CILLIAN MURPHY и поколението 30-годишни, които не се страхуват да бъдат различни

• 47 772
  • 782
  •   1
Отговори
# 750
Преди да свърши темата да пусна няколко снимки и клипчета на Килиън. Тези са по-новички с мустаките.

Cillian Murphy on Netflix and those 'Peaky Blinders'

Ken Loach in Conversation with Cillian Murphy - https://www.youtube.com/watch?v=5Qndn2XaHcA

SFSH Cillian Bryce Interview част първа и втора - https://vimeo.com/128314330

Тези са от In the Heart of the Sea.

Дълго, дълго интревю на Стивън Найт и Килиън за Пийкитата - http://deadline.com/2015/06/peaky-blinders-tom-hardy-steven-knig … son-3-1201453348/

“Life will become more lucrative, more dangerous and more international. Expect births, marriages and deaths and a further expansion of the Shelby empire.”

Knight: The response in America has been amazing........ Did I tell you the Snoop Dogg story? He came to London and we met and he wanted to talk about how he felt it reflected his experience of life in that environment and I thought, “How can it?” He sees something in it that is universal and we’re obviously striking a chord.

Тоз пък Снууп е ъгаси сериаломаниака  hahaha

А тази е от миналата неделя в Брайтън на сета на Free Fire.

# 751
Извинявайте за двойния пост, но ще станат много гангстерите, ако ги събера всички заедно. Като почне една престрелка после....
 Grinning

И плакати

# 752
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Аз вече чакам Килиън да пристигне тук (даже мустака си оскубах, да съм 'убава за съдбовната среща Mr. Green). Говори се, че Дорнан ще започне да снима веднага след феста в КВ, значи и Килиън нейде по това време трябва да се появи. Ако ви попада инфо с локации, моля пускайте тук Praynig

п.п. трейлърът на "Легенда" добре изглежда, но вече не влагам предварителни надежди в хардиевите филми.

# 753
  • срещу двата комина :)))
Аз вече чакам Килиън да пристигне тук (даже мустака си оскубах, да съм 'убава за съдбовната среща Mr. Green). Говори се, че Дорнан ще започне да снима веднага след феста в КВ, значи и Килиън нейде по това време трябва да се появи. Ако ви попада инфо с локации, моля пускайте тук Praynig

п.п. трейлърът на "Легенда" добре изглежда, но вече не влагам предварителни надежди в хардиевите филми.

ще ти стискам палци от все сърце да успееш да го видиш  Sunglasses

# 754
  • вятър в маслините, вятър над хребета
То остава да съм си оскубала мустака напразно Crossing Arms Mr. Green

И да припомня на негласувалите в анкетата да го напарвят вече, че трябва да се обобщава тия дни Peace

# 755
Има вече дата за I Saw The Light.

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

И две от The Night Manager.

# 756
Легенда е филм, който бих подминала, ако не беше Том. Лошото е, че и по трейлър не ме влече, виждам типични за него "гангстерски" похвати у единия брат, които и преди сме гледали.

Гласувах за Томи Шелби, защото това е ролята, която ме влюби в Килиън.

# 757
и аз за Томи гласувах  Blush

# 758
Откога чаках дата за I saw the light. По едно време си помислих, че филмът ще излезе догодина. Надявам се сценаристите и режисьорите да не са оплескали нещо, че трудно ще им се прости. Мен ме учудва липсата на дата за High-Rise. Доскоро имаше такава за Германия, 17 септември 2015, но изглежда са я премахнали. Би трябвало да излезе преди Crimson Peak, но кой да каже? Дано скоро разберем.

# 759
Откога чаках дата за I saw the light. По едно време си помислих, че филмът ще излезе догодина. Надявам се сценаристите и режисьорите да не са оплескали нещо, че трудно ще им се прости. Мен ме учудва липсата на дата за High-Rise. Доскоро имаше такава за Германия, 17 септември 2015, но изглежда са я премахнали. Би трябвало да излезе преди Crimson Peak, но кой да каже? Дано скоро разберем.

Ще ми се, че ще го избутат за догодина. Стават му много в края на годината, няма да смогне да ги промотира. А с тая дата за I Saw the Light ми се вижда идеален за Киномания, доволно Simple Smile

# 760
Няма начин да е чак догодина премиерата, поне не и тази в UK. Всъщност гледахме High-Rise на партито на Film4 в началото на май, с пост-продукцията приключиха още през април, а режисьорът започна с пре продукцията на Free Fire с Килиън веднага след това...освен ако няма да режат още от High-Rise не виждам, защо ще го избутват Rolling Eyes .

# 761
Ей сега грозно завидях. Grinning

# 762

Какво да кажа освен Blush ...

# 763

почти ше ти прости, ама само почти  Joy

# 764
Няма начин да е чак догодина премиерата, поне не и тази в UK. Всъщност гледахме High-Rise на партито на Film4 в началото на май, с пост-продукцията приключиха още през април, а режисьорът започна с пре продукцията на Free Fire с Килиън веднага след това...освен ако няма да режат още от High-Rise не виждам, защо ще го избутват Rolling Eyes .

А, не знам, аз си разсъждавам наизуст спрямо неговия график. Ако има сериозно промотиране за Crimson Peak и наистина гласят I Saw The Light за кандидат за наградния сезон, към края на годината са една камара фестивали и обикаляния. Трябва да го върнат High Rise пак някъде към септември, може би?  newsm78

А какво стана със снимките на Skull Island, нещо ги отложиха май?

Общи условия

Активация на акаунт