по-замръзнала версия на последните бизонски неволи на Терънс Малик. Все пак трябва да се признае, че в сЮжета има много повече заложена драма, но за съжаление тя се дави в дълги и предълги кадри на красиви хора и красиви пространства. Какво все пак спасява филма- изумителния каст. Дженифър Конъли е невероятна! Толкова наситена женска роля не бях гледала от много, много време. Героинята и просто трепти от напрежение. Мелани Лорен е доста по-нежна, притихнала в страдание. Момченцето- прекрасно. Килиън Мърфи- на обичайното много високо ниво, но за човек, който го е гледал много и знае неизчерпаемите дълбини на таланта му, изглежда все едно леко се е пестил в този филм. От друга страна пък не се сещам за филм, който в по-пълна степен да се е възползвал от изумителната му красота- прозрачните му очи са още по-удивителни на фона на безкрайните ледени полета, а в съпоставка с лЮбимия сокол профилът на героя му изглежда удивително хищен Love В заклЮчение- филм, който се гледа със завидна доза търпение, но и носещ голяма естетическа наслада.

В заключение мога да кажа- нашата тема не успя да направи Килиън по-популярен във форума, но пък той сам се постара да изпълни тази задача, давайки таланта и стоманения си поглед на Томас Шелби
Довиждане в темата, посветена на актьора, чакам ви в тази за сериала Hug

А сега е време Мяч да ни представи новият титуляр, чиито танцови умения го направиха много популярен сред дамската половина кинолюбители. Мяч, очакваме теб и Чанинг в новата тема Grinning

# 782
  • в морето до колене
Е, дойде време да се сбогуваме и с поредния опус от поредицата.
Благодаря на Джой за поредната познавателно/информативна тема и нейното обобщение.    bouquet
Мисля, че успя да спечели с нея поне няколко нови фена на Килиън – или поне на Томи Шелби.

В края искам да отбележа, че въпреки не особено популярния титуляр имаме невероятен рекорден брой прочитания – близо 27 000 към момента. Което е с цели 10 000 повече от предишния рекорд – такава хубава кръгла цифра се е получила, че дори не ми се смята в проценти.  Flutter
За пръв път приключваме тема с повече от двадесет хиляди прочитания! Ией!  Party
Предполагам, че това се дължи на интерес към поколението като цяло. Многобройните четящи обаче е време да се престрашат. И да станат и пишещи.
Напомням ви също за молбата си да ми изпращате своите предложения за бъдещи титуляри. При това класирани по ниво на предпочитания. (Особено ми е любопитно, какви идеи имате за следващата тема, която ще е фаталната 13. по ред. Аз лично мисля, че в светлината на "детективния" сериал ще е добре да е за Колин Фарел. Надявам се Злата да няма нищо против.)

А сега ви каня в ПРОДЪЛЖЕНИЕТО на тази поредица, или ОПУС №12 – който по моя идея е посветен на Чанинг Тейтъм.

Общи условия

Активация на акаунт