CILLIAN MURPHY и поколението 30-годишни, които не се страхуват да бъдат различни

• 47 780
  • 782
  •   1
Отговори
# 735
Един самодив за Еньовден  hahaha

Бенедикт и сир Джора в National Theater, 22/06/2015.

За феновете на Шерлок - Sherlock Christmas Special 2015 Filming in London Benedict Cumberbatch

# 736
Аз пък гледах Лудият Макс и много ми хареса. Женски екшън, ако има такива. Laughing Много зрелищен, заслужава си на кино да се гледа, определено. Приятно изненадана съм, имайки предвид първите две части колко скучни ми бяха, но и те за времето си явно са били върха.
За актьорската игра няма какво да кажа, защото такава липсва, фокусът е друг.

# 737
  • в морето до колене
Женски екшън, ако има такива. Laughing
Мда, ако е нямало, вече ще има.  hahaha
Женски във всякакъв смисъл - аз даже "феминистки" го нарекох нейде; но и като "окоплакнещ" може да се тълкува.  Laughing

# 738
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Е, как да няма, "Лара Крофт" какво е Laughing? Пък и с наш човек имаме по-стар пример, Wanted.

# 739
  • в морето до колене
Така де, права си. Ама като не съм по екшъните... виж как се изказвам неподготвена.

# 740
То и аз не съм фен, но тези "женските" се набиват на очи, понеже са по-скоро някакви изключения. Но все пак и за актьорския калибър на такива като Джоли трябва все нещичко да се измисли, нали така Mr. Green

# 741
На Килиън това му е първата роля на голям екран. "Прасетата" излизат първи, но са снимани след това. Точно този детайл ме остави зяпнала, като гледах филма- направо не можех да повярвам, че е дебютна роля, толкова наситено и интензивно присъствие има в нея, по нищо не различаващо се от "Остриетата" например.
Да, да, много добре играе. Страхотно изпълнение направи.

С тези приказки ще ме карате да го дърпам "Макс". Grinning

Eдно интервю за "Детективите"

# 742
  • срещу двата комина :)))
ето и потвърждение за присъствието на Том в новия сезон на Пийки

http://www.nerdcoremovement.com/tom-hardy-returning-for-peaky-blinders-season-3/

# 743
E то не беше ли ясно, че ще участва и в третия сезон? Аз поне с такова впечатление останах от края на втори, нали станаха партньори.

Специално за Джо, един танцуващ Джоузеф.  Laughing

Още самодивски изпълнения от Фаса  hahaha

Рижа брада в Лондон.

Джеймс на снимките на Франкенщайн.

И от сета на Band of Brothers hahaha

# 744
  • срещу двата комина :)))
оф, абе прекрасен е тоя Фас  Heart Eyes

# 745
  • в сърцето на един мъж...
В тая връзка аз само да се отметна, че в неделя ще го гледам в Слоу Уест Simple Smile При нас почна фестивала тая вечер.

# 746
Аз го гледах вече Слоу Уест, много ми хареса. Супер откачен е - беше ми и забавно, и тъжно, и даже по едно време зяпнах от изненада.

Брадли ще получи звезда на славата този година. Вижте кой ще са останалите звездополучатели.

# 747
Откъде го гледа, Злате?

(днес и утре не съм в състояние да пускам обобщаващ пост, да знаете; ще се наложи да попрехвърлим 50-те страници и в тази тема Rolling Eyes)

# 748
От един руски сайт, но вече го има и в Замунда.

# 749
  • в морето до колене
(днес и утре не съм в състояние да пускам обобщаващ пост, да знаете; ще се наложи да попрехвърлим 50-те страници и в тази тема Rolling Eyes)
Сефте  Mr. Green
Аз съм още по-не-готова да пускам нова тема... та този път ще е заради мен.
Но май измислих заглавие поне.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт